Community Status Updates

Anelis → Strange Loop
Πω, το shit my dad says φαίνεται πολύ καλό, ελπίζω και να είναι. Ο Spielberg με αφήνει αδιάφορη και από την άλλη το NBC φαίνεται να βάζει τα δυνατά του. Είδομεν! Thanks για την ενημέρωση μπαι δε γουέι.

LucyBR → Lebw
i just [B]have[/B] to be in this group xD
Thank [I]you[/I] for sending one to me ^^
BUCK-TICK = αθανατες αξιες, simple as that.-

DarkElf → Lebw
Thanks for inviting me!:ureshii:
Νομίζω υπάρχουν αρκετοί καμμένοι στο forum.Εγώ κόλλησα μόλις άκουσα τη φωνή του Atsushi στο opening του Trinity Blood.:lovulovu:

Lebw → DarkElf
Thanks for accepting. Χαιρομαι που υπαρχουν κι αλλοι Buck-Tick καμμενοι στο forum. :)

Lebw → LucyBR
Thanks for accepting the invitation.
Θα πω κι εδω ενα BUCK-TICK rules και welcome to the club! ^_^

Lebw → Night Wizard Seal
Hooray για το thread! Τωρα θα καουμε πιο πολυ απο ποτε!! :kakaka:

Lebw → unagi
Thank you. Μπραβο! Αντε να τελειωσεις και με αυτο το λουκι και μετα θα εισαι free να κανεις οτι θες!

Strange Loop → Anelis
Aπο fox θα ριξω μια ματια στο Τerra Nova του spielberg, στο running wilde που λες( αν μοιαζει και λιγο στο arrested development, θα κανω παρτυ)
ΝΒC: το the cape φαινεται καλο και το outsourced ξεκαρδιστικο.. Ισως και το undercovers να δω τι νεα δουλεια του J.J Αbrams
Aπο CBS ωραια κωμωδια φαινεται να ειναι το shit my dad says (εχει το hype και τα tweets του dad στο τwitter ειναι πολυ πετυχημενα)
το σιγουρο ειναι οτι θα δω λιγο πολυ ολες τις νεες σειρες απλα αυτες τις εχω απο τωρα σταμπαρει..

Anelis → Strange Loop
Γενικά είναι μέτρια σειρά, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες horror σειρές..
Ναι τώρα κοίταζα και εγώ στο USTV το πρόγραμμα του Fox για 2010-2011, παίζει νέα σειρούλα από τα τυπάκια του arrested development, μακάρι να είναι καλή.
Για πες και εσύ, ποιές σου φάνηκαν καλές;

Strange Loop → Anelis
Eιδα τα 2 πρωτα του happy town.. ο πιλοτος ηταν οπως επρεπε να ειναι και σε βαζει στο κλιμα της σειρα αλλα και της πολης, το 2ο ηταν λιγο meh αλλα η σειρα ειχε potentials, κριμα που θα τελειωσει στο 8ο επεισοδιο αφου το abc την εκοψε. Απο τις αλλες που ειπες δεν ηξερα καμια ως τωρα γιατι δεν ασχολουμε με αυτη την season σε ongoing, απο Σεπτεμβριο και μετα.
Αυτες τις μερες ομως τα καναλια εβγαλαν το προγρομμα 2010 - 2011 οπου ανακαλυψα πολλες σειρες που βρισκω ενδιαφεροντες και με potentials. Eυχαριστως να σου πω αν θες ποιες μου εκαναν εντυπωση

Anelis → Strange Loop
To Lost με έχασε στην πρώτη σεζόν, και από House MD ό,τι βλέπω στο σταρ δε με χαλάει αλλά με αφήνει αδιάφορη.
Το scrubs αξίζει πολύ μέχρι 3η-4η σεζόν μετά οι περισσότεροι το παρατάνε (αν και εμένα μου αρέσει ακόμα). Και εγώ λόγω garden state το άρχισα.
Βρετανικές δεν ξέρω καμία από αυτές που λες εκτός του black books που τα σπάει. (Γενικά UK έχω δει το πολύ 5-6 σειρές)
Περιμένω τα Happy Town, The Good Guys, The Hard Times Of RJ Berger, Pretty Little Liars, Scoundrels για να δω ποιά θα αξίζει τελικά να δω... Εσύ τι έχεις σταμπάρει από τη νέα σεζόν;
Και thanx!