Community Status Updates

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Emmanouela
ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ!!!
ΠΑΝΤΑ DBSK!!! ALWAYS KEEP THE FAITH!!!

demonicMC → Shikamaru
Το avatar σου απο το Vagrant Soldier Ares (ή απλα Ares) δεν ειναι; Αν ναι πες μου λιγο τι πιστευεις για τη σειρα?

Strange Loop → Anelis
Lost βλεπω γιατι μ' αρεσει να το θαβω πλεον..Ο House ομως ειναι ενα μικρο κολληματακι ομως, οσο και χαλια να ηταν αυτη η σεζον, την βλεπω πολυ ευχαριστα..
Καλα ειπα βλεπουμε τις ιδιες, μονο Scrubs δεν εχω δει κανενα επεισοδιο ακομα. Ισως την δω του χρονου γιατι ειδα προσφατα το garden state και μου αρεσε πολυ ο Zack Braff.
Aπο βρετανικες τελειωσα πριν μερικες μερες το life on mars και αρχισα τωρα το ashes to ashes.. Ειδα τα Survivors ,Apparitions,Μissfits και το εκπληκτικο Black Books. Τις σνομπαρα μπορω να πω μεχρι και φετος τις βρετανικες αλλα κανουν πολυ καλη δουλεια και ολοκληρωμενη.
Ποιες περιμενεις να αρχισουν;
ps:what a wonderful name

Anelis → Strange Loop
Αυτό τον καιρό ελάχιστα πράγματα διότι δεν προλαβαίνω!
Glee, Vampire Diaries, Supernatural, Community, Modern Family, The office, Scrubs (όποτε το θυμηθώ ότι υπάρχει), Family Guy, Southpark, και κανά 30 Rock
(τώρα ετοιμάζομαι να ξαναξεκινήσω dexter και firefly)
Lost/House δεν τα αντέχω καθόλου μπαι δε γουέι
+ μου τρέχουν τα σάλια με τις σειρές που ξεκινάνε αυτό το μήνα!!
Σιλένα εδώ ^^
Tι βρετανικές βλέπεις;

Strange Loop → Anelis
απο ongoing ειναι πλεον καπου 10 που περιμενω να τελειωσουν μεσα τις επομενες 2 εβδομαδες.
απο ολοκληρωμενες το εχω ριξει σε καποιες βρετανικες που δεν ειχα δει τοσο καιρο..
Kαποιο διαστημα το χειμωνα ειχα 25 ongoing ...
Εσυ τι βλεπεις; μαλλον τα ιδια θα βλεπουμε σιγουρα..
Με λενε Νικο btw , χαρηκα

Anelis → Strange Loop
Εγώ είμαι ευχαριστημένη που ξαναέδειξαν τη μαμά της Ρέιτσελ διότι αυτή η ηθοποιός είναι απλά θεότητα και θα μου άρεσε αντί για διάσημους stars (σαν το άσχετο cameo της Olivia Newton John) να έβαζαν περισσότερο ηθοποιούς από broadway όπως αυτή!
Αλήθεια ποιές σειρές βλέπεις τώρα;

Strange Loop → Anelis
Σκεφτομουν οτι θα ηταν καλυτερος ο NPH σαν Μr. Shue .. του παει πολυ το μιουζικαλ.. απο εποχες Dr Horrible.. Μακαρι να ειχαμε guest 2 3 επεισοδιων...
Αυτες τις μερες επαθα tv overdose
γενικα βλεπω αρκετες σειρες, αλλα αυτες τις μερες ξεπερασα τον εαυτο μου..

iristella → The Tragic Prince
6os τόμος FMA και τολμώ να πώ ότι έχω κλ*σει στο γέλιο. Το ήξερα ότι μιλάγαμε για απίστευτη σειρά αλλά πραγματικά χτες βράδυ ξύπνησα τους γονείς μου από τα χάχανα.
Το κοντοπίθαρο απολειφάδι και ο ντενεκές ο ξεγάνωτος τα σπάνε. Αλλά πιστεύω το είχες προβλέψει ήδη ότι για τον Roy θα αναπτύξω μια συμπάθεια. Και ο Envy είναι γλύκας.

Anelis → Strange Loop
lol εγώ όταν θέλω mindless ακούω τα παλιά της britney που ποτέ δε μου άρεσαν...μαζοχισμός
btw μόλις είδα το glee και έπεσα πάνω στο ποστ σου, το επεισόδιο τα έσπασε! Eιδύλλιο με την Sue, μακάρι να κρατούσε, θα είχαμε epic lulz

Strange Loop → Anelis
Ι was weak and it happened..xD
Eψαχνα περσυ κατι brainless, fun and pop να ακουσω και επεσα σε αυτην..
i love her songs now..