Jump to content

Community Status Updates

Photo

VampireGirlization → shinigami94

αχχχχχ... εγω εβλεπα ενα anime που λεγεται gakuen alice ειναι αυτο που σου ελεγε στο σχολειο... και τωρα το διαβαζω online γιατι μια φιλη μου,μου ειπε πως δεν θα βγει 2ος κυκλος(:sadist: :run: ) ειναι τοσο τελειο....... θα μου κανεις μια χαρουλα??? φανταστικε μου φιλε?
May 23 2010 19:27
Photo

DeathGuard → iristella

Συγγνώμη μόλις είδα το vm σου :(
May 23 2010 19:15
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Σχετικά καλά νέα: Ο εξωτερικός μάλλον τα έπαιξε. Ανοίγει το μηχάνημα νορμάλ, αλλά μόνο αν τον έχω αποσυνδέσει. Ο δικός σου τί έπαθε?
May 23 2010 18:40
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:sigh2: *sigh* Γενικα τωρα τελευταια ολοι οι υπολογιστές δεν....
May 23 2010 18:11
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

το hokenshitsu no shinigami της Shonen Jump :P 5 chapters μέχρι τώρα μετεφρασμένα όμως, έχει αρκετά raws.
May 23 2010 18:03
Photo

Strange Loop → Anelis

To προγραμμα του hbo με ενδιαφερει γιατι βλεπω εχει υποσχομενες παραγωγες που σιγουρα θα τσεκαρω.. χαζευω youtube trailers [url]http://www.youtube.com/watch?v=j5fpNXPVG1k[/url] Η συνταγη σε αυτο μου ειναι win
May 23 2010 17:45
Photo

Anelis → Strange Loop

Ναι αλλά η πρώτη Νικίτα που ήταν γαμάτη δεν ήταν ξανθιά.. wow το traileraki φαίνεται γ@μάτο! [αν και οι παραγωγές του syfy είναι συνήθως gtp]
May 23 2010 17:33
Photo

Kenny → matassos

Ποιοι είναι οι ανώριμοι; Όσο για την κιθάρα, δεν υπάρχει χρόνος.
May 23 2010 17:24
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Τί να σου πω. Τώρα δεν ανοίγει ΚΑΝ σε safe mode. Smells like WinXP spirit.
May 23 2010 17:19
Photo

Strange Loop → Anelis

Ειδα το promo trailer τις Nikita.. Προτιμω το ξανθο για Nikita..δε μου εκανε καποιο clik Μου εχανε κλικ ομως το Haven του SyFy [url]http://www.youtube.com/watch?v=dnnn6sBN-nU[/url]
May 23 2010 17:09
Photo

cyber_john → Ryuji

Μόλις το τελειώσεις στείλε εντυπώσεις. Εμένα προσωπικά με πόνεσε η κοιλιά μου απ' τα γέλια τουλάχιστον στα μισά επεισόδια. Μη περιμένεις βέβαια τπτ εξειδικευμένο (έχει και λίγο ecchi μέσα) αλλά καμιά σχέση με fanservice. Συνδυάζει με απίστευτο τρόπο romance, ξύλο & school life.
May 23 2010 16:59
Photo

KaiVagelio

Sounds good to me! Fanservice-mecha ftw! Επίσης μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάθε fangirl ότι θα τους παρέχουμε το προσωπικό τους bishie και έτσι θα έχουμε αυτόματα έναν τεράστιο στρατό!! Chocolate Addiction, I like it \(*-*)/ , να είναι από τα πρώτα μας βήματα! Οι σοκολατοβιομηχανίες πρέπει να γίνουν δικές μας! :kill4u: Δικές μας-δικές μας-δικές μας! ΥΣ. Τα εγκεφαλικά κύτταρα ήταν καμμένα προ πολλού. No damage done!
May 23 2010 16:54
Photo

Mad_Hatter

[S][B][SIZE=7][SIZE=7][B]3 DAYS LEFT.[/B][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=7] [/SIZE][/S]
May 23 2010 16:09
Photo

Ryuji → cyber_john

Τελικά άρχισα με Itazura na Kiss και μόλις τελείωσα και μου έχουν μείνει πολύ ωραίες εντυπώσεις! Τοπ 10 άνετα και όντως θα το έβαζα λίγο παραπάνω απο Toradora! Ty for recommending και εάν έχεις και άλλα στείλε κανά πμ θα σου είμαι υπόχρεος ! :happy: Αρχίζω Midori Days τώρα :D
May 23 2010 16:07
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

5 chapters ? για ρίξε name εδώ και εγώ μια χαρούλα :D
May 23 2010 15:56