Community Status Updates

Tristessa → LucyBR
Thanks for the link! Kαι να φανταστείς ότι το είχα δει αυτό το Atsumai κάπου και είχα υποθέσει ότι είναι απλώς ένα fanart :3 Πού να φανταστώ ότι ήταν από τα χεράκια της Kaori Yuki (for which my love has doubled, if such a thing is possible XD)

Tristessa → Night Wizard Seal
Hehe, ειδικά με τους SID, είναι να μην αρχίσω (είναι το μεγαλύτερο κόλλημά μου atm XD)
Aλλά και γενικά αν είναι j-music, είμαι μέσα :3

Vagelio → Kai
Καλησπερα kaiser ^_^, δεν ηξερα πως ειχες account κι εδω. Πολυ kawaii το avatar με τον gokudera btw :blush2: Oσο για τo "interests" part, επετρεψε μου να σου πω ευγε!!! Κι εγω αυτο προσπαθω απο την στιγμη που γεννηθηκα XDD
Α, ο τιτλος bishie hunter? ευχαριστω πολυ (^_^), μια μερα που διαβαζα shounen ai μου κατεβηκε :kakaka:.

Black Kaiser → LNEnja
Λοιπόν, τελικά θα σας συνοδεύσουμε και εμείς στο cosplay. Οπότε όποια μέρα σε βολεύει πες μας να κανονίσουμε ένα mini meeting και να πάμε για τα μέτρα.

Kamen Tantei Zura → spartankid
Εννοούσα ότι η μετάφραση manga δεν είναι τόσο διαδεδωμένη :P ε φυσικά, το να το χαίρεσαι ο ίδιος μετράει.

spartankid → Kamen Tantei Zura
Δεν με ενδιαφέρει τόσο η διάδοση μου αρκεί να περνάμε καλά με αυτό που κάνουμε :D

Δεν πτοούμαστε! :D πιστεύω ότι σίγουρα θα υπάρξουν συμμετοχές αργότερα. όσο να 'ναι ακόμη τα greek scanlation group δεν είναι τόσο διαδεδωμένα. Αλλά σιγά-σιγά :D :D

σωστά τα λες αλλά εδώ έχω γράψει σε όλα τα forum για μετάφραση και για project που τους αρέσουν και κανείς δεν προσφέρθηκε εδώ και μέρες xD δεν πτοούμαστε όμως xD

ναι εντάξει φυσικά σε καταλαβαίνω. εννοούσα από την άποψη να προτείνεις κάποια, σε περίπτωση που τους αρέσει. Ας πούμε πχ όταν σου πρότεινα το sukimasuki δεν ήταν μόνο επειδή μου άρεσε, αν δε σου αρέσει εσένα πχ και δεν σε τραβάει να κάνεις ts δεν πρόκειται να το πιάσω. όσο για μόνιμους μεταφραστές πιστεύω ότι θα βρεις, αυτήν την περίοδο λόγω εξετάσεων δεν ξέρω, αλλά αργότερα στάνταρ. αφού μόνο μετάφραση κάνουν δεν νομίζω να σου πουν όχι. κοίτα πράγματι είναι λίγο κάπως να πιέσεις κάποιον να κάνει κάποιο πρότζεκτ, απλά να είσαι σίγουρος ότι θα διαλέξει ένα το οποίο θα το τελειώσει και δε θα το παρατήσει. Και σου μιλάω από προσωπική εμπειρία, μπορεί ο χώρος μετάφρασης manga και anime να έχουν διαφορές, αλλά πιστεύω ότι σε αυτό είναι κοινά. Πιάνεις πρότζεκτ και μια μέρα αποφασίζεις να μη συνεχίσεις και να φύγεις από την ομάδα για τους τάδες λόγους. Στην ουσία μετά μένει στον άλλον. Αυτό πιστεύω είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξεις, όχι ότι δεν υπάρχουν και άλλα θέματα.

βασικά κοιτά όσο για μεταφραστές οι μεταφράσεις μου έχουν δοθεί μέχρι τώρα είναι από παιδιά η που είτε προσφέρθηκαν για κάτι τέτοιο η τους άρεσε κάποιο manga και το μετέφρασα αυτοί και θα κάνω εγώ ts δηλαδή τα manga που κάνουμε δεν πάει να πει ότι αρέσουν σε εμένα στην ουσία είμαι μόνος μου στο group γιατί δεν έχω αναθέσει ούτε καν project που θα μου αρέσει μόνιμους μεταφραστές δεν έχω.Γιατί δεν ξέρω δεν μου πάει η καρδιά να λέω κάνε αυτό κάνε εκείνο και αν σε κάποιον δεν αρέσει αισθάνομαι ότι θα τον πιέσω έτσι απλά προτείνω σας αρέσει κάποιο manga ; Είστε κάλοι στην μετάφραση ελάτε να το κάνουμε.

όχι, εντάξει, δεν μεταφράζω και όλη την ώρα. δεν είναι ότι δε θα κάνω διακοπές :P αλλά είναι ωραίο να μεταφράζεις και manga εκτός από anime. τώρα λόγω εξετάσεων την έχω παρατήσει λίγο την μετάφραση αν και μετέφρασα λίγο από το 11eyes, το οποίο το άρχισα και μετά άρχισε να μη με αρέσει. θα το τελειώσω όμως XD να έχουμε και ένα τέτοιου είδους.
εσύ; ψάχνεις μεταφραστές και manga? :P

xD γιατί δεν κάνεις διακοπές xD χειμώνα καλοκαίρι θα μεταφράζεις μου φαίνεται

spartankid → Kai
Τέλεια ^^ βασικά τέλος της βδομάδας δεν λέει ας τα λέμε στη αρχή της άλλης καθώς πέμπτη ξενιτεύομαι και θα γυρίσω Κυριακή βράδυ πάντως ναι ενθουσιασμό δεν το λέω μόνο μπορείς να το πεις και ΠΟΡΩΣΗ xD

χαχαχα φαντάζομαι XD έχουμε και εμείς έναν στην πολυκατοικία, αλλά αυτός κάνει άλλο καλό. ανοίγει όλους τους λογαριασμούς. όχι εντάξει, όχι να δικαιολογηθώ μου το είχε αναφέρει και η ίδια, απλά ήθελα να δω τι άλλο σου πρότεινε XD
οπότε ωραία, βρήκα και τι άλλο θα κάνω το καλοκαίρι :P

Kai → spartankid
Χαχα, ελπίζω να σ' αρέσουν πάντως. Βλέπω πάντως ότι έχεις ενθουσιασμό, στο τέλος της βδομάδας θα έχεις σίγουρα καμιά λίστα με καμιά 40 manga για τσεκάρισμα και μετάφραση!