Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Mad Hatter = [SPOILER=Do not open unless you have finished angel sanctuary]Γυναίκα δεν είναι; [/SPOILER]
Feb 23 2010 19:00
Photo

ZeLiGa → Zoro

Πολύ κάφρος αυτός ο hidan. xD Αλλά και η μετάφραση των db δεν πάει πίσω... Χαρακτηριστική λέξη: Cocksuckers. :P
Feb 23 2010 18:59
Photo

avaton → ZeLiGa

Mπορώ να σου δώσω συμβουλές σχετικά με τα μαθήματα αν θες.Και να σε προιδεάσω...
Feb 23 2010 18:58
Photo

ZeLiGa → avaton

Cool. Καλή τύχη και σου εύχομαι να περάσεις εκεί που θες. Σε ένα χρόνο θα βρίσκομαι και εγώ στην ίδια κατάσταση, οπότε μπορώ κάπως να σε καταλάβω. :P
Feb 23 2010 18:56
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Σαν πολυ συχνα δε μπαινεις τελευταια? Τελειωσαν τα μαθηματα??
Feb 23 2010 18:42
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

2 9αρια??? Απο σενα περιμενα χαμηλοτερο, ειδικα για το ava! Τhnx aniki! Σε συγχωρω που θα πας.....εεε.....αυτο που αρχιζει απο "Ι" και τελειωνει σε "ρια". Ουτε τη λεξη δε θελω να πω!
Feb 23 2010 18:41
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Καλά ναι ο Puck τα σπάει, θα δεις και πιο κει, σε στιγμές που η σειρά γίνεται απίστευτα σκοτεινή, αυτός δίνει ένα κλίμα χαλάρωσης και αστείου πάντα. :P Ε, απλά ο Guts είναι ο top of the top, ο no.1 αγαπημένος μου, θα δεις και πιο κει τι ολοκληρωμένο παρελθόν έχει και έγινε έτσι!! Then again, έχουμε ήδη κοινή συμπάθεια στην αγαπημένη μου (Robin-sama) και αρκεί! :rolleyes: Και, όπως σου είχα πει, αφού σου αρέσουν οι "σκοτεινές" ιστορίες, μόλις ξεκίνησες μια από τις πολύ καλές (heh, ελπίζω να μην φαίνεται, αλλά είμαι λίγο καμένος :whistling:)!
Feb 23 2010 18:34
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Λοιπόν μετά από πολλές τεχνικές και απεριόριστες προσπάθειες τελείωσα το 1ο τσάπτερ του Μπερσέρκ.:hihi2:. Δεν είχα χρόνο σήμερα για αυτό. Ένα έχω να πώ. Η ιστορία φαίνεται απίστευτα ενδιαφέρουσα και με αρκετό μυστήριο . Διάβασα ένα τσάπτερ και μου γεννήθηκαν πάνω από 10 ερωτήσεις. Φαντάσου.:D Λοιπόν ο Γκάτς μέχρι τώρα μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση και θα δώ στην πορεία για αυτόν(να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ρε παιδί μου.) Και το ξωτικάκι είχε πολύ πλάκα. Τα γούστα τα έχουμε στον Γκάτς θα χαλάσουμε ρε Ζόρο-σαμά; :hahaha:
Feb 23 2010 18:25
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Heh, και εδώ θα παιχτεί το ultimate test (once again :P) για να δούμε πόσο κοινά γούστα έχουμε... :kill4u: ... μην και δεν σου αρέσει ο Guts! :roar: [SIZE=1](my fav char :p)[/SIZE]
Feb 23 2010 18:15
Photo

The Tragic Prince → Phantom Duck

omg απο ποιο story είναι η εικόνα του avatar σου? Τι στο κάλο αναβολικά πήρε?
Feb 23 2010 17:48
Photo

avaton → ZeLiGa

Ναι φέτος δίνω και είναι δύσκολα γιατί δεν είμαι καλά στα προσωπικά θέματα.Και μόνο εγώ ξέρω πως την παλεύω. Ενιαίο είμαι.
Feb 23 2010 17:47
Photo

VampireGirlization → Mr. Brightside

οκ.........χοχο.....!!
Feb 23 2010 17:37
Photo

VampireGirlization → zafoulis

παντα καλα.........τι anime βλεπεις??
Feb 23 2010 17:37
Photo

VampireGirlization → Dark_Venus

τιποτα.....θα εβλεπα εγω fan του vampire knight και δεν θα την/τον εκανα add??? χαχοοαχοαοχοα....
Feb 23 2010 17:36
Photo

Azathoth → kelborn3

:^D
Feb 23 2010 16:43