Jump to content

Community Status Updates

Photo

galexia → DarkElf

Soubi!!!!!! Να παρει γιατι το loveless δεν εχει συνεχεια???????? Τ_Τ
May 19 2010 03:50
Photo

galexia → Night Wizard Seal

Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο!!!! Tο nightwalker ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου anime!! Αν και εχουν περασει χρονια οι πρωτες αγαπες δεν ξεχνιουνται!!!!
May 19 2010 03:41
Photo

galexia → Lebw

Kagerou , Dress etc Η λιστα ειναι μεγαλη!!!!
May 19 2010 03:37
Photo

Strange Loop → Serestrum

Δεν αναφερομουν στο gameplay του gow, που οντως 0 καινοτομια αλλα στα γραφικα του που μερικες φορες νομιζα εβλεπα ps4 και αλλες οντως ξενερωνες οπως λες εσυ.. Δες το Uncharted 2 .. ποσα pc games ζηλευουν την δουλεια που εγινε στον τιτλο; Και μη βλεπεις τα 70 ευρω ελλαδα.. Εχουν βρει εδω κοροιδα και χτυπανε , πανω απο 40-45 Eυρω δεν βρισκεις καινουριο τιτλο απο εξω.. το Red Dead Redemption το εχω παραγειλει στα 32 ευρω για το ps3
May 18 2010 23:33
Photo

Serestrum → Strange Loop

το heavy rain ειναι καλο παραδειγμα και κριμα που σπαταληθηκε στο ps, για το gow γελαω με τα καλα κρυμενα ασχημα textures του, απο gameplay και αυτο εχει μεινει 5 χρονια πισω, μαζι το 1. αδιαφορο. η πειρατια δεν εκαψε τα pc, οπως βλεπεις το digital distributing ανθιζει. απλα οι εταιριες προτιμουν να πουλανε 70 ευρω το παιχνιδι στις κονσολες παρα 40 στα pc. εχω κακιες αποψε XD
May 18 2010 23:18
Photo

Strange Loop → Serestrum

Ακομα δεν εχουν αξιοποιησει πληρως και στις κονσολες τις δυνατοτητες..Τελευταια βλεπουμε καλυτερα δειγματα δουλειας. Δες το ps3 που πιστευω τωρα εχουν καταλαβαι καλυτερα τον προγραμματισμο παιχνιδιων για αυτο.. Δες Heavy Rain και GOW 3 ...piracy has fucked pc gaming
May 18 2010 23:15
Photo

Serestrum → Strange Loop

η αληθεια ειναι πως η αγορα συμπαθει τις κονσολες πλεον, βλεπεις ειναι πιο ευκολο να φτιαξεις παιχνιδια για hardware 5ετιας... XD μπδγ το crysis ειναι κακο παιχνιδι, με απογοητευσε. τι να τα κανεις τα γραφικα αν το παιχνιδι ειναι τοσο βαρετο...
May 18 2010 23:08
Photo

Strange Loop → Serestrum

Ολο νεες καρτουλες και επεξεργαστες βγαζετε και το μονο που εχετε να δειξετε ειναι κατι crysis που μονο για benchmark κανουν... που ειναι τα wow games σας; ps: plz be nice...xD
May 18 2010 23:02
Photo

LucyBR → Night Wizard Seal

*pats* in cases like BT κιολας ειναι ακομα χειροτερο γιατι φαινεται οτι live ειναι ακομα καλυτεροι απο οτι στα cd ;^; ;^; *deep bitter sigh*
May 18 2010 22:30
Photo

Black Kaiser → kelborn3

O δικός μου comic hero στο avatar μου είναι καλύτερος απο αυτόν στο δικό σου :p
May 18 2010 22:19
Photo

zweistein → Phantom Duck

σου κάνω ένα reminder για ένα pm που σου έστειλα..
May 18 2010 20:56
Photo

Night Wizard Seal → LucyBR

Δυστυχώς δεν λές τίποτα:sadist:Εγώ σε συναυλία, θα πήγαινα μόνο για αυτόν τον λόγο. Ακόμα και για τα άλλα τα Ευρωπαϊκα συγκροτήματα δεν θα έκανα έτσι για να πάω να τους δώ.
May 18 2010 20:10
Photo

LucyBR → Night Wizard Seal

εμενα μου λες... Τ____Τ καθε φορα που βλεπω τα live τους πρασινιζουν απο ζηλεια μεχρι κι οι βλεφαριδες μου:unlucky::unlucky: It's the price to pay οταν κανεις το λαθος να εισαι overseas jmusic fan :beaten: Και παλι καλα να λεμε που εχουν γινει κανα-2 θαυματα κι εχουμε δει κι απο δω τιποτα γιατι κατα τ'αλλα, it's endless suffering.:sadist:
May 18 2010 20:01
Photo

Night Wizard Seal → LucyBR

Συμφωνώ με όλα όσα είπε για τους Μπάκ Τίκ. Μα με όλα όμως. Ρε μόνο και μόνο από αυτά τα 27 χρόνια δουλειάς (που γίνονται 30 σε λίγο)είναι απλά τέλεια. Πόσο θα ήθελα να πάω σε μια συναυλία τους. Κανένας δεν έρχεται στην ξεχασμένη Ελλαδούλα :sadist:
May 18 2010 19:45
Photo

Night Wizard Seal → Lebw

:hahaha::hahaha::hahaha: Θα το θυμάμαι :P Απλά το συγκρότημα έχει και την ανδρική φωνή. Δεν είναι μόνο η γυναικία. Υπάρχει μια ισοροποία :8):
May 18 2010 18:30