Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Strange Loop

Κωλόφαρδε... εγώ έχω την 20th anniversary ανατύπωση. :P Αλλά έχω το IAASL σε πρώτη έκδοση, hardcover. :kakaka:
May 21 2010 12:46
Photo

Strange Loop → Kenny

Toν ειχε, νομιζω δηλαδη, ο νονος μου καθηγητη στο Michigan και μου εδωσε ενα καλοκαιρι πριν μερικα χρονια να το διαβασω. Παιζει να ηταν μια απο τις πρωτες εκδοσεις του βιβλιου..
May 21 2010 12:42
Photo

Kenny → Strange Loop

BTW, if I may ask... εσύ πως το ανακάλυψες το GEB; Εμένα μου το πρότεινε ένας καθηγητής μου στη σχολή. Ρωτάω, γιατί δυστυχώς δεν είναι γνωστό βιβλίο στην Ελλάδα. Όχι απλά επειδή δεν υπάρχει μετάφραση... ακόμα και σε βιβλιοπωλεία με ξένες εκδόσεις να πας, ούτε εκεί παίζει να το βρεις. Εγώ το παράγγειλα από Αγγλία (και το I Am A Strange Loop μου το φέρανε από Αμερική ^^).
May 21 2010 12:34
Photo

Strange Loop → Kenny

Thnx Bro... in Douglas Hofstadter we trust..
May 21 2010 12:31
Photo

MisaYoshiko → Muhyee

δε ξερω αν εχει το jemma φιγουρες dragonball με 2 ευρω, ξερω ομως οτι ενα παιδι απο το φορουμ, πουλαει μεγαλες φιγουρες dragonball πολυ φθηνα, κοιτα στο thread Πωλησεις!!
May 21 2010 12:27
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Baaaaaaaaaaaka :p
May 21 2010 12:26
Photo

LethalMike → laraska

ok no worries, απλα ετσι μου φανηκε. :P
May 21 2010 11:49
Photo

LethalMike → zade

ok zade, thnx for your info.
May 21 2010 11:49
Photo

Kenny → Strange Loop

Είναι ένα βιβλίο γραμμένο με διαφορετικό ύφος απ' ότι το GEB. Πιο φιλοσοφικό, πιο εσωστρεφές. Δεν καταπιάνεται με τόσα πολλά θέματα όσο το GEB, αλλά εστιάζει κι αυτό στην ίδια βασική ιδέα. Τι σημαίνει το "εγώ", τι σημαίνει το "είναι", πως προκύπτει η συνείδηση, τι ρόλο παίζιε η αυτοαναφορά σε όλα αυτά κτλ. Κάποια πράγματα τα έχει ξαναπει, κάποια άλλα είναι καινούργια. Αν πάντως σε ενθουσιάζει το θέμα, όπως εμένα, δεν έχεις λόγο να το χάσεις. Από Hofstadter διάβασε επίσης το Metamagical Themas.
May 21 2010 10:12
Photo

Anelis → Strange Loop

Είναι σειρά guilty pleasure. Και εγώ δεν είχα δει πολλά επεισόδια, μια σεζόν το πολύ, αλλά το λάτρευα.
May 21 2010 05:10
Photo

Zoro → Loke

Ναι, παίζει κι αυτό δυστυχώς... που είναι οι παλιοί καλοί καιροί που έμπαινα και έκανα τουλ 10 posts; Πάει, χάλασα! :( Καλοί είμαστε, εγώ δεν μπαίνω γιατί βαριέμαι και εσύ βαριέσαι και μπαίνεις! Μην ανησυχείς όμως, όπως είπε και ο μέγας Arnie στο T3: Judgment day can only be postponed, not stopped! :kill4u:
May 21 2010 05:07
Photo

iristella → Serestrum

Guys εμένα δεν θα με παίζει κανείς? I ll be a lonely little pyro? *puppy eyes*
May 21 2010 01:05
Photo

Strange Loop → Kenny

Nα σου πω.. Ειδα εχεις διαβασει και εσυ το GEB.. Δε ρωταω πως το βρηκες γιατι ειδα σε επηρεασε παρα πολυ.. Το I am a strange loop δε το εχω κοιταξει καν..Ενα μικρο σχολιο αν μπορεις σε συγκριση με GEB γιατι βαριεμαι να googlarw για opinions
May 21 2010 01:02
Photo

amaya3 → Lebw

Isn't it? Chibi has-learned-from-experience Ren is the cutest!>w< Η δικιά σου όμως wins everything. Atsushi-sama m(_ _)m Kudos for creating the Buck-Tick group, btw. Έπρεπε να υπάρχει. Και thankies και για το friend request!^^
May 21 2010 00:40
Photo

Nozomu → iristella

Ok thnx! Κ για την βoη8εια σου 8α σου δωσω 40 εσενα... :P
May 21 2010 00:16