Jump to content

Community Status Updates

Photo

spartankid → Kai

nop δεν το άρχισα ποτέ μόνο και μόνο από το art του OoO θα τα τσεκάρω γρήγορα ψάχνω για καλά one shot για να γεμίζω δουλίτσες :D
May 22 2010 19:32
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

χαχα μου θυμίζεις την γειτόνισσα που κοιτάει απο τις γρίλιες μόλις βγάζω τον σκύλο βόλτα ναι αμέ γιατί όχι άμα ψίνεσαι :D
May 22 2010 19:31
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

χαχαχα θεικό XD βάλε τώρα που μπορείς :P σωστό! αν και μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν κάνει ακόμα παρουσίαση για anime του ιουνίου και του ιουλίου. θα τα πάρω σβάρνα XD παρεπιπτόντως, επειδή είμαι και λίγο κουτσομπόλα είδα ότι η αδερφή μου σου πρότεινε το Kimi ni Shika Kikoenai, το οποίο επίσης βρίσκω θαυμάσιο. Μπορώ να βοηθήσω αν θελήσεις κάποιος ή να το πιάσω το καλοκαίρι και να το μεταφράσω, αν φυσικά δεν έχεις πρόβλημα.
May 22 2010 19:20
Photo

Kai → spartankid

Τώρα που το λες, πράγματι... είχα την εντύπωση πως ήταν πέντε. Η αλήθεια είναι πως όλα, αν βγάλεις κάτι εξώφυλλα και οπισθόφυλλα, χτυπάνε ένα 40 στις σελίδες τους (^-^)> οπότε σίγουρα είναι ένα θέμα. Βέβαια υπάρχει και η εναλλακτική να χρησιμοποιήσεις την παλιά έκδοση που είναι κάπου στις 90 σελίδες όλο μαζί και στην ουσία είναι η ίδια, αλλά δεν το έχω τσεκάρει οπότε δεν μπορώ να το προτίνω με σιγουριά. Το art του καινούργιου μου φαίνεται πολύ καλύτερο πάντως. Σίγουρα κάτι πιο ανάλαφρο και πιο μικρό σε τραβάει περισσότερο για να το δουλέξεις, η αλήθεια να λέγεται. Αν ψάχνεις κάτι σε one-shot, πιο βαρύ να τους τραβήξει δοκίμασε το L∞P ή το personant. Μικρά και καλά, δηλαδή καλά για one-shot. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά, που ξέρεις αν θ' αρέσει στον άλλον. xD Ω! Είσαι fan Hitman Reborn;
May 22 2010 19:19
Photo

τσού ίσα ίσα τους προλαβαίνεις xD
May 22 2010 19:14
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

χαχαχα βαριέμαι να διαβάσω τώρα ή να κάνω κάτι άλλο , γι' αυτό XD λες να είναι λίγο κάπως που έβγαλα threads για anime που θα προβληθούν το φθινόπωρο; :o
May 22 2010 19:13
Photo

πήραν φωτιά τα reviews βλέπω :P
May 22 2010 19:09
Photo

spartankid → Kai

Η αλήθεια είναι ότι βρήκα μόνο τα 4 από τα 5 chapters το art μου άρεσε πολύ από την μία άλλα με τρόμαξε λίγο το μέγεθος των σελίδων μιας και είναι πενηντασέλιδα οι μεταφραστές δύσκολα να έχουν τέτοια γούστα να κάτσουν να σου κάνουν μετάφραση 50 σελίδες anyway θα αν βρεθούν και άλλοι να ψίνονται και θα δω ^_^ σε ευχαριστώ πολύ ;) ps πολύ ωραίο avatar.
May 22 2010 18:45
Photo

Kai → spartankid

[FONT=Verdana][COLOR=lemonchiffon]Μπα, μια χαρά τα λες. Βασικά δε βολεύει να πιάσεις και κλασσικά shounen έτσι κι αλλιώς μια και τα περισσότερα, αυτά που είναι γνωστά τουλάχιστον, είναι πάνω από 80 chapters τουλάχιστον, οπότε δε λέει. (Για να μη μιλήσουμε για τους Big3, One Piece, Bleach, Naruto xD )[/COLOR][/FONT] [COLOR=lemonchiffon] [/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=lemonchiffon]Είναι καλύτερα να πιάσεις κάτι εναλλακτικό και να το μοιραστείς, έτσι κι αλλιώς στα κλασσικά shounen χώνεσαι κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς, θες δε θες, είτε από φίλους, είτε για να δεις τι παίζει xD[/COLOR][/FONT] [COLOR=lemonchiffon] [/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=lemonchiffon]To Kimi ni Shika Kikoenai δοκίμασε να το διαβάσεις πάντως, αφού σ' άρεσε το Kimi Ni Todoke πιστεύω θα σ' αρέσει κι αυτό. Όχι ότι μοιάζει και πολύ η ιστορία, αλλά σ' αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα.[/COLOR][/FONT]
May 22 2010 18:34
Photo

spartankid → Kai

ενδιαφέρομε για ποιοτικά πράγματα ότι και αν είναι αυτά αν ήθελα μπορούσα να πιάσω κλασσικές shounenies (αν και θα βγαίνουν και κάποια ongoing απο εκεί) που μου αρέσουν κιόλας για να έχω downloads αλλά θέλω να κάνω κάτι πιο εναλλακτικό έτσι για το ελληνικό κοινό.(meh ακούγονται κάπως έτσι όπως τα λέω (δεν είμαι ψώνιο xD) )
May 22 2010 18:23
Photo

Kai → spartankid

[COLOR=lemonchiffon]Χμ, το πρώτο που μου έρχεται είναι το Kimi ni Shika Kikoenai, δράμα μεν, αλλά πολύ καλό και είναι μόνο 5 chapters :) Δε θα επεκταθώ για μην δώσω spoiler σε περίπτωση που θέλεις να το διαβάσεις.[/COLOR] [COLOR=lemonchiffon][/COLOR] [COLOR=lemonchiffon]Επίσης τα Otokomae! Beads Club και Beast Master του Motomi Kyousuke (γράφει πολύ καλά shoujo), εκτός και αν δεν ενδιαφέρεστε για shoujo manga. (^-^)>[/COLOR]
May 22 2010 18:20
Photo

spartankid → Kai

Έχεις να προτείνεις κανένα καλό μικρό manga για να πιάσω με το group ?
May 22 2010 18:10
Photo

Kamen Tantei Zura → Zouhan

Ναι! Πραγματικά, έπρεπε να είχε πιο πολύ Meme μέσα η σειρά XD όχι ότι δεν είχε ρόλο αλλά :P Ε εντάξει, ποιος κάθεται να κάνει δικό του icon τώρα; γι' αυτό υπάρχει το ίντερνετ :D ναι άσε! αν και βέβαια στην ουσία η ταινία κάτι σαν remake του benizakura arc, το οποίο παρεπιπτόντως ήταν θεικό :)
May 22 2010 18:08
Photo

zolitas → zade

haha, nai ontws, oi zolites, ekeina ta portokali.
May 22 2010 17:59
Photo

Kai → spartankid

[FONT=Verdana][COLOR=white]Οπότε πρέπει να σε αποζημιώσει αυτή τη φορά ο καιρός να τη δεις και με ήλιο![/COLOR][/FONT] [COLOR=white] [/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=white]Καλά μωρέ, αν και αυτόν τον καιρό έχει η Zura εξετάσεις, βαριέμαι κι εγώ και πάνε κάπως αργά, το έχω ρίξει στα anime( αν και αυτές τις μέρες δεν μπορούσα ν' αποφασίσω τι να δω)... Μόνο στο Lost Canvas ξύπνησα λίγο τώρα που βγήκαν τα τελευταία 3 επεισόδια γιατί μ' αρέσει πολύ. Αν και ήταν λίγο απογοήτευση στο τέλος. Σαν να σου λέει "Κάτσε και περίμενε να δεις την επόμενη season", lol. Είχα αφήσει και το manga κάπου εσύ για να μην ξέρω τι γίνεται μετά, όχι τίποτα άλλο.[/COLOR][/FONT] [COLOR=white] [/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=white]Θα μου πεις τώρα, σε πόσα δε γίνεται έτσι;[/COLOR][/FONT] [COLOR=white] [/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=white]Αλήθεια, από manga ποια σκοπεύετε να ξεκινήσετε εκτός από το school mermaid; Εκτός κι αν σκοπεύετε ν' αφοσιωθείτε σ' αυτό για αρχή;[/COLOR][/FONT]
May 22 2010 17:36