Community Status Updates

VampireGirlization → shinigami94
αχχχχχ...
εγω εβλεπα ενα anime που λεγεται gakuen alice ειναι αυτο που σου ελεγε στο σχολειο...
και τωρα το διαβαζω online γιατι μια φιλη μου,μου ειπε πως δεν θα βγει 2ος κυκλος(:sadist: :run: )
ειναι τοσο τελειο.......
θα μου κανεις μια χαρουλα???
φανταστικε μου φιλε?

Serperoth → Lucy Heartfilia
Σχετικά καλά νέα: Ο εξωτερικός μάλλον τα έπαιξε. Ανοίγει το μηχάνημα νορμάλ, αλλά μόνο αν τον έχω αποσυνδέσει.
Ο δικός σου τί έπαθε?

Lucy Heartfilia → Serperoth
:sigh2: *sigh* Γενικα τωρα τελευταια ολοι οι υπολογιστές δεν....

Kamen Tantei Zura → spartankid
το hokenshitsu no shinigami της Shonen Jump :P 5 chapters μέχρι τώρα μετεφρασμένα όμως, έχει αρκετά raws.

Strange Loop → Anelis
To προγραμμα του hbo με ενδιαφερει γιατι βλεπω εχει υποσχομενες παραγωγες που σιγουρα θα τσεκαρω..
χαζευω youtube trailers [url]http://www.youtube.com/watch?v=j5fpNXPVG1k[/url]
Η συνταγη σε αυτο μου ειναι win

Anelis → Strange Loop
Ναι αλλά η πρώτη Νικίτα που ήταν γαμάτη δεν ήταν ξανθιά..
wow το traileraki φαίνεται γ@μάτο! [αν και οι παραγωγές του syfy είναι συνήθως gtp]

Serperoth → Lucy Heartfilia
Τί να σου πω. Τώρα δεν ανοίγει ΚΑΝ σε safe mode. Smells like WinXP spirit.

Strange Loop → Anelis
Ειδα το promo trailer τις Nikita.. Προτιμω το ξανθο για Nikita..δε μου εκανε καποιο clik
Μου εχανε κλικ ομως το Haven του SyFy
[url]http://www.youtube.com/watch?v=dnnn6sBN-nU[/url]

cyber_john → Ryuji
Μόλις το τελειώσεις στείλε εντυπώσεις. Εμένα προσωπικά με πόνεσε η κοιλιά μου απ' τα γέλια τουλάχιστον στα μισά επεισόδια. Μη περιμένεις βέβαια τπτ εξειδικευμένο (έχει και λίγο ecchi μέσα) αλλά καμιά σχέση με fanservice. Συνδυάζει με απίστευτο τρόπο romance, ξύλο & school life.

Kai → Vagelio
Sounds good to me! Fanservice-mecha ftw! Επίσης μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάθε fangirl ότι θα τους παρέχουμε το προσωπικό τους bishie και έτσι θα έχουμε αυτόματα έναν τεράστιο στρατό!!
Chocolate Addiction, I like it \(*-*)/ , να είναι από τα πρώτα μας βήματα! Οι σοκολατοβιομηχανίες πρέπει να γίνουν δικές μας! :kill4u: Δικές μας-δικές μας-δικές μας!
ΥΣ. Τα εγκεφαλικά κύτταρα ήταν καμμένα προ πολλού. No damage done!

Mad_Hatter
[S][B][SIZE=7][SIZE=7][B]3 DAYS LEFT.[/B][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=7]
[/SIZE][/S]

Ryuji → cyber_john
Τελικά άρχισα με Itazura na Kiss και μόλις τελείωσα και μου έχουν μείνει πολύ ωραίες εντυπώσεις! Τοπ 10 άνετα και όντως θα το έβαζα λίγο παραπάνω απο Toradora! Ty for recommending και εάν έχεις και άλλα στείλε κανά πμ θα σου είμαι υπόχρεος ! :happy:
Αρχίζω Midori Days τώρα :D

spartankid → Kamen Tantei Zura
5 chapters ? για ρίξε name εδώ και εγώ μια χαρούλα :D