Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lebw → Night Wizard Seal

Δεν ξερω παντως αυτο που με χαλαει γενικοτερα απο το ολο συνολο στους Onmyouza ειναι [κατα την γνωμη μου] πως η μουσικη τους δεν ταιριαζει με την φωνη της, αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη. LOL. Ναι το εχω δει αλλα δεν με ενθουσιασε και ιδιαιτερα, η αληθεια ειναι πως το ειχα δει μονο και μονο επειδη ειχε να κανει σχεση με vampires. :P Ωστε το εχεις κι εσυ ε? :kill4u: Watch your back little one... :hiding_something: Αμα ακουσω πουθενα οταν κυκλοφορω στην πολη τον Atsushi θα ξερω οτι εισαι εσυ... So beware... :P ΠΩΠΩ! Ναι! οντως ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ. \Μ/
May 18 2010 17:10
Photo

Night Wizard Seal → galexia

Οο και εσύ BUCK-TICK fan. Yay!!! Μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι :)
May 18 2010 16:54
Photo

Night Wizard Seal → Lebw

Βασικά δεν είναι ακριβώς visual kei. Παραδοσιακό ντύσιμο και χέβι μέτλα μουσική. Λατρεία μεγάλη. Αυτοί και οι Buck-Tick. To anime Nightwalker το έχεις δεί; Αυτό που έχει όπενινγκ το Gessekai. Τρομερό και από τα αγαπημένα μου(και το κομμάτι και το άνιμε:P) Αα το λέει και η Galexia από κάτω lol :P Edit. Τώρα το είδα το έχεις δεί και εσύ. Καλά και εγώ το Kagerou έχω στο κινητό, όταν χτυπάει.:hihi2: Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ το τραγούδι. Είναι καταπληκτικό!
May 18 2010 16:51
Photo

Lebw → galexia

Ω, ναι και εγω απο το NIghtwalker το ακουσα και μετα αγαπησα γενικα τους BUCK-TICK. Οσο για το ringtone, κι εγω εχω το Kagerou εδω και αρκετο καιρο, και οποτε χτυπαει το κινητο μου πλεω σε πελαγη ευτυχιας. :P
May 18 2010 15:35
Photo

Lebw → Night Wizard Seal

Α, καταλαβα. Οτι να 'ναι δηλαδη αρκει να ειναι j-music. :P Onmyouza ε? Πολυ καλη φωνη η κοπελια για visual kei!
May 18 2010 15:30
Photo

Night Wizard Seal → Yu_Kanda

Που έχεις χαθεί ρε μεγάλε; Ελπίζω να είσαι όκ και Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σου! Να ζήσεις και ότι επιθυμείς :)
May 18 2010 15:09
Photo

Night Wizard Seal → Tomodachi2

Ήσουν κομπάρσος σε ένα επισόδειο στην σειρά "Η ζωή της Άλλης"; Έκανες μια δημοσιογράφο;
May 18 2010 12:47
Photo

Night Wizard Seal → LucyBR

Σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να είμαι ικανός εκπρόσωπος τους :P
May 18 2010 12:43
Photo

Nicktheartist → FallenSpiritGR

καλα κανεις εχεις απολυτο δικιο συνεχισε την αποταμιευση ff fan
May 18 2010 12:29
Photo

FallenSpiritGR → Nicktheartist

πάντως πρέπει να πάρεις το ps3 ούτε εγώ δεν έχω άλλα το έπαιζα στον ξάδερφο μου και είναι τρελό πορομα μιλάμε απίθανα γραφικά και γαμάτη ιστορία!!! άπω το λήγω που το έπαιξα (3 μέρες) με πώρωσε άσχημα και μαζεύω για να πάρω ps3 χαχαχα....
May 18 2010 12:16
Photo

FallenSpiritGR → unagi

aaaaaa didnt know that..... έχω φάει χέλι άλλα ήμουν πολύ μικρός τότε ο πάππους μου ήταν ψαράς τότε γιαυτό...δεν θα έλεγα ότι το λατρεύω κιόλας άλλα τρώγεται!!!
May 18 2010 12:14
Photo

Nicktheartist → FallenSpiritGR

φιλε fallenspirit μιλας σε ειδικο τον FF εχω παιξει και τερματισει οτι FF εχει βγει(εκτος του 13 γιατι δεν εχω ps3).οσω για το 12 καλη φαση ηταν
May 18 2010 12:02
Photo

Anelis → zade

οκ μαν θα το ξεκινήσω το σουκου μάλλον και θα σου πω
May 18 2010 08:27
Photo

unagi → FallenSpiritGR

unagi=χέλι...
May 18 2010 08:24
Photo

Pain_GodRealm → Emmanouela

:******************* koukli!