Community Status Updates

iristella → Anakin Skywalker
Ε ντάξει όσο να ναι που και που θύμιζε λίγο "ανθρωπο της βροχής" με τη συμπεριφορά του. XD

Lebw → galexia
Παλι καλα να λεμε που ειναι τοσα χρονια μαζι τα παιδια. Ελπιζω να μην διαλυθουν ποτε, γιατι αν γινει αυτο: :despair:

Emmanouela → The Tragic Prince
ηοαιηγ\ΟΘςΔΩψωβκσξωβ'σθαξωβκσωξβ
λέω να το εδρεώσω και να το κάνω πιο συχνά αυτό στο profile σου, αν και έχω την αίσθηση ότι αν το δεί κάποιος admin θα με γδάρει! xD
still feels good for some reason! xD

galexia → Lebw
με 27 χρονια παρουσιας στο χωρο λογικο ειναι!!!!!
και καλο για εμας!!!!

Serestrum → Strange Loop
Οντως και το uncharted ειναι καλο διαμαντακι, καλα που μου το θυμησες. κοιτα, δεν λεω πως ειναι αχρηστες οι κονσολες! φυσικα και οχι! αυτο οφειλεται σε εταιριες με μερακι που καθονται και χρησιμοποιουν καθε πορο του καθε μηχανηματος. πες μου ομως. ποσο μπροστα θα ηταν ενα heavy rain ή ενα uncharted αν ειχε σχεδιαστει για ταα pc? και σε αποψη gameplay ακομα, οχι μονο γραφικων. το χειριστηριο καποιες φορες κλεινει πορτες.

Lebw → Night Wizard Seal
Κοιτα, η αληθεια ειναι πως δεν εχω ακουσει και πολλα τραγουδια τους, αλλα απο οτι εχω ακουσει σου ειπα την γνωμη μου. Δεν ειμαι fan τους οποτε απλα δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα. :P

Anakin Skywalker → iristella
Αυτιστικός ο Brandon; Χαχαχαχαχαχα.......Είμαι απαράδεκτος! Τώρα το είδα.......

Strange Loop → Anelis
We want Τhe Vampire Diaries season 2 NOW!!!!
Eχεις διαβασει μηπως τα βιβλια; Τα πηρα προσφατα αλλα ακουσα οτι ειναι ερασιτεχνικα γραμμενα..