Community Status Updates

°•πίΟu-πίΟu•°™ → kotopoulaki
Μιας και εισαι και συ φαν των shoujo, πως το κοβεις το Clannad? Εχεις μπει στο after story?

Tristessa → Night Wizard Seal
Ειδικά με το στυλ τους τελευταία, ούτε κι εγώ θα το περίμενα XD Αλλά ό,τι κι αν κάνουν, το κάνουν καλά και ο Mao είναι φοβερός τραγουδιστής, so you gotta love them :3

Kamen Tantei Zura → spartankid
καλησπέρα! προς το παρόν δεν ετοίμασα καμία, αργότερα μπορεί όμως :P σκεφτόμουν να ανοίξω manga thread αλλά το manga έχει μόνο λίγα chapters μεταφρασμένα(5 μόνο και δεν είμαι σίγουρη.
εσύ; τι κάνεις; :D

MisaYoshiko → °•πίΟu-πίΟu•°™
εμ τι σημαινει αυτο που εγραψες?:Ρ στο μανγκα τριβια?

Vagelio → Kai
:if:oh, yesh!!! Για να το πετυχουμε αυτο προτεινω να φτιαξουμε δυο τεραστια mecha, ενα που να μοιαζει με τον gintoki και ενα με τον gokudera και να στειλουμε μυνηματα σε ολες τις μεγαλες δυναμεις ζητωντας τους λιτρα για να μην τις βομβαρδισουμε με τα chinpo-missiles των γιγαντιαιων ultra hot fighting mech μας!:hehehe:
Επειτα θα επενδυσουμε τα λεφτα που θα μας στειλουν στην δημιουργια ενος ιου που θα προκαλει εξαρτηση στις σοκολατες, και ταυτοχρονα θα αγορασουμε ολες τι φυτειες κακαο της υφιλιου. Οσο για τα υπολοιπα τα ξερεις.....:himitsu:
Και αφου λοιπον κυριαρχισουμε θα εχουμε ολα τα bishies να μας προσκυνανε mwahahahahaha:kakaka::kakaka::kakaka:
P.S.: ελπιζω να μην σου καηκαν πολλα εγκεφαλικα κυταρα διαβαζοντας το.

Zouhan → Night Wizard Seal
Yo. Ο τυπάς είναι ο Oshino Meme, χαρακτήρας που εμφανίζεται στη σειρά Bakemonogatari. Τσεκαρέ την. Και μαμώ τις σειρές.

Night Wizard Seal → Tristessa
Ναί βλέπω το σετάκι σου :) Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι SID. Όταν του πρωτοάκουσα δεν περίμενα να μου αρέσουν τόσο.

matassos → Kenny
ρε συ ήσουν χθεσ στους ανωριμους? σε ειδα αλλα δεν ημουν σιγουρος αν ήσουν εσυ γιατι δεν εβλεπα καθαρα τη φατσα σου..
ασχετο, με την κιθαρα το σκευτικες καθολου?

Kai → Vagelio
Lol, εδώ το είχα ξεχάσει εγώ. Είχα να μπω και να γράψω κάτι χρόνια. :lovulovu: Έτσι, πάντα είναι kawaii!
Ωραία, να ενωσουμε τις δυνάμεις μας να καταφέρουμε επιτέλους τον στόχο! :kakaka:
Μετά δε θα χρειάζεται να κυνηγάς καν bishies! Θα βγάλουμε διαταγή να έρχονται μόνοι τους σ' εσένα:himitsu: Όχι παίζουμε.

MisaYoshiko → FallenSpiritGR
εμ τιποτα σιγα:Ρ απλα συνηθως εδω σε κανουν αντ ατομα που γνωρισες σε καποια προβολη παρτυ κλπ