Community Status Updates

Kamen Tantei Zura → Napster
χεχε! 8D εμ τι :P
όλα καλά, εξετάσεις τώρα, βαρεμάρα XD εσύ; τι λέει; πώς είσαι;

Kai → Kamen Tantei Zura
xD Άσε, βαριέμαι αφάνταστα. Εδώ πήρα την απόφαση να γράψω μετά από κάτι αιώνες. Δε θέλω μάθημα σήμερααααα!

Kamen Tantei Zura → spartankid
ωωω καλορίζικο! :D πώς το λένε το group; δεν έχω κάποιο πρόβλημα, είχα κάνει κάποτε μετάφραση manga. :D :D ;έχω ένα που είναι μόνο 10 chapters και είναι και complete.
το συγκεκριμένο :P
[url]http://www.mangafox.com/manga/sukimasuki/[/url]

Kamen Tantei Zura → Kai
Σούπερ φτυάρισμα~! και με extra επιτάχυνση - SUPER SUPER FTIARISMA~! (και σε προφορά αμερικάνικη).

spartankid → Kamen Tantei Zura
παρεμπιπτόντως ξεκίνησα scanlation group και σήμερα θα βγάλω την δεύτερη δουλειά μου αν αγαπάς πολύ κάποιο manga με όχι και πάρα πολλά κεφάλαια u re welcome ^_^

Muhyee
Δεν με απασχολεί τόσο για τα 2 ευρώ ακριβώς,απλά ότι εκεί θα έχει και ποικιλία...Που υπάρχει αυτό το μαγαζί;Θα ήθελα να το επισκεφθώ έστω και από περιέργεια...Ευχαριστώ που μου ανέφερες τις πωλήσεις,θα κοιτάξω αμέσως τι υπάρχει και εκεί.

Kai → Kamen Tantei Zura
Lol, ναι, me thn super κίνηση φτυάρισμα. Προκαλείς πονοκέφαλο στους άλλους ξεθάβοντας ό,τι βρεις μπροστά σου. Ψ(**)Ψ

Kenny → Strange Loop
Λευτέρης, yoroshiku. And you?
Βασικά, δώσε κανά MSN να μιλάμε άνετα.

Strange Loop → Kenny
Γ@μ#ς δλδ.....xD
Τελευταια το εχω ριξει σε πολλα mindless books και βλακειες, ελπιζω το IAASL να με συνεφερει.
BTW χάρηκα οταν ειδα στο thread το εχει διαβασει και αλλος εδω για τους λογους που ειπες..ειναι βιβλιο που μονο απο στομα σε στομα μπορεις να μαθεις για αυτο και καλα εκανες και το προτεινες..
Πως σε λενε btw, δε νομιζω να ειναι Κεννυ (Eric is better)..

Kamen Tantei Zura → Kai
πφφφ τίποτα άλλο δεν είχες να πεις; baka; σκέτο.
συνέχιζε να ξεθάβεις thread, έτσι, γερά και δυνατά. 8D