Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Strange Loop

Μακάρι να της αφιέρωναν λίγο παραπάνω screen time, νομίζω είναι χαρακτήρας που θα μπορούσε να είχε περισσότερο βάθος και ανάπτυξη. Τώρα πια την έχουν κάνει όπως να ΄ναι. Εγώ σκευτόμουν να κατεβάσω το βιβλίο που "χρονολογικά" αντιστοιχεί στη σειρά για να δω τι γίνεται παρακάτω αλλά αυτό αν το κάνω θα γίνει το καλοκαίρι. άσχετο, gaga fan? how come?
May 19 2010 15:04
Photo

Strange Loop → Anelis

Tα πηρα πριν μερικες μερες και ελεγα να τα διαβασω μετα την εξεταστικη στις διακοπες..Nα δω και τις διαφορες που εχει απο την σειρα.. Και εμενα μου την δινει η Bonnie πλεον και το στυλακι που εχει παρει.
May 19 2010 14:54
Photo

Anelis → Strange Loop

ΝΑΙΙΙΙ!!! Εγώ αν και ήξερα ότι σκάει μύτη το Κατερινιώ δεν το πήρα καν πρέφα ότι ήταν αυτή! Φαντάσου όταν κοίταγε το χέρι του θείου σκεφτόμουν "αχ μακάρι να το έκοβε" οπότε όταν το έκανε ήμουνα σε φάση Γιες ξετσούμισε το Ελενάκι, αλλά πουυυυ Στην αρχή τρελαινόμουν και για τη μαγισσούλα, αλλά μας τα χάλασε στο τέλος. Έχεις αρχίσει τα βιβλία;
May 19 2010 14:42
Photo

galexia → DarkElf

Τέλειος!!!! Εχεις δικιο!!!!
May 19 2010 14:39
Photo

Strange Loop → Anelis

Πρεπει να λιωνει για την elena o damon.. Ποσο ωραιο θα ηταν να ειναι αυτη και οχι η Katherine οταν φιληθηκαν..damn
May 19 2010 14:37
Photo

Anelis → Strange Loop

Εγώ την απέφευγα από την αρχή της χρονιάς γιατί μου φαινότανε βλακεία (και είχα ήδη καεί με true blood που δεν μου άρεσε) και όταν τελικά το άρχισα είδα 18 επεισόδια σε μιάμηση μέρα. Είναι εθιστικό guilty pleasure, δεν ξέρω καν γιατί μου αρέσει. Και είναι γ@μώ που κυλάει γρήγορα και δεν το ζαλίζουν. Damon is the reason i started this series. Άμα πια με τον άλλο τον φλώρο
May 19 2010 14:28
Photo

Strange Loop → Anelis

Δε περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ αυτη η σειρα..Αλλα εχει κατι που δε ξερω τι ειναι που σε κραταει κολλημενο στην οθονη.. Γρηγορες εξελιξεις και καλες ερμηνειες probably.. Damon fanboy spotted..xD
May 19 2010 14:15
Photo

DarkElf → galexia

...για να μας σπάσουν τα νεύρα...!!!!:madtodeath::madtodeath: Αχ,Soubi....μπορεί να'σαι προβληματικός,αλλά στα μάτια μου φαίνεσαι τέλειος...!!!!:lovulovu::lovulovu: Δεν του μοιάζει απίστευτα ο Takashiro??
May 19 2010 14:13
Photo

Anelis → Strange Loop

Έτσι!!! Μας την παίξανε μπαμπέσικα οι δημιουργοί και τώρα πρέπει να περιμένουμε τόσους μήνες! αγκ... Όχι, έχω διαβάσει μόνο τις περιλήψεις τους στη wiki, δεν ξέρω αν θα άντεχα να τα διαβάσω
May 19 2010 14:06
Photo

unagi → Lebw

Εύγε Lebw ... κάνω join τρέχοντας. Όσο για της πανελλήνιες καλά τα πάω (πιστεύω)
May 19 2010 13:53
Photo

Anakin Skywalker → iristella

Πω πω!! Τον έχεις καταθάψει τον κακομοίρη!! Τελειώσα και το Ludwig Κakumei δε σου είπα. Αρκετά καλό θα έλεγα αλλά θα το προτιμούσα σε κάφρικης μορφής anime.
May 19 2010 13:38
Photo

Serestrum → Strange Loop

[CENTER][SIZE=5][COLOR=Black][B]NO U!!! [/B][/COLOR][/SIZE][LEFT]:hihi2: [/LEFT] [/CENTER]
May 19 2010 13:28
Photo

Strange Loop → Serestrum

Μα στο wii το heavy rain θα μπορουσε να ειχε καλυτερο gameplay και γενικοτερα ειναι ακρως motion control friendly game..Αλλα τετοια φωτορεαλιστικα γραφικα δε θα μπορουσαμε να δουμε σε καποια αλλη κονσολα.Οι λεπτομερειες σε προσωπα και κλειστους χωρους απλα δεν υπηρχαν..Δε μιλαω σε συνολο γραφικων γιατι το uncharted το καταφερε σε μεγαλυτερο scale στα levels που ειχε. αλλα αυτα που εβλεπες στο HR σε ενα δωματιο , δε το εχω σει σε κανενα αλλο game πουθενα. Και το ps3 βοηθησε. ps: δεν ειμαι fanboy, you are ..xD
May 19 2010 13:16
Photo

Serestrum → Strange Loop

εννοω πως σε ενα πισι θα ηταν δυνατη η ενσωματωση πιο πολυπλοκων διαδικασιων για το gameplay. δεν μιλαω για scripted events, μιλαω για κατι επαναστατικο, οπως πληρης χρηση των physics ή κατι αναλογο, ελπιζω να με πιανεις γιατι δεν ξερω πως να το πω και γω XD . βεβαια δυσκολα επενδυουν οι εταιριες σε αυτα. στο οτι ο καθε καταναλωτης ψαχνει κατι συγκεκριμενο συμφωνω απολυτα. μεταξυ μας ο cell ειναι λιγο αποτυχια... οσο ικανος και να ειναι, ειναι τοσο μπερδεμενη υποθεση που αφηνει λιγα περιθωρια στον developer να κανει κατι ξεχωριστο. γιατι πες μου, τι εχει το heavy rain στο ps που δεν θα μπορουσε να εχει σε αλλη κονσολα? ακομα και στο wii. περα απο τα εστω καλυτερα γραφικα.
May 19 2010 13:05
Photo

Strange Loop → Serestrum

Στα συγκεκριμενα σε αποψη gameplay δε μπορω να δω κατι καινουριο που θα προσεφερε το pc (το HR δεν ειναι adventure αλλα ενα interactive drama οποτε πιστευω η ολη υλοποιηση του , η χρηση των αναλογικων ηταν αυτο που το εκανε να ξεχωρισει ). Αλλα εχεις δικιο φιλε Serestrum οτι στο pc θα ειχαμε καλυτερο οπτικο αποτελεσμα . Αλλα οπως ξαναειπες ειναι δυσκολο οταν πρεπει να προγραμματιζεις καθε φορα σε νεο hardware .τα sequels ειναι παντα αυτα που ειναι και καλυτερα γιατι ο προγραμματιστης εμαθε την δουλεια που χρειαζεται ο cell και ο καθε cell να αποδωσει τα μεγιστα σε ελαφρυ προγραμμα.. Δεν αντιλεγω στην ανωτεροτητα του pc gaming αλλα παιζει ρολο τη αναζητα ο καθε gamer. Kαποιος μπορει να θελει απλα να δωσει 300ευρω και να ξερει για 5 χρονια δε θα το νοιαζει ουτε καρτα γραφικων ουτε drivers ουτε τιποτα.. Σε αυτη την κατηγορια ανηκω εγω.. ξαπλωμενος στο σαλονι μου να παιζω, god of war 3 σε μια HD TV .. :p
May 19 2010 12:52