Community Status Updates

Black Kaiser → DarkElf
Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αναστήσει. Θα χαλούσε ολο τον χαρακτήρα του αλλά και την σκηνή του θανάτου του. Ο ρόλος του Ulquiorra τελείωσε. Και για το rapping στο Naruto έχεις δίκιο. Μας περιμένει πολυυυυυ απο αυτό δυστυχώς (και όχι τίποτα αλλο τώρα είναι 2 που ραπάρουν εκεί μέσα.)
Για το cosplay, πότε ακριβώς σκοπέυουν να το κάνουν ? Υπάρχουν αρκετές τεχνικές δυσκολίες να κάνεις cosplay Bleach αυτήν την εποχή. Δεν θα συμμετέχω μάλλον. :(

Black Kaiser → iristella
Nαι, σαν σκάκι ένα πράγμα. Eίδες τι κάνει το fanboyλίκι ?

Black Kaiser → DarkElf
Ναι, δεν συγκρίνονται Gin και Tousen. Πολύ ανώτερος ο πρώτος.
Gai vs Kisame, Bee vs Kisame, Naruto vs Kisame I don't care. Μόνο να εμφανιστεί σύντομα ο Kisame για να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον το όλο σκηνικό γιατί μέχρι τώρα έχουμε rap και αγκαλιές. :sadist:
ΥΓ : Και είναι ιεροσυλία για τον Ulquiorra να λες πως τον σκότωσε ο Ichigo. Btw το είδες το 171 εε? Και αυτό πολύ καλό. Απο το 173 έχουμε Karakura Town και Hariberu :love:

Black Kaiser → DarkElf
Δεν σου μειώνω τον Hisagi (κατευθείαν να παρεξηγήσεις...:sadist:), είναι απο τους καλύτερους vice-captains αλλά όσο να'ναι ο Tousen ήταν σε άλλο επίπεδο. Και ο Ichigo δεν έχει σκοτώσει κανέναν μέχρι στιγμής, δεν νομίζω να κάνει τίποτα στον Gin.
Αnd you have a point για το Naruto. No Sasuke/Sakura = Above average chapter

Black Kaiser → DarkElf
Kubo είναι αυτός, ποτέ μην λες ποτέ. Αλλά μάλλον δεν θα τον σκοτώσει.
Κανένας απο Kira & Matsumoto δεν μπορεί να τα βάλει με τον Gin αλλά το ίδιο ίσχυε και με τον Hisagi-Tousen. Είναι και ο Ichigo εκεί γύρω, θα δείξει.
Το chapter του Naruto σου άρεσε ? Εγώ δεν το βρήκα καλό, ειδικά με την σκηνή όπου ο Naruto αγκάλιασε (bleh) τον εαυτό του. Θέλω Madara επιγόντως.

Black Kaiser → DarkElf
Εννοώ πως όταν πεθάνει ένας κακός στο Bleach αυτο πάντα γίνεται αφού υπάρξει ένα ψυχολογικοσυναισθηματικό showdown με όσους χαρακτήρες αυτός εμπλέκεται. Στην προκειμένη περίπτωση για τον Gin οι δύο χαρακτήρες είναι η Matsumoto κατα κύριο λόγο και μετά ο Kira. Γι'αυτό έβαλε και τον Kira στην σελίδα εκείνη, δεν είναι τυχαίο. Μου φαίνεται πως θα την ακολουθήσει και θα την "συνεφέρει" υπενθυμίζοντας πως ο Gin πια έχει αλλάξει και ανήκει στους εχθρούς.
Αλλά έχω και εγώ ένα ενδιαφέρον να δω την αντίδραση του Gin μόλις δει την Matsumoto. Κάθε φορά που την συναντούσε πιο πριν "μαλάκωνε" κάπως. Θα είναι τραγικό αν τελικά η Matsumoto είναι αυτή που σκοτώσει τον Gin..

iristella → Anelis
Υπήρχε περίπτωση η ξενέρωτη η Helena να κάνει κάτι με τον Damon? Yπήρχε περίπτωση να ξεκολλήσει από τον μούχλα?
Εγώ με το που το είδα αυτό και το πώς τον έπαιζε και το τι απάντηση έδωσε στην θεία της είπα οκ αυτή είναι η Catherine.

Black Kaiser → DarkElf
Όχι, και σε εμένα άρεσε, απο συνήθεια το κράζουν οι άλλοι. Τόσο ο Gin όσο και η συνομιλία της Yoruichi με τον Urahara είχαν πολύ φάση. Απλά δεν προχώρησε καθόλου η πλοκή. Ο Aizen στο τέλος του προηγούμενου chapter τους είπε πως θα τους κόψει κομματάκια και στην αρχή του επόμενου άρχισε να τους κάνει κοπλιμέντα.
Όμως με την εμφάνιση της Matsumoto δεν τον βλέπω καλά τον Gin σου δυστυχώς.

Loke → Zoro
lies, u lie and u shall burn in the righteous flames of the inferno!
μπα μαλλον εσυ εκοψες... ή εγω βαριομουν και ειπα να μπω στο forum XD

Kenny → Serestrum
Προτείνω Heavy-Medic pair... let's show him the powers of right click.

Serestrum → Kenny
διαλεξε. θες να πας απο pyro brotherhood? soldier? heavy? εχουμε πολλους τροπους να σε ξεκανουμε XD