Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → DarkElf

Καλά είμαι. Και η εξεταστική συνεχίζεται για εμένα. Κανονικά έδινα σήμερα Αρθμ. Ανάλυση αλλά μεταφέρθηκε στις 16 (OMG!) του Μάρτη. Αναρωτιέμαι πότε θα τελειώσω αφού το διάβασμα με εμποδίζει να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα που θέλω. Εσύ πως πάει? Επέλεξες τα επιλογής που θα παρακολουθήσεις ?
Feb 24 2010 00:06
Photo

Yo! Master → kleidokrator

Ολόκληρο adventure, με random encounters even! Κάνα Level πήρες?
Feb 23 2010 23:54
Photo

Stefi-chan → DarkElf

^^ Yosh, that's the spirit :D
Feb 23 2010 23:36
Photo

Erisadesu → Sparda

ζεις;
Feb 23 2010 23:31
Photo

Kenny → aboumonkey

[QUOTE]Finished Toradora: Ωραία σειρά, ευχάριστη, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο, λόγω των κλασσικών κλισέ του είδους και της πρωταγωνίστριας. Ίδιο, αντιπαθητικό tsundere-loli με το Shakugan no Shana και το Zero no Tsukaima. Αλλά για την Ami και τη Minorin αξίζει να το δει κανείς.[/QUOTE]Ν' αγιάσει το στόμα σου.
Feb 23 2010 23:22
Photo

Night Wizard SealHajime_Saito

Είσαι κάπου ;
Feb 23 2010 22:58
Photo

DarkElf → Stefi-chan

Ακριβως αυτο εκανα με το Naruto!(Χαιρομαι που με καταλαβαινει καποιος!)Και μετα απο μερικες μερες με ρωταει ο φιλος μου που το προτεινε πως τα παω και του λεω "Μπηκα στο Shippuden!" :kakaka: Μολις τελειωσω το D.Gray-man(κοντευω) αρχιζω One Piece.Τ'αποφασισα!
Feb 23 2010 22:57
Photo

Stefi-chan → DarkElf

Heh, μερικές φορές όμως λες "άλλο ένα επεισόδιο, δεν παθαίνω τίποτα.... Αααα, γίνετε χαμός, άλλο ένα... άλλο ένα!" και δεν ξεκολλάς με τίποτα :3 Gambatte ne :D
Feb 23 2010 22:52
Photo

DarkElf → Stefi-chan

Ωραια,ωραια!:ureshii: Μου το'χουν προτεινει ολοι οι φιλοι και γνωστοι που βλεπουν ανιμε,αλλα ο προβληματισμος μου ειναι ο ακολουθος:αν καω οπως καηκα με το naruto θα κανω να βγω απο το σπιτι κανα μηνα:kakaka: Μαλλον θα το αρχισω και θα βαλω οριο στο ποσα επεισοδια θα βλεπω τη μερα.:kakaka:
Feb 23 2010 22:48
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

XD nai ^^
Feb 23 2010 22:41
Photo

kleidokrator → Yo! Master

Περπατώντας ! Από Περισσό μέχρι το σπίτι μου περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά. Και πολύ ερημιά βρε αδερφάκι μου, μεγάλη περιπέτεια. Τραγουδούσα Blind Guardian, Gamaray και άλλα στο δρόμο. Με κυνήγησαν κάτι σκυλάκια (μικρά) και έφαγα το καλύτερο βρώμικο που έχω δοκιμάσει. Βασικά πέρασα καλά.
Feb 23 2010 22:38
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Oooh, πρόσφατα ήταν ^^ Χρόνια πολλά :D Α, τώρα δηλαδή είσαι 18... Lucky~ :3
Feb 23 2010 22:33
Photo

Stefi-chan → DarkElf

Ooooh ^^' Yup, είναι πολύ καλό anime, I recomend with full force *nods* :D Μηηην ανυσηχείς, τώρα ήταν το πρώτο μας cosplay και οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα τι να κάνουν, αλλά τα καταφέραμε ^^ Αν το αποφασίσεις θα το δουλέψουμε :3
Feb 23 2010 22:32
Photo

Night Wizard Seal → nancy_neko

Όντως επιλεγμένα κομμάτια και αυτά όχι και τόσο μεγάλα(όπως το Octavarium που είναι 45 λέπτα :P). Από τις άλλες πάντες visual kei δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Καλοί και οι phantasmagoria(θα μπορούσε σε κάποια κομμάτια να είναι πιο διακριτικός ο ήχος από τα πλήκτρα. Δεν είναι ότι αν ακούσω την μουσική τους θα πώ βγάλτε το... μια χαρά μουσικούλα. :):)
Feb 23 2010 22:32
Photo

Dante80 → laraska

Yep, thats reasonable. Κάτι θα κάνουμε σύντομα....^^
Feb 23 2010 22:19