Community Status Updates

Night Wizard Seal → Lebw
Αυτό λέω, τό ότι έκατσε και έγραψε ποιήματα είναι κάτι. Στίχους μπορεί με λίγη προσπάθεια ο οποιοσδήποτε, ποιήματα όμως όχι.
Είναι ρισπέκτ τέλος :P

Lebw → Night Wizard Seal
Οτι ειναι πολυταλαντος ειναι, η αληθεια να λεγεται.
Κοιτα δεν θα το ελεγα βιβλιο ακριβως... Ποιητικη συλλογη ειναι και οσο και να 'χει οταν μπορει και γραφει lyrics για τα τραγουδια τους, το να γραψει και ποιηματα δεν ειναι και κατι το απιαστο. Αλλα και παλι οτι και να κανει εχει ταλεντο και δινει παντα ενα πολυ καλο αποτελεσμα. ^_^
Αυτο ειναι που μετραει.

unagi → FallenSpiritGR
μμμμμμ καλά θα κάνω πως δεν είδα το σχόλιο :P... by the way έχεις φάει unagi? τα σπάει άγρια...

FallenSpiritGR → Nicktheartist
έχεις δει το ff XII μιλάμε τα σπάει το παιχνίδι τρελή φασει!!!

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Οντως, γαματη σειρα. Τα μπακεμονογκαταρι ειναι τελειως διαφορετικο, βεβαια. Οσο για το Οοκαμι Κακουσι...οχι, δεν το εχω :P και γενικα δεν ξερω τι παιζει. Να τσεκαρεις το Ταταμι Γκαλαξυ. Αλλη τρελλα.

Anelis → didimakia
[I]"Ναι μωρε δεν το εδωσα σαν απαντηση απλα ηθελα να μαθω αν ειναι αυτο..."[/I]
προφανώς όμως δεν μπορούσα να σου απαντήσω γιατί θα ήταν σαν να δίνω extra hint
anyway, δεν ξέρω αν το lie to me έχει προβληθεί στην Ελλάδα, αν και δεν νομίζω

Yo! Master → kleidokrator
[url]http://goodcomics.comicbookresources.com/2010/05/13/comic-book-legends-revealed-260/[/url]
Μία στήλη με legends γύρω από τα comics. Δε ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρον θα το βρεις, αλλά εγώ το διαβάζω ανελλιπώς κάθε βδομάδα.

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
ξεχασα να σου πω το μεσημερι... ΠΟΣΟ Γ@Μ@ΤΟ ειναι το [B][I][U][COLOR=red]Kuuchu Buranko[/COLOR][/U][/I][/B], πιο bakemonogatari μου λες εσυ.... αυτο ειναι θεικο!! απαιχτη σειρα, κριμα ηταν μονο 11 επεισοδια..
εκανα και μια μ**ακια, κατεβασα το okami kakushi .......στα γαλλικα!! εσυ το εχεις raw? υπαρχουν πουθενα υποτιτλοι?

Night Wizard Seal → Lebw
Τέλειο τραγούδι, αυτό είναι σίγουρο. Εκτός αυτού, σαν τραγουδιστής έχει πολύ καλή φωνή, την κάνει όπως θέλει (κάτι που δεν το έχουν όλοι οι τραγουδιστές) και στο κάτω κάτω έχει δουλέψει και σαν ηθοποιός και έχει γράψει και βιβλίο. Πολυτάλαντος.

Black Kaiser → DarkElf
LOL, εγώ για κάποιο περίεργο λόγο ήμουν σίγουρος πως η χελώνα πήγαινε για σφάξιμο. Και για να σε προλάβω, όχι δεν έχω φάει ποτέ χελωνόσουπα.
Τέλοσπάντων, να δούμε και την συνέχεια όσον αφορά την συμμορία. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τελειώσει η σειρά.

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
Να σε ρωτήσω, τι ώρα είναι η προβολή την Παρασκευή ? 9.30 ? Γιατί δεν είδα πουθενά ώρα στην ανακοίνωση. Άμα είναι βάλτην για να ξέρει και κανένας καινούριος αν θέλει να έρθει. ;)
ΕDIT : A οκ την έβαλες. 9.30 λοιπόν,

Black Kaiser → DarkElf
Είδα επιτέλους το 5 !
Ο Ume τελικά είναι ο κλασσικά "μεγάλος στο μέγεθος - μεγάλος και στην καρδιά" παρόλο που φαίνεται να είναι απόμακρος με όλους. Αλλά αφου μεγάλωσε μόνος του μια κόρη προφανώς θα διαμόρφωθηκε έτσι ο χαρακτήρας του. Είναι περίεργο που εμπιστεύτηκε τον Masa και του είπε όλα αυτά.
Μου αρέσει που κανένας χαρακτήρας δεν μένει πίσω σε character development. Να δούμε και αν η Otake έχει κάποιο background.