Community Status Updates

Serestrum → Strange Loop
εμ ειδες? βεβαια σε τετοιες αναλυσεις καποιες ρυθμισεις δεν χρειαζεται να ειναι στο max τους, οπως το antialiasing που ειναι και το πιο βαρυ.
κοιτα τωρα με το steam ισως βγουν και αλλα παιχνιδια, που δεν θα εβγαιναν ποτε σε retail. εστω και με μεγαλη καθυστερηση σε σχεση με τα win.
οπως βλεπεις σε περιμενουμε πολυς κοσμος XD

Kenny → Serestrum
Hey... don't keep ssj4goku13 all for yourself... I wanna kill him good too. :kakaka:

Strange Loop → Serestrum
Δεν βοηθα και η apple με τις καρτες γραφικων που βαζει..Nα δινεις 2000+ για imac και να σου εχει μεσα την ATI 4850.. Με 2550x1440 αναλυση, τι gaming να κανεις με τετοια καρτα..Οι μεγαλες εταιριες δυσκολα θα βγαλουν καποιο αξιολογο game και για mac ταυτοχρονα..τα μοναδικα θα ειναι το portal 2 και το starcraft 2 που θα ειναι double release

demonicMC → Shikamaru
Σωστα λες φιλε μου καταλαβαινω απολυτα κα συμπαθω! Πολυ γαματω story και ο χαρακτηρας του Ares δεν απο αυτους που βλεπεις συχνα περιμενω το επομενο με ανυπομονησια

Serestrum → Strange Loop
ε τσουκου τσουκου θα βγουν και αλλα. ειπαμε θα γινει χαμος απο indie οσο το κρατησουν αυτο το εβδομαδιαιο.

Strange Loop → Serestrum
Μονο το killing floor αξιζε απο τα releases αυτης της εβδομαδας..
Εχω το online του RDR βεβαια αυτη την εβδομαδα για καψιμο

Serestrum → Strange Loop
τελικα δεν το εβγαλαν ε? κριμα. και γω ηθελα να δω να πεφτουν τα kills και τα dominations νερο πανω σου XD

Strange Loop → Serestrum
no TF2 for mac this week.. Κριμα και ηθελα να δω ποσο καλος εισαι στο να πεφτεις...xD

videl → Barbara
Ναι μια χαρα ειμαι!!!και εγω εχω μινει καπος αποκλισμενη χορις λεοφοριο...ναι τα σπάει!!!

Strange Loop → Anelis
Ναι αμα το αρχισεις μετα σ αρεσει το twin peaks, απλα πρεπει να το παρεις αποφαση, θα δω το πρωτο επεισοδιο και ας φερνει σε σαπουνοπερα...
Η Ειρηνη καταλαβε απο την αρχη ειναι η Katherine;;...ναι σιγα πες της..xD

Kenny → papp0us
Volume 11 chapter 66. Αν και γνώμη μου είναι ότι αξίζει να το διαβάσεις από την αρχή.

papp0us → Kenny
Καλά τώρα είμαι 5 eps πριν το τέλος δε το dropάρω, αλλα έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με τα τέλειώματα.. Απο μια ματιά που έριξα στο manga είναι οντως καλύτερο το σχέδιο, και αρκετά μάλιστα. Ξέρεις σε ποιο σημείο του manga τελειώνει το anime, για να μη ψάχνω chapter-chapter;

Barbara → videl
ωχ! αληθεια?? xD !! η Βαρβάρα είμαι !!!:)
καλα είμαι !! παω σε λίγο στη σχολη...με τα ποδια αφου έχει απεργια !! ..ότι να'ναι!!
εσύ ολα καλα??
to Fall Down τwν KAT-TUN δεν τα σπαει απλα???:respect::love:

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd
paparooooo channnnnnnnnnnnnnnnnnn!!eisai onlineeeeeeeeeeeeee!!sygkinoumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!