Jump to content

Community Status Updates

Photo

nancy_neko → Night Wizard Seal

nai kaloi einai oi onmyouza,alla dn borw n pw oti ine t fav bands m :P g mena i 8riskia ine oi x japan,k akuw k fanatika nightmare,unsraw,phantasmagoria,d'espairsRay,k etc...:P demons and wizards ftw apla XD padws,me tus dream theater nistazw sixna :P xaxaxa
Feb 23 2010 22:17
Photo

ZeLiGa → anime-dono

Χοχ, έχουμε ακριβώς το ίδιο post count(497 posts) xD Btw, ελπίζω να σε έχουμε πίσω σύντομα. ;p
Feb 23 2010 21:54
Photo

Night Wizard Seal → nancy_neko

ακούω διάφορα, είμαι λίγο άκυρος ως αναφορά την μέταλ που ακούω. Nightwish είμαι φανατικός φάν (Τάρια φυσικά) και βρήκα και άλλον ένα. Έχω περάσει πολλές στιγμές ακούγοντας nightwish και τους θεωρώ τόπ. Από τ 2004 τους ακούω(τον χρόνο που έφυγε η Τάρια :() Ακούω blind guardian, demons and wizards και από εκεί και πέρα ακούω power, progressive (dream theater fan) Stratovarious και από γκόθ ακούω και εκεί διάφορα :P. Sirenia, After Forever, Epica(αγαπημένοι) Wihtin Temptation, λίγο Children of Bodom γενικώς ένας αχταρμάς. Και Νορβιγική μουσική καλή είναι. Απο ιαπωνική μουσική πρώτοι και Υπερκαλύτεροι Onmyouza! Οι τυπάδες και η τύπισσα είναι θρησκεία, κλασσικά. Νομίζω θα τους έχεις ακουστά αφού ασχολείσαι. Τρελοί. Και από visual kei αγαπημένοι είναι οι Versailles. Τρομερή μουσική(το πρώτο άλμπουμ ήταν αριστούργημα) αλλά το δεύτερο με απογοήτευσε πλήρως. Είναι νέοι με αυτό το όνομα, αλλά και λόγο της καριέρας τους στα προηγούμε χρόνια, σίγουρα θα μας βγάλουν και κανέναν άλλο διαμαντάκι.
Feb 23 2010 21:50
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

nai 3th...:) kiegw sta(noris ime) 20 fevrouriaou eixa gene8lia....:)
Feb 23 2010 21:46
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Ναί όντως αυτός ο χαρακτήρας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, την εντύπωση του την κάνει :)
Feb 23 2010 21:36
Photo

Kisara → QueenofHearts

Konichiwa! Ευχαριστώ που πρότεινες το sencha! Πήγα στο Δρόμο του Τσαγιού και μου έδωσε όπως είπε Plain Japanese Sencha. Ωραίο και όντως ταιριάζει με όλα! Μου είπε ότι υπάρχουν πολλά Japanese Sencha. Οπότε έχω να δοκιμάζω στο μέλλον! Thanks again!
Feb 23 2010 21:35
Photo

nancy_neko → Night Wizard Seal

hello night wizard seal-kun :P ακουω metal ..δηλαδη φανατικα visual kei αλλα visual kei metal συγκροτηματα,heavy metal,goth,doom k etc...apo iapwnika gnk metal :P apo alla,opws evrwpaika i amerikanika bands,akuw mono nightwish(alla me tin tarja san tragudistria),within temptation,lake of tears,katatonia,blind guardian,iced earth,lacuna coil,ligo evanescence...afta XD kai merika klassika rock komatia :P (btw,sorry g t greeklish,alla grafw pl pio grigora etc) ara m liga logia ap mi-iapwnika akuw epic,goth k doom metal XD esy??:P
Feb 23 2010 21:04
Photo

iris 生活 kurosaki → spartankid

ναι οσο να ναι :) σε εκανα add σρ μσνν πειραζειι?? xd
Feb 23 2010 20:39
Photo

Robin-Chwan → Mad_Hatter

One Piece, Bleach & KH εχω αλλα ο επομενος που θα παρω θα ειναι Naruto!
Feb 23 2010 20:36
Photo

DarkElf → Stefi-chan

Εννοούσα οτι πρέπει ν'αρχίσω να βλέπω One Piece.:sigh2:Απο cosplay είμαι εντελώς άσχετη,οπότε αν αποφασιστεί κάτι και συμμετέχω θα χρειαστώ σίγουρα βοήθεια.:nod2:
Feb 23 2010 20:34
Photo

Uzumaki-Naruto → VampireGirlization

giaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti lei?? ola kl???
Feb 23 2010 20:31
Photo

Mad_Hatter → Robin-Chwan

One piece/naruto εχεις?
Feb 23 2010 20:31
Photo

spartankid → iris 生活 kurosaki

και όμως βρήκα και η ιστορία γνωριμίας μας ήταν τρομερή άνετα γινόταν σενάριο για μάνγκα εντάξει άσχετα τελείωσε είμαι τυχερός που έγινε κάτι τέτοιο πιστεύω ότι σπάνια γίνεται :) αλλά δεν είναι της παρούσης βλέπω την καταβρήκες με το forum :P
Feb 23 2010 20:30
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Code Geass έχω δει (γαματόοοοοοο). Από αυτά κάποια τα έχω δει, κάποια σκοπεύω :3 Πάω δευτέρα λυκείου, απλά είχα νωρίς γενέθλια, τον Ιανουάριο :3 Εσύ είσαι 3η έτσι?
Feb 23 2010 20:25
Photo

Stefi-chan → DarkElf

:3 Δεν είναι σίγουρα το One Piece, μπορεί να κάνουμε κάτι άλλο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά το καλοκαίρι θα κάνουμε σίγουρα One Piece. Και να μην θέλουν θα τους πείσω :P Για ότι βοήθεια θες, πες μου ^
Feb 23 2010 20:22