Community Status Updates

Zoro → Loke
Βασικά μου πέρασε από το μυαλό ότι από 13 posts διαφορά που είχαμε όταν σου άφησα το προηγούμενο vm φτάσαμε στα 30 τώρα! :roar:
Στρώθηκες στην δουλειά και φωτιά στο πληκτρολόγιο γιατί ανησύχησες ε ? ε ? λέγε ρε !

Mad_Hatter → iristella
Και τι trollarisma θα ειναι αυτο XD
Εντομεταξυ για μας που εχουμε διαβασει τα spoilers η ανυπομονισια ειναι πιο μεγαλη.

Loke → Zoro
ετσι μπραβο, γτ σου περασε απο το μυαλο να διαφωνησεις? ε ? ε ? λεγε ρε !

Kenny → papp0us
Περί Skip Beat: παράτα το ημιτελές anime και πιάσε το manga... το οποίο είναι ongoing... χμ, ναι, either way, you're fucked. XD

iristella → Mad_Hatter
pats pats. Daijobou. Θα παρουμε την δόση μας από τρολλάρισμα από τον anno eventually,.

Lebw → LucyBR
Ηehe ναι! Ειναι respect ο ανθρωπος! Κοντευει 50 χρονων και το μαλλι του ακομα καγκελο! Αυτα ειναι! XD

Strange Loop → Anelis
To twin peaks αν και σαπουνιζει αρκετα αξιζει και με το παραπανω. Aν σου εχουν αρεσει ταινιες του lynch αξιζει και με το παραπανω. For the record το πρωτο επεισοδιο το εχω δει 2 3 φορες μισο και την 4η μπορεσα να το τελειωσω και να συνεχισω την σειρα..

DarkElf → Lebw
Έχω απο '90 ως '95.Θα λιώσω πρώτα αυτά και μετά θα προχωρήσω στην υπόλοιπη δισκογραφία.Αν αντιμετωπίσω πρόβλημα θα σου πω,arigatooo!:blingeye2:

Lebw → DarkElf
Να βρεις χρονο να το κανεις, αξιζει. Αν θες βοηθεια να βρεις την δισκογραφια τους πες μου, γιατι απο οσο εχω ψαξει δεν υπαρχει πουθενα ολοκληρωμενη. [ειναι και πολυ μεγαλη οποτε θα χρειαστεις οντως πολυ καιρο, αν και εγω θα σου προτινα να αρχισεις να ακους τα CD τους απο 90 και μετα.]

Anelis → Strange Loop
Κοίτα τα trailers μετράνε πολύ, (το community και το glee που είναι τα μόνα που είχα δει trailer πριν δω τη σειρά δεν με απογοήτευσαν καθόλου)
Δεν έχω κάτσει ποτέ να τη δω σοβαρά, γενικά με τις παλιές σειρές σκαλώνω λίγο. Το καλοκαίρι είχα αποπειραθεί να δω το highlander και twin peaks, i failed at both!!

DarkElf → Lebw
Πολύ ωραίο το Kagerou!Μέχρι τώρα έχω ακούσει πολύ λίγα (σε σχέση με τη δισκογραφία τους).Θέλω να βρω χρόνο να τους ακούσω και να μην κάνω ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

Strange Loop → Anelis
Τηλεγραφικη ηταν γιατι μονο απο trailers και summaries δε βγαζεις ακρη..
Εγω προς το παρον βλεπω Χ-files . το αρχισα φετος και μετανιωνω που τοσα χρονια δε το ειχα δει (εκτος απο κατι επεισοδια αραια και που στον ant1 και στο star). Αρκετα standalone επεισοδια ειναι καταπληκτικα. Ειμαι στον 5ο κυκλο, και εχω ηδη δει ποσα στοιχεια της δανειστηκαν αλλες σειρες. Εκπληκτικη

Lebw → LucyBR
Yup, you are absolutely right! Τι να πρωτο αγαπησεις στο band?
Την φωνη του Atsushi? Τα τραγουδια τους? To απιαστο style τους, το οποιο αλλαζει περιπου καθε χρονο? Ή τα μαλλια του Τoll? :P

Lebw → DarkElf
Hehe βασικα εμενα η πορωση αρχισε σταδιακα.
Πρωτα ακουσα την φωνη του στο Nightwalker, μετα στο Trinity Blood και κατεβασα καποια τραγουδια τους. Αλλα εκει που τους λατρεψα ηταν οταν ακουσα το Kagerou στο ending του xxxHoliC, απο τοτε δεν εχω ξεκολησει. :P