Community Status Updates
Black Kaiser
→
Azathoth
Κοίτα ρε χαρά που δεν ήταν τα δικά μου spoilers σωστά ! :P
Feb 24 2010 14:27
Black Kaiser → DarkElf
Μια που λέγαμε για meeting κανόνιστηκε το Σάββατο το απόγευμα. Αν θες να συναντηθούμε αυτές τις μέρες κάποια ώρα στην σχολή ώστε τουλάχιστον το Σάββατο να γνωρίζεις "κάποιον" πες μου. Αλλα σου λέω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά όλα είναι γαμάτα ;)
Feb 24 2010 14:23
Black Kaiser → DarkElf
Don't worry.
Και εγώ τα παιδιά τα γνώρισα μόλις φέτος και ξέρω πως είναι να είσαι καινούριος. Μέχρι να συναντηθείς είναι το δυσκολότερο σημείο (εγώ την πρώτη φορά τους περίμενα χωρίς να ήξερα τα πρόσωπα τους και το ακριβές σημείο που είχαν έρθει!!) αλλά μετά το πρώτο πεντάλεπτο αφομοιώνεσαι άνετα με την παρέα (και στο λέω εγώ που δεν είμαι και ο πιο "ανοιχτός" τύπος. Εξάλλου έχουμε ήδη οργανωθεί καλύτερα και λέμε ακριβώς σε ποιο σημείο θα συναντηθούμε ώστε να βολεύει και τους καινούριους.
Αν μπεις στα cosplayια μπορείς να δεις τα πρόσωπα μας btw.
Feb 24 2010 12:11
avaton → ZeLiGa
Cowboy Bebop,Naruto Shippuden,One Piece,Fairy Tail,Tegami Bachi,DB Kai,Durarara etc
Feb 24 2010 11:49
QueenofHearts → Kisara
Χαίρομαι που σου άρεσε! Το απλό sencha είναι που πάει με όλα! Από εκεί και πέρα υπάρχουν τόσοι πολλοί διαχωρισμοί ανάλογα στον τόπο παραγωγής, στην μέθοδο συλλογής, την εποχή και τον τρόπο διατήρησης που δεν θα κουραστείς να ανακαλύπτεις ποτέ!!
Feb 24 2010 11:40
Black Kaiser → DarkElf
Καλά μόλις τώρα πήγα και είδα το mail. Κατάληψη και πάλι δηλαδή, ευτυχώς δεν έφυγα απο το σπίτι. Θυμάμαι στα μικρότερα έτη χαιρόμουν όταν είχαμε. Η αλήθεια είναι πως όντως τα Βασ.Ηλ και οι Αρχές είναι τα πιο εύκολα αλλά ειδικά τα 2α θέλω να τα περάσω για να μην χάσω το project. Και μακάρι να περάσω ένα απο τα 2 Σήματα αλλά Ψαράκης είναι αυτός, δύσκολα τα πράγματα.
Btw στο επόμενο Patras Otaku meeting που θα κάνουμε έλα να σε γνωρίσουμε απο κοντά. ;)
Feb 24 2010 11:38
Black Kaiser → Geutella
Πραγματικά δεν φαίνεται τόσο "ενοχλητικό" σαν χθές. Απλά αν έβαζες κανένα πιο "βαθύ" χρώμα θα ήταν πιο βολικό για το μάτι. Αν και το ροζ ταιριάζει με την φωτό της Candy Candy...Καλά μην σε επηρεάζω. Do whatever [B]you[/B] like[B].[/B]
Feb 24 2010 10:33
Black Kaiser → DarkElf
Βιοπληροφορική μάλλον θα το πάρω και εγώ σαν καινούριο μιας που είχα δηλώσει 6 την προηγούμενη φορά και έχω δικαίωμα για 7 μαθήματα. Να μου πεις εντυπώσεις απο σήμερα (assuming ότι το παρακολουθείς αυτήν την στιγμή :p). Στην άτυπη θα δώσω τα 2 Σήματα, Αρχές Γλωσσών, Βασικά Ηλ και Αριθμ. Ανάλυση.
Feb 24 2010 09:38
Black Kaiser → Geutella
Πρώτα απο όλα γιατί τα πήρες σοβαρά ? Χαριτολογώντας στα έλεγα. Απλά όντως ο κέρσορας στο προηγούμενο πόστ μου δεν φαινόταν αλλά δεν φταίες εσύ μάλλον δεν φορτώθηκε καλά κανένα απο τα html πακέτα του site ή κάτι παρόμοιο. :P
Feb 24 2010 09:22
nancy_neko → Night Wizard Seal
βασικα ο ηχος τους απο τα πληκτρα ηταν επιτιδευγμενος(δεν ξερω εαν γραφω σωστα την λεξη :P) και ειναι ηλιθιοι γιατι χωριστικαν
καλα,ναι,dream theatre,απλα δεν αντεχω,ειναι πολυ ωραιοι και εχουν και απιστευτα solo κιθαρας,και γενικα μελωδια...αλλα οταν σου ερχετε η νυστα...ενταξει xD βαζεις λιγο UnsraW να νιωσεις :P
Feb 24 2010 01:08
aboumonkey → Kenny
Η πλάκα είναι ότι η Louise στην αρχή μου άρεσε σα χαρακτήρας. Το ίδιο και η Shana. Στις δεύτερες σεζόν χάλασε το γλυκό, όμως.
Feb 24 2010 01:01
Black Kaiser → Geutella
Το background σου is burning my eyes Αθηνά. Άσε που δεν βλέπω καν τον κέρσορα ενώ σου γράφω. Χάθηκαν τα άλλα χρώματα ? :P
Feb 24 2010 00:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed