Community Status Updates

Black Rabit → Getekid
Ωωωωω!!!Γαλλικά~!!!:gotit:.................άλλο ένα αντικείμενο για το οποίο έχω ξεχάσει τα ΠΑΝΤΑ!!(What's wrong with me?!!!:sadist: ) Πως τα πήγες?Για ποιό πτυχίο έδινες?
Εγώ Γεωπονία σπουδάζω.....και έχει ήδη ξεκινήσει η εξεταστική μου :roar: είμαι ήδη στο 6ο έτος...πότε έφτασα ως εδώ;:hot:...τουλάχιστον ο μέσος όρος τελειώνει στα 7 έτη οπότε έχω λίγο καιρό ακόμα!!!(Όπως βλέπεις και εμείς δε λέμε να πάρουμε πτυχίο με τίποτα!Το να συναναστρέφεσαι με φυτά σε κάνει πιο χαλαρό και χάνεις την αίσθηση του χρόνου!)
Ε εντάξει ... ίσως να ήμουν λίγο υπερβολική όταν είπα ότι έχω ξεχάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!Κάτι απλό όπως τον ρυθμό μεταβολής ολοκληρώματος με μεταβλητή παράμετρο....ε τα θυμάμαι!!!......:sadist:.....αχ είναι πολύ πονεμένη η ιστορία με τα μαθηματικά....ΠΟΛΥ πονεμένη!
Τον Παναγιώτη θυμόσουν ε?:hihi2:Είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητος ο onii-chan μου!!
(Όχι κανονικός προς αποφυγή παρεξηγήσεων!Απλά έχουμε φτιάξει ένα ατελείωτο γενεολογικό δέντρο μεταξύ μας!!!Σχεδόν όλο το anime.gr της θεσσαλονίκης είναι μέσα!!:8):Έχει άπειρη πλάκα και σε φέρνει πιο κοντά με τα άλλα παιδια!)
Περιμένω νέα σου!!!:ureshii:.......................συγνώμη......άργησα και εγώ να απαντήσω και δεν έχω δικαιολογία.........:Crying2:.......μη με χτυπίσεις Broooooooooook!!!!!:nanteee:.......όοοοοοοοοχι το πρόοοοοοοοοοσωποοοοοοοοοο!!!!(Αχ!Ουχ!Άουτς!!!IIiiiiiiiiitaaaaaiiiiiiii~!!!!!@!#$@^*&@%*^%)... :beaten: ...θητώ θθθυγνώμη....θδε θα κθαναγθίνει.....

MisaYoshiko → greenpower
γεια.. βλεπω εισαι καινουριος εδω, δεν εχεις γραψει ποτε.. πως και με εκανες αντ?

Kai → Vagelio
OMG, να πω την αλήθεια, ένας κόσμος γεμάτο Sasuke και Ichigo δεν θα ήταν ιδιαίτερα υποφερτός (ειδικά αν πίσω από τον πρώτο τρέχουν εκατοντάδες replices του Naruto!) Αυτό ήταν, για τους συγκεκριμένους θα πούμε ότι είναι limited edition για να μην φορτωθούμε πολλούς και στις υπόλοιπες θα δώσουμε τις δεύτερες επιλογές τους. xD
Aχ, τι ωραίος κόσμος. *-* Και σοκολάτα και μασάζ και αναπαυτικές πολυθρόνες (θα πάρουμε αυτή που έχει ο Xanxus, για να μην λέει να σηκωθεί από εκεί όλο και κάτι θα έχει!)
Α! Δε θα έχουμε shonen-ai momments free of charge, να βγάζουμε και τίποτα.
(Πλάκα-πλάκα άνοιξε κάτι τέτοιο στην Ιαπωνία, σε στυλ Hikaru-Kaoru είναι ένα πράγμα, χώνουν μέσα bishonen και πραγματοποιούν στην ουσιά φαντασιώσεις των κοριτσιών, τα pairing που τους κάνουν. Αυτό θα πεί προοδευτική χώρα (*Ο*) )
ΥΣ. Χοχοχο, worry not, you're not alone. Αρκεί να θες να καείς και εδώ είμαστε. Αμφιβάλλω πάντως ότι κάποιος κατάφερε να τα διαβάσει όλα ολόκληρα, θα φοβόταν τι θα δουν τα ματάκια του στην συνέχεια :kakaka:

Vagelio → Kai
:kakaka:Hahahahahaha! LOL, ναι υλοποιηση των bishies, ακουγεται πολυ καλο. Ευτυχως υπαρχει και η μηχανη κλωνοποιησης (αυτη που ελεγες στο deviantart) για να ικανοποιηθουν και οι κοπελιες που θα θελουν τους ιδιους και τους ιδιους... ε ρε, ποσους ιτσιγκους και ποσους σασουκε θα πρεπει να φτιαξουμε XDDDD. Κουραγιο, ο στρατος μας θα ειναι παθιασμενος για την νικη that way!
Οταν πια θα τα εχουμε ολα, θα μπορουμε να καθομαστε στις πιο αναπαυτικες πολυθρονες του πλανητη, με μπολικες ελβετικες σοκολατες και τους αγαπημενους μας χαρακτηρες να μας κανουν μασαζακι στους ωμους XD. Εννοειται πως και ολη η υπολοιπη κοινωνια των fujoshi και των fangirls θα αντιμηφθει πλουσιοπαροχα.
P.S.: Χαιρομαι που υπαρχουν κι αλλες απο το ειδος μου για να μοιραστω το καρβουνο, it makes me feel less alien. Και εχω την εντυπωση πως αν καποιος δει αυτην την συζητηση θα του ασπρισουν οι τριχες απο τον φοβο:hihi2:

Black Kaiser → LNEnja
Oκ, μας βολεύει Τρίτη απο τις 7 και μετά. Απλά να μας πείς που θα συναντηθούμε και αν χρειάζεται να φέρουμε καμιά φωτογραφία μαζί μας ή τίποτα τέτοιο.

shinigami94 → VampireGirlization
Λοιπόν.
Πας στο album που έχεις φτιάξει.
Διαλέγεις την εικόνα που θές και πατάς πάνω της με αριστερό click.
Εκεί θα σου έχει 2 κενά που λένε Picture URL και BB code.
Εσύ θα διαλέξεις το Picture URL και θα πατήσεις αντιγραφή το link που έχει.
Μετά θα πας στην επιλογή που λέει User CP, πάνω αριστερά.
Απο τις επιλογές που θα σου έχει θα διαλέξεις το Customize Profile.
Στη πρώτη κατηγορία που λέει Main,θα πας εκεί που λέει Background Image.
Βάζεις το link της εικόνας με επικόλληση.
Πατάς Save.
Τελείωσες:congrats:

Serperoth → Lucy Heartfilia
Ωχ καλά. Εμένα τον εξωτερικό μου λέει να τον κάνω φορμάτ...
Αλλά ντάξι κάτι μάλλον γίνεται. *hug επειδή συμπάσχουμε*

Lucy Heartfilia → Serperoth
:Crying2:βαζω CD και το laptop βουιζει σαν τρελο, ακούγεται μέχρι και το άλλο δωμάτιο (χωρις πλάκα) και τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο για να τον αναγνωρίσει ο υπολογιστής χρειάζεται τουλάχιστον ένα τέταρτο... δεν αντέχω αλλοοοοο...:zetsubou:

VampireGirlization → shinigami94
ξεχασα πως αλλαζουνε το backround.......
TASKETE.........................................(μπορει να μην το γραψα σωστα αλλα τεσπα!!!εσυ καταλαβες)

Anelis → Strange Loop
Καλά με τόσα που βγαίνουν να δω πως θα τα προλάβουμε...
Όπου να 'ναι θα ξαναρχίσει και το mad men, αααχ so many series, so little time!!