Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rabit → Getekid

:hahaha: Είσαι ο καλύτερος σκελετός που έχω γνωρίσει ποτέ μου!Τι χαρακτήρας!Τι ήθος!Τι pervετοσύνη!:wooi2: Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!:if: Εγώ δε σκοπεύω να τα προχωρήσω καθόλου ..αλλα μια καλή επανάλυψη να τα θυμηθώ τη χρειάζομαι!Γενικά έχω τρέλα με τις γλώσσες-αν και ειλικρινά δεν έχω και ιδιαίτερη έφεση..:hot:Θέλω να τελειώσω τα ιαπωνικά, να μάθω μετά κορεάτικα,κινέζικα,ισπανικά,ιταλικά,σουαχίλι,νοηματική κτλ κτλ κτλ!!!!...Αχ όνειρα:gn2: Μην αγχώνεσε με το διάβασμα!Είσαι σε αρκετά μικρό έτος για να βάλεις σε μια τάξη τα μαθήματα σου-μιλάει η έμπειρη τώρα!:orly:Πάρε και ένα δωράκι για power up καλέ μου Brook!![SPOILER][IMG]http://moesucks.files.wordpress.com/2009/06/ichigo.jpg[/IMG][/SPOILER] Εμείς ξεκινήσαμε νωρίς γιατί ως επί πτυχίο έχουμε και εμβόλιμη εξεταστική.Γενικά θα δίνω σαν τρελή μέχρι τις 26 περίπου...:benkyou: και δεν θα πάω και σπίτι για καλοκαίρι!!:nooooo:!Θα λιώσω εδώ μέσα στην ζέστη για να προετοιμάσω την επόμενη εξεταστική-ναι σε τέτειο σημείο απελπισίας έχω φτάσει!:wth2:......Εχω αφήσει και πόσα anime στην μέση!!!:frozen: Baccano,Durarara,One piece, To aru gakaku no railgun,07 Ghost ktl ktl!!Omg!!!Πόσα είναι;!!!
May 30 2010 10:35
Photo

iristella → godlike_efre

One post deleted στο one piece latest chapter ως offtopic. Οποιεσδήποτε ενστάσεις σου μπορείς να τις εκφράζεις στους moderators με vms ή pms τα thread δεν είναι το κατάλληλο μέρος. Από εκεί και πέρα : [quote]Ti carry on people και πιπες. Απογοητευτικα με αυτη την πολιτικη απεναντι μας , (οχι οτι ειμαι και φανατικος του σιτε δεν χανετε τπτ). Σημασια εχει τι θελουν οι περισσοτεροι που μπαινουν σε αυτο το forum και οχι το τι θελετε εσεις οι mods. Διαφορετικα οταν απογοητευσετε πολλους θα το βρασετε το site. Ειτε θα δημιοργησετε ενα sticky με τιτλο one piece latest discussion + general discussion, η θα αναγκαστειτε να σβηνετε posts γιατι προφανως για πολλους εδω μεσα ειναι το Μονο μερος που συζητανε για το OP.[/quote] Actually no δουλειά μας είναι να σιγουρεύουμε ότι διεξάγετε ομαλά και παραγωγικά η συζήτηση στα threads σύμφωνα με τους κανόνες στους οποίους[B] έχετε όλοι συμφωνήσει[/B] με την εγγραφή σας όχι να κάνουμε χατήρια σε αυτούς που φωνάζουν πιο δυνατά (που σε καμία περίπτωση δεν είναι οι πολλοί). Το θέμα με τις υποθέσεις έχει ενοχλήσει ΠΟΛΥ κόσμο στο παρελθόν και έχει αποτελέσει πολλάκις αφορμή για εκτροχιασμό συζητήσεων. Τhreads για τελευταίες εξελίξεις και γενική συζήτηση υπάρχουν stickied στο subforum. Τα περί υποθέσεων που είναι και το ζητούμενο τα εξηγήσαμε ήδη αναλυτικότατα. Εχουμε λάβει υπόψιν μας αυτά που λέτε μέχρι να βρούμε τρόπο να τα υλοποίησουμε χωρίς να γίνει ένα thread υποκατάστατο του msn δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σίγουρα πάντως συμπεριφορές που παρατηρήθηκαν δεν βοηθάνε. Eλπίζω να σε κάλυψα.
May 30 2010 06:00
Photo

Black Kaiser → Tenshi

Μην το λες. Οι περισσότεροι θα το μπερδέψουν εμε αυτό : [url]http://www.youtube.com/watch?v=Mso9nEVVIUY#t=0m50s[/url] :P Σοβαρά τώρα, τυπικά είναι spoiler όμως ειναι δύσκολο για καποιον που δεν διαβάζει το αντίστοιχο manga να καταλήξει σε σωστό συμπέρασμα. Εσύ (κατα 99%) το διαβάζεις και γι'αυτό μπορείς να αναγνωρίσεις ποιος/τι είναι.
May 30 2010 05:58
Photo

Zoro → Kagemaro

Heh, you won't regret it, σκέψου και ότι εδώ στο forum είχα βάλει 5-6 άτομα να το διαβάσουν στο παρελθόν και με ευχαριστούσαν μετά. Αν σου άρεσε το κλίμα του D.Gray-man θέλω να πιστεύω πως θα λατρέψεις και του Berserk, αν και το πάει ένα βήμα παραπέρα, ενώ σε κάποια σημεία έχω δει θυμίζει και λίγο Gantz (δεν το έχω διαβάσει, αλλά αυτή την εντύπωση σαπίλας/βίας μου έδωσε), χωρίς να είναι το μόνο στοιχείο της σειράς όμως. Ο πρωταγωνιστής είναι γενικά ο αγαπημένος μου σε ότι έχω δει/διαβάσει ως σήμερα, ο σωστός τύπος ήρωα. :) Από ομάδα λοιπόν φτάνει και δεν φτάνει αυτό που ζητάς, αλλά θέλω να πιστεύω πως αρκούν τα volumes με αυτήν, άλλωστε τα τελευταία 6~7+ volumes με ομάδα είναι (που μάλιστα αποκτάει και πιο πολλές ικανότητες). Ότι χρειαστείς σαν απορίες/σχόλια you got your man. :riiight:
May 30 2010 05:14
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Nαι το είδα μετά. Μα του πάει το yaoi αφού.:P
May 30 2010 01:08
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

oooooo..thankss re =D
May 30 2010 00:55
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

Πλάκα μου κάνεις;;;; Τα amv σου είναι super duper wow!!! Σου έκανα και subscribeστο youtube!
May 30 2010 00:47
Photo

Maya-chanTea-chan

Έτσι είναι... Γενικά το τελευταίο volume είναι το ένα jawdrop μετά το άλλο. Αφού πεθαίνει μέχρι και η γλάστρα του πρωταγωνιστή που συνήθως έχει τον αψόφηστο. Όχι, είναι ίδια ημερομηνία αλλά ένα μήνα πιο μετά. Ευχαριστώ πολύ πάντως. :)
May 30 2010 00:42
Photo

Tea-chanMaya-chan

Καλέ! Γενέθλια έχεις;;;; Χρόνια Πολλά!!!!
May 30 2010 00:34
Photo

Tea-chanMaya-chan

Δε λες τίποτα... βέβαια, είχα υποψιαστεί ότι κάτι έπαιζε με τον φίλο του, αλλά όχι κι έτσι...!! Ειδικά στη προτελευταία σελίδα που τον δείχνει να του λείπει το μισό σώμα... έπαθα... Ο.Ο
May 30 2010 00:34
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Σου απάντησα κιόλας :P Πραγματικά πολύ ωραίο σετάκι. Cadis FTW!
May 30 2010 00:24
Photo

Maya-chanTea-chan

Συλληπυτήρια για το Devilman. Είχες κι εσύ τη λογική αντίδραση βλέπω. :P
May 30 2010 00:17
Photo

Nighteyes → croco~boy

Ευχαριστώ! Καμία σχέση. Είναι από ένα manhaw που το λένε Noblesse.
May 30 2010 00:02
Photo

NighteyesTea-chan

Τα διάβασες κι εσύ τελικά; Είναι κορυφή.:awww: Κι ούτε κουνιέται. Αν και μ' αρέσει και ο διευθυντής όταν δέρνει.:lovulovu: Και ο μικρός καλά δέρνει.:nosey: lol μου έβγαλε καινούργιες διαστροφές αυτό το manhaw.:hahaha: Βασικά το σχέδιο είναι κορυφαίο, οι εκφράσεις, η κίνηση των μαλλιών και των ρούχων, η στάση του σώματος. Ακόμα και οι μάχες πολύ καλα φαίνονται. Οταν δε, μου δείχνει close ups τα μάτια...:nbleed:Ειδικά τα κόκκινα τα δικά του και τα πράσινα του άλλου... Πάει και τελείωσε μου αρέσει το χρώμα στα manga.
May 29 2010 23:57
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Ευχαριστώ! Ναι πολύ καλό και να σκεφτείς εγώ που είμαι πιο πολύ των anime να βάλω σετακι από manga και μάλιστα manhwa.:P Το είχα αρχίσει πριν κανα μήνα και χθες το βράδυ (αν δεις στο thread τα λέω κι εκεί) πήγα και το είδα raw. Και κόλλησα καλά...
May 29 2010 23:49