Community Status Updates

tsintori → GkLoc
Έλα ρε συ, εγώ πέρισυ έδωσα, τεχνολογική ήμουν πάντως....... Οκ, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να είσαι συγκεντρωμένος και τπτ άλλο (θα το έχεις βαρεθεί να το ακούς αυτό)........
Οκ ναι τα maths είναι λίγο αγγούρι αλλά αν έχεις διαβάσει όλη τη χρονιά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα..... Άντε καλή επιτυχία και στα άλλα!!!!!!!!!!

LucyBR → Night Wizard Seal
Οφειλω να σε συγχαρω from the bottom of my fangirl heart για το καινουριο σου set XD
με γεια! :3

laraska → GkLoc
nai ... apla mhn exeis agxos ... oti einai na ginei tha ginei ;) aurio ti dineis ?

galexia → Lebw
Ναι!!! Ο Sebastian ειναι θεος... Btw το Gessekai ειναι τελειο!!! Το ειχα ακουσει στο nightwalker και το ερωτευτικα!!!! Με αυτο χτυπαει το κινητο μου εδω κ 2 χρονια !!!!!

Ryuji → cyber_john
Ευχαριστώ μαν. Μάλλον θα αρχίσω με το Midori no Hibi γιατί μόνο το review που είδα γέλασα !
Αρχίζω και τη λίστα λοιπόν :)

GkLoc → laraska
Ελα ρε μεγαλε...οντως με χασατε...ναι σωστα μαντεψες...πανελληνιες...ασε...βασανα :S

GkLoc → tsintori
Ελα ρε Tsi...χαμενεεεεε :P
Τελειως ηλιθιο το θεμα "αυτομορφωση" αλλα δεν περιμενα ετσι και αλλιως τιποτα σωικο...καλα τα πηγαμε εκθεση,δεν εχω παραπονα...εσυ ? Σημερα εδωσα μαθηματικα , καλα και εκει...το ζορι ειναι μεθαυριο...μαθηματικα κατευθηνσης...εχει να πεσει γερη π****α...εσυ τι κατευθηνση εισαι ?

cyber_john → Ryuji
Κι εγώ μη νομίζεις ότι έχω δει ιδιαιτέρως πολλά. Θα σου πρότεινα κατ' αρχάς να αρχίσεις με το υπερμέγιστο [url=http://www.anime-planet.com/anime/midori-days]midori no hibi[/url] να ρίξεις και το γέλιο της αρκούδας κι έπειτα να πας για [B]lovely complex[/B] και [B]itazura na kiss[/B], κλάσεις ανώτερα απ' το toradora και τα 3. Φτιάξε και μια λίστα για να μπορεί να δει κανείς τι έχεις δει.
Ρίξε και μια ματιά στα recommendations σε διάφορες σελίδες, θα βρεις αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Night Wizard Seal → Lebw
Μα πάντα καλά λόγια θα λέμε για αυτό. Αν πάει να σκοντάψει, θα σταματήσει πριν χτυπήσει στο έδαφος :P
Άλλα j-bands που μου αρέσουν είναι οι Onmyouza και μετά οι SID, οι Versailles και λίγα από εδώ, λίγα από εκεί...

Lebw → Night Wizard Seal
I know, i know...
Αλλα νομιζω το παρα αναλυσαμε το θεμα. Θα σκονταψει πουθενα ο ανθρωπος απο τοσα που εχουμε πει! Και δεν το θελουμε σε καμια περιπτωση αυτο! :P
Για πες περα απο BUCK-TICK τι αλλα j-bands ακους?

Lebw → galexia
ΗΑΗΑ το avatar σου ειναι τελειο. Αυτη η σκηνη απλα δεν υπαρχει. Αν δεν την δεις μεχρι το τελος φανταζεσαι διαφορα. :P
"There hasn't been a single woman whose organs have been spilled out by wearing a corset."
Sebastian απλα Θεος. XD