Jump to content

Community Status Updates

Photo

iris 生活 kurosaki → spartankid

χαχα ναι οντως! βασικα ειναι λιγο δυσκολο να βρεις κοριτσι που να μοιαζει σε χαρακτηρα απο μανγκα (πιστευω)
Feb 23 2010 20:11
Photo

spartankid → iris 生活 kurosaki

σε καταλαβαίνω ευτυχώς εμείς τα αγόρια δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα :P
Feb 23 2010 20:06
Photo

Uzumaki-Naruto

xaxaxax
Feb 23 2010 20:01
Photo

DarkElf → Stefi-chan

Sorry για την καθυστερημενη απαντηση.Ελπιζω να μπορεσω να ερθω(το σκεφτομουν απο τα χριστουγεννα αλλα δε μου'κατσε καλα).Το επομενο cosplay θα'ναι σιγουρα One Piece?Θα πρεπει δηλαδη να το παρω αποφαση και να τ'αρχισω,ε??:hmmm:
Feb 23 2010 19:57
Photo

IreneTheCardcaptor → Uzumaki-Naruto

FOULI! EGW EIMAI! I FOULA S! xD
Feb 23 2010 19:56
Photo

Vampire Princess → kantoros

:hmmm:Όχι, δεν μας το έβαλαν...τουλάχιστον μέχρι τώρα!!!:P Εσύ που θέλεις να περάσεις?
Feb 23 2010 19:55
Photo

IreneTheCardcaptor → Tomodachi2

Sou mazeuw kosmo gia to cosplay! Egrapsa ton xaderfo m mesa! 8eloun ki alloi na er8oun! :D 20 Marti den einai? Kai opote einai steile m to msn s na se kanw add!
Feb 23 2010 19:54
Photo

Robin-Chwan → Mad_Hatter

Αα, εγω εχω ξοδεψει πανω απο 150$ σε τομους κλπ (καμμενη). Εγω αμα δεν ηταν αυτα τα μαγαζια και οι φιλοι μου δεν θα ημουν εδω! Δεν μου αρεσει τιποτα αλλο στην Αθηνα που να με κανει να μεινω....
Feb 23 2010 19:49
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

[SPOILER=as] Και πιθηκι να ηταν εμενα δε θα με ενοιαζε, he/she/it/whatever has an awesome charachter :) [/SPOILER]
Feb 23 2010 19:47
Photo

Mad_Hatter → Robin-Chwan

Δεν αγοραζω manga, μονο αν βγει καποιο απο τα αγαπημενα μου στα ελληνικα θα σκεφτομουν να το αγορασω.Αν και πολλες φορες ελεγα να ρωτησω για το που μπορω να βρω κανα Godchild η NGE συνεχεια το ανεβαλα και το παρατησα τελικα.
Feb 23 2010 19:44
Photo

Uzumaki-Naruto

giaaa
Feb 23 2010 19:43
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

[SPOILER=ΑΣ]Ναί γυναίκα είναι και έλεγε ότι συχαινόταν αυτήν την γραμμή που έχει τραβήξει η φύση για το φύλο. Και γενικώς πάντα ντύονταν σαν άντρας. Ήθελε να ξεφορτωθεί το σώμα της. Αλλά το ότι είναι σωματικά γυναίκα είναι, τι μας νοιάζει η θηλυπρεπότητα;:hihi2:[/SPOILER]
Feb 23 2010 19:39
Photo

ZeLiGa → avaton

Εσυ; Υ.Γ. Την κανω για φροντ. :'D
Feb 23 2010 19:24
Photo

Robin-Chwan → Mad_Hatter

Χμμ, το οτι μενεις (οπως κι εγω) Αθηνα ειναι καλο μονο γιατι εδω ειναι πιο ευκολο να βρεις τομους κλπ....
Feb 23 2010 19:22
Photo

Phantom Duck → The Tragic Prince

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Από το δεύτερο μέρος του [URL="http://www.wizardsofmickey.com/"]Wizards of Mickey[/URL], ελληνιστί "Ο Άρχοντας των Μάγων". Κυκλοφόρησε το καλοκαίρι [URL="http://coa.inducks.org/issue.php?c=gr%2FMS+++16"]και στη χώρα μας[/URL], και είναι μία από τις καλύτερες ιστορίες της νεότερης ιταλικής σχολής. [/SIZE][/FONT]
Feb 23 2010 19:21