Community Status Updates

iristella → Night Wizard Seal
Eγώ 250 την βλέπω.
Και εννοείται σε μένα την δίνεις το paypal. Περαιτέρω πληροφορίες σε ιδιωτική συζήτηση. ^^

Night Wizard Seal → iristella
Γκούχ γκούχ...
Εσείς madam Ειρήνη από Buck-Tick πώς πάτε;
(για να μυήσω και άλλους :hypno:)

papp0us → Night Wizard Seal
Καθόλου ασχημοι! έχω δει και τα video στο thread που είχες κάνει, ασε που δε μιλάω:P Αλλα και αυτοί Psycho; τι έχουν πάθει η Ιάπωνες και έχουν φλιπάρει ολοι ρε συ;

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Kαλά ρε παιδί μην βαράς :P...... Τι να πω, καλή επιτυχία κοίτα να απολαύσεις το καλοκαίρι όσο περισσότερο γίνεται!!!!!

Night Wizard Seal → iristella
Χμμμ την επιταγή μου σε ποιόν την δίνω; εε....εεε paypal T_T.
:P
Σε ρωτάω γιατί στον υπολογιστή μου την δείχνει ύψος νομίζω 290κάτι.
Αλλά αφού είναι τζιτζί, who cares ;

iristella → Night Wizard Seal
Διαστάσεις: Check
Μέγεθος : Check
Smexyness factor: Check.
Τζιτζί είσαι. ^^ Εγκρίνω.
(5 euros η διάγνωση δέχομαι με αντικαταβολή paypal και κάνω και άτοκες δόσεις)

Tristessa → Night Wizard Seal
Καλά, και στο βιβλίο ο Ντόριαν δεν πήγαινε ακριβώς με το σταυρό στο χέρι, αλλά όπως και να είχε, ο Wilde δεν το παρουσίαζε έτσι. Αναρωτιέμαι αν ο σεναριογράφος έκανε καν τον κόπο να διαβάσει το βιβλίο. Υποψιάζομαι ότι το δοάβασε μέχρι τη μέση και μετά βαρέθηκε κι είπε ν' αυτοσχεδιάσει.
Ναι, το τέλος ήταν όντως αίσχος. Καιρό είχα να εκνευριστώ έτσι με ταινία XD

Tristessa → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Aki fanservice FTW! Κρίμα που δεν κάνει πιο συχνά ΧDD
Thank you, thank you! ♥

Night Wizard Seal → papp0us
Xaxaxa έλα ρε ατυχία. Εγώ να δείς πόσο ήθελα να πάω. Τότε με την Τάρια. Ναί η Ιαπωνική μουσική έχει τέλεια κομμάτια και το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι αυτοί στο σετάκι μου. Οι Buck - Tick.
Μεγάλο συγκρότημα, έχω ανοίξει και θρέντ αν εδνιαφέρεσαι και θα σου δώσω και κανα δυό κομματάκια να ακούσεις.:P
Το 2013 θα κλείσουν τα 30 χρόνια δουλειάς τους :) Το 1983 πρωτοδημιουργήθηκαν.
[YOUTUBE]9M83qG1zWWk[/YOUTUBE]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pvJp1EEWe_I[/youtube]

Ιαπωνικό ροκ, ή γενικά Ιαπωνική μουσική; Κάτι Jap pop που έχω πετύχει σε openings καθόλου δε με χαλάνε.. Γενικά πολλά τραγούδια τους έχουν πολύ καλό ρυθμό ανεξαρτήτου είδους.. οχι σαν τον Τσαλίκη.
Nightwish... οταν ήμουν Γερμανια διακοπές είχαμε κανονισει να πάμε, αλλα εριξε τόσο χιονι που κολλησε 4 ώρες το τρένο! Ούτε ο θεός δεν ήθελε να πάω:P

Night Wizard Seal → papp0us
Εγώ ακούω ότι μου αρέσει αλλά θα έλεγε κανείς κυρίως μέταλ, αλλά ακούω και φανατικά ιαπωνική μουσική κλπ :P
Αγαπημένο συγκρότημα είναι οι Nightwish.

Guardian, Iced earth,Maiden,Savatage τα βασικά, και ακούω και τίποτα new metal αν είναι ανεκτά:P Ψοφάω και για Dio, αλλα ψόφησε αυτός πρώτος.. χέστα! Εσύ;