Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → kotopoulaki

Μιας και εισαι και συ φαν των shoujo, πως το κοβεις το Clannad? Εχεις μπει στο after story?
May 23 2010 15:55
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → MisaYoshiko

ahahahaha xD No simainei xD
May 23 2010 15:42
Photo

TristessaNight Wizard Seal

Ειδικά με το στυλ τους τελευταία, ούτε κι εγώ θα το περίμενα XD Αλλά ό,τι κι αν κάνουν, το κάνουν καλά και ο Mao είναι φοβερός τραγουδιστής, so you gotta love them :3
May 23 2010 15:28
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

καλησπέρα! προς το παρόν δεν ετοίμασα καμία, αργότερα μπορεί όμως :P σκεφτόμουν να ανοίξω manga thread αλλά το manga έχει μόνο λίγα chapters μεταφρασμένα(5 μόνο και δεν είμαι σίγουρη. εσύ; τι κάνεις; :D
May 23 2010 15:14
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

καλησπέρες ^^ ετοιμάζουμε review ; xD
May 23 2010 15:05
Photo

MisaYoshiko → °•πίΟu-πίΟu•°™

εμ τι σημαινει αυτο που εγραψες?:Ρ στο μανγκα τριβια?
May 23 2010 14:53
Photo

VagelioKai

:if:oh, yesh!!! Για να το πετυχουμε αυτο προτεινω να φτιαξουμε δυο τεραστια mecha, ενα που να μοιαζει με τον gintoki και ενα με τον gokudera και να στειλουμε μυνηματα σε ολες τις μεγαλες δυναμεις ζητωντας τους λιτρα για να μην τις βομβαρδισουμε με τα chinpo-missiles των γιγαντιαιων ultra hot fighting mech μας!:hehehe: Επειτα θα επενδυσουμε τα λεφτα που θα μας στειλουν στην δημιουργια ενος ιου που θα προκαλει εξαρτηση στις σοκολατες, και ταυτοχρονα θα αγορασουμε ολες τι φυτειες κακαο της υφιλιου. Οσο για τα υπολοιπα τα ξερεις.....:himitsu: Και αφου λοιπον κυριαρχισουμε θα εχουμε ολα τα bishies να μας προσκυνανε mwahahahahaha:kakaka::kakaka::kakaka: P.S.: ελπιζω να μην σου καηκαν πολλα εγκεφαλικα κυταρα διαβαζοντας το.
May 23 2010 14:48
Photo

Zouhan → Night Wizard Seal

Yo. Ο τυπάς είναι ο Oshino Meme, χαρακτήρας που εμφανίζεται στη σειρά Bakemonogatari. Τσεκαρέ την. Και μαμώ τις σειρές.
May 23 2010 13:42
Photo

Night Wizard Seal → Zouhan

Aiorral-san, αυτός στο άβαταρ σου ποιός είναι ;
May 23 2010 12:27
Photo

Night Wizard Seal → amaya3

ΟΟΟ yeah! Another Buck-Tick fan :)
May 23 2010 12:23
Photo

Night Wizard SealTristessa

Ναί βλέπω το σετάκι σου :) Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι SID. Όταν του πρωτοάκουσα δεν περίμενα να μου αρέσουν τόσο.
May 23 2010 12:21
Photo

matassos → Kenny

ρε συ ήσουν χθεσ στους ανωριμους? σε ειδα αλλα δεν ημουν σιγουρος αν ήσουν εσυ γιατι δεν εβλεπα καθαρα τη φατσα σου.. ασχετο, με την κιθαρα το σκευτικες καθολου?
May 23 2010 11:03
Photo

KaiVagelio

Lol, εδώ το είχα ξεχάσει εγώ. Είχα να μπω και να γράψω κάτι χρόνια. :lovulovu: Έτσι, πάντα είναι kawaii! Ωραία, να ενωσουμε τις δυνάμεις μας να καταφέρουμε επιτέλους τον στόχο! :kakaka: Μετά δε θα χρειάζεται να κυνηγάς καν bishies! Θα βγάλουμε διαταγή να έρχονται μόνοι τους σ' εσένα:himitsu: Όχι παίζουμε.
May 23 2010 10:42
Photo

MisaYoshiko → FallenSpiritGR

εμ τιποτα σιγα:Ρ απλα συνηθως εδω σε κανουν αντ ατομα που γνωρισες σε καποια προβολη παρτυ κλπ
May 23 2010 10:05
Photo

Sadman → kotopoulaki

απο το sora no otoshimono
May 23 2010 01:43