Community Status Updates
amaya3 → iristella
Iri-chan! Μπορεί να μπει ένα poll για αγαπημένους χαρακτήρες του Tokyo Crazy Paradise στο thread της σειράς; :blingeye2:
Feb 24 2010 15:51
kelborn3 → Mad_Hatter
Βασικα κατσε να τελειωσω πρωτα του 79 και θα ψαξω μετα να σου πω.Αντε και με το καλο μετα να μπω και στα macross γτ τα αεροπλανακια που μεταμορφωνονται μου φαινονται πιο cool.
ΥΓ Ρε συ μιας και εισαι πιο καμμενος gundam mecha lover και τα ξερεις καλυτερα, μπορεις να μου πεις σε πιο γυμναστηριο πηγε ο char και εμα8ε να τρεχει τοσο γρηγορα.Θελω να παω και εγω αμα ειναι
Feb 24 2010 15:43
Night Wizard Seal → nancy_neko
Καλά τα σόλο τους δεν παίζονται με όλη την έννοια της λέξης:P.
Versailles ακούς καθόλου;
Feb 24 2010 15:41
Mad_Hatter → kelborn3
seed/seed destiny δε πρεπει να σου εχω φερει, 00 που δεν το εχω κατεβασμενο, και Ζετα που επισης δε το εχω κατεβασμενο και εχω πατησει Pause στο επισοδιο 17 (τεραστιο μεγεθος εχουν τα blue ray του, ενω τα κανονικα Releases εχουν λιγους seeders)
Feb 24 2010 15:37
kelborn3 → Mad_Hatter
Ρε συ περα απο τα γκανταμ του 79 που μου τα εχεις φερει ολα, απο ποιο μου χρωστας ακομα?
Ειναι μια σειρα που δεν μου την εχεις φερει ολοκληρη αν ειναι να την βαλω να κατεβαινει
Feb 24 2010 15:33
Zoro → TotalOblivion
Και κάτι για να σε πορώσω περαιτέρω!!
[URL]http://www.vimeo.com/2740962[/URL]
(έχει eng sub, no worry για την γλώσσα... shame on you αν δεν το 'χεις δει ακόμη :P)
Feb 24 2010 15:10
Robin-Chwan → Zoro
Κι εγω γραφω αυτον τον καιρο αλλα προτειμω να διαβασω 1-2 ωρες την ημερα και μετα να λιωνω στο pc. (Θα χτυπιεμαι κατω σαν χταποδι μετα με τους βαθμους μου αλλα κανω πως δεν το ξερω....)
Χαχα, εσυ εχεις την υπομονη και τα γερα νευρα πιο πολυ αναγκη απο μενα φιλε μου ;)
Καλα ξεμπερδεματα!
Feb 24 2010 14:54
Mad_Hatter → kelborn3
Ωραιος, βαλε να κατεβαινει και το Unicorn, 1 60λεπτη Ova, θα μας μαμησουν βεβαια μεχρι να βγει το επομενο, σε κανα 6μηνο :(
Εγω ειμαι στο 8 του ef atm, αλλα πιο πολυ κοιταω κανα manga.
Feb 24 2010 14:53
Zoro → ZeLiGa
Χεχε, στα 'λεγα! :P Οι ατάκες του είναι όλα τα λεφτά, αλλά το ίδιο και η παράνοια/γέλιο με την οποία σκοτώνει τους άλλους (δεν ξέρω που έχεις φτάσει, αλλά θα δεις τι εννοώ).
Fave κακός, μαζί με Itachi, Kisame, Sasori, Deidara και Orochimaru (άντε και λίγο Kakuzu).
ΥΓ: Οπ, μόλις συνειδητοποίησα ότι παρακολουθείς και One Piece... anime, manga ή both; Που έχεις φτάσει; (και φυσικά) Καλό;
Feb 24 2010 14:53
kelborn3 → Mad_Hatter
Αμουρο, αμουρο .....(διαφοροι fail στιχοι) κανε τον κοκκινο κομητη να φτασει τον forest.Επιτελους μπηκα με το καλο στον χωρον των gundamu.Ελπιζω να μην απογοητευτω.Επεισοδιο 6 μεχρι στιγμης και η ιστορια ειναι αρκετα καλη.Ελπιζω να μεινει στον ιδιο ρυθμο γτ ειναι πολυ καλο και δεν εχει μπαρουφες στιγμες, περα απο τις μαχες οπου ενας 15χρονος κανει τον κοκκινο κομητη να χεζεται πανω του.:kakaka:
ΥΓ Ευχαριστω για τα dvd!!!!!!!!!!!
Feb 24 2010 14:46
Zoro → Robin-Chwan
Τσουπ, αν το παρατήρησες μπαίνω τα μεσημέρια κυρίως, που κάνω κάνα (μεγάλο) διάλειμμα, τις υπόλοιπες ώρες δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, αν και καμιά φορά περνάω σαν guest.
Patience. :P
Feb 24 2010 14:44
Black Kaiser
→
Azathoth
Γι'αυτό και ήταν προφανέστατα fake. Σιγά μην την πάθαινε έτσι ο Madara. ;)
Feb 24 2010 14:43
Black Kaiser
→
Azathoth
Σε αυτό έχεις δίκιο. Τα κανονικά ήταν κλάσεις ανώτερα, ευτυχώς :P
Feb 24 2010 14:35
Black Kaiser → DarkElf
Και εγώ αύριο απο το πρωί θα είμαι σχολή, έχω Τεχν. Λογισμικού στις 9. Πες μου απλά ποια ώρα θες να βρεθούμε. Κατα τις 11-11.10 στο πίνακα ανακοινώσεων της Φυσικής, αν σε βολέυει και εσένα τι λες ?
Feb 24 2010 14:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed