Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Nozomu

Στείλε pm σε έναν adminstrator μαζί με το νέο nick το οποίο θέλεις να αποκτήσεις. ^^ Κάθε γράμμα κοστίζει 100 euros από τα οποία τα 30 θα πάνε σε μένα.
May 21 2010 00:14
Photo

Nozomu → iristella

Iri-chan 8ελω μια τεραστια σαν τον Παγκαλο χαρη... Βασικα σε ποιον μπορω να απευ8υν8ω (με το αναλογο "δωρο" :P ) για να αλλα3ω το name μου? EEEEE φανταστικη moderator? *slourp* xD
May 21 2010 00:08
Photo

zade → LethalMike

Καμία σχέση ο Alice Cooper με τους Alice in Chains.Ο πρώτος είναι από τους θεμέλιους λίθους του αμερικάνικου Ροκ ,που ξεκίνησε να τραγουδάει το 60' και συνεχίζει μέχρι σήμερα.έχει περάσει από όλα τα είδη rock από garage ου ξεκίνησε μέχρι hard rock που έπαιξε στις αρχές του 90'.Για να καταλάβεις το μέγεθός του είναι κάτι σαν τον Αμερικανό Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Oι Alice in Chains είναι και αυτοί ροκάδες ,μεταγενέστεροι όμως. Βαριέμαι να γράφω και γι αυτούς όμως.Ότι άλλο θες για Alice Cooper μου λες ,είμαι fan.
May 21 2010 00:05
Photo

laraska → LethalMike

δεν ειρωνευτηκα καθολου. μετα ειδα το νικ του αλλα βαριομουν να κανω εντιτ . αλλα εξετασεις εγραφε σιγουρα ...
May 20 2010 23:54
Photo

Strange Loop → Anelis

Nikita???Δεν εχω δει καθολου..κατι δευτερολεπτα στο zapping οταν επαιζε στην ελληνικη τιβι..Is it any good?
May 20 2010 23:39
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Η Αθηνά το έχει, όχι η Στέφι. Αν δεν είμαι εκεί στις 12 μην με περιμένετε βέβαια. Για την προβολή, έχει αλλάξει η μέρα, είναι το Σάββατο στις 29. Το έχεις υπόψην σου αυτό εε?
May 20 2010 22:35
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Όντως δεν το προσδιόρισες καθόλου καλά. :p Θα δω αν θα μπορέσω να είμαι εκεί στις 12 αν έχω τελειώσει κάποιες δουλείες που έχω. Αλλιώς απο κοντά θα τα πούμε στην προβολή την επόμενη εβδομάδα. ΥΓ : Ρεκόρ στα visitor message κάναμε σήμερα.
May 20 2010 22:22
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Νah, καλά θα δω αν μπορώ να έρθω αύριο αλλα δεν σου υπόσχομαι τίποτα. Στις 12 σε ποιο cinema θα βρεθείτε ? Στο village στη Γούναρη ?
May 20 2010 22:11
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Nah, δεν θα κάνω cosplay. Απλα έλεγα να έρθω για την παρέα αλλά δεν μπορώ στις 12. Τέσπα, δεν πειράζει άλλη φορά. Θα σας καμαρώσω όταν ντυθείτε εσείς :p.
May 20 2010 21:54
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Η αλήθεια είναι πως άμα έρθω μάλλον θα με πείσετε. Θέλω πολύ να κάνω των Αιζεν (ss version με τα γυαλάκια) αλλά δεν ξέρω.Τι ώρα λέτε να πάτε ?
May 20 2010 21:38
Photo

miko-chin → amaya3

γιατί θα σκαγα αν δε στο δειχνα [SPOILER][IMG]http://i672.photobucket.com/albums/vv85/Junepon/tumblr_ky97k7oNZb1qazrp2o1_500.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 20 2010 21:25
Photo

BrainDeadAlive → nancy_neko

Op, sorry twra eida thn apanthsh. M aresoun emfanisiaka oi 2 neoi pantws..alla o jun itan o agapimenos m :(
May 20 2010 21:23
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Aχα θα κάνεις τον ıɾuıɥs. Good choice. Και η Αθηνά την Rangiku ? Οι άλλοι ? Θα ΄κανει κανένας κανέναν κακό ? :P Μπορεί να έρθω να σας δω αν δεν γράφω κανένα μάθημα εκέινη την ώρα/μέρα βέβαια.
May 20 2010 21:22
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Αύριο θα πάτε κιόλας ? Λογικό, θα θέλει κάποιο χρόνο για να τις φτιάξει. Εσύ ποιον χαρακτήρα θα κάνεις είπαμε ? Ελπίζω κάποιον κακό. Την Hariberu πχ που δεν θέλει και πολύ ύφασμα :p
May 20 2010 21:12
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Τελειώνω 9 Ιουλίου εγώ. Έχω και μια άτυπη. Το να μας δούνε αντιμετωπίζεται αλλά θα είναι δύσκολο να βρούμε υλικά για zanpakutou πχ. Τέσπα. Θα δούμε μπορεί και να αλλάξω γνώμη. Εσύ θα κάνεις ?
May 20 2010 20:58