Community Status Updates

iristella → Bachatron
Bachatron για να απαντήσεις σε κάποιο μέλος πας στο profil του και απαντάς εκεί, ή μέσω του View Conversation.
Το report button είναι για να αναφέρεις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ομάδα. Δεν έχει σχέση με τα vms.
Καλή συνέχεια.

Serestrum → Mad_Hatter
laughing man huh? ελπιζω να δεις και την 2η σεζον. δεν ειναι τοσο "ψαγμενη" οσο η 1η αλλα εχει πιο καλη ροη και ειναι πολυ καλογραμμενη. υπαρχει και το ονοματακι Mamoru Oshii στο script...

Zem@c → Bachatron
σιγα το πραγμα...
υ.γ. και εγω συμφωνω οτι θα ηταν καλο να γινει ενα τοπικ για γενικη συζητηση που να επιτρεπονται τα σποιλερσ...αλλα απο την στιγμη που οι υπευθυνοι δν θελουν, εμεις δν μπορουμε να κανουμε τπτ...
προσεχε πως τουσ μιλας γενικα...εισαι πολυ "φρεσκοσ" εδω και σου φαινονται περιεργοι αυτι οι "περιορισμοι" αλλα θα συνιθισεις ..και εγω το ιδιο προβλιμα ειχα στην αρχη.. :s

Zem@c → D.Dragon
παλι καλα γιατι αυτο το βιντεο που ειδα ηταν αθλιο!..ασχετο, απο οσο καταλαβα εδινες πανελλαδικεσ ε?...σε κοβω για θετικη ή τεχνολογικη... σου ευχομαι καλα αποτελεσματα (αν οντως εδινεσ :) )

D.Dragon → Zem@c
Δεν έχει νέο opening φίλε...:wis:πιστεύω πρέπει να τεελειώσουν τα Straw Hats επεισοδια πρώτα..

Bachatron → Zem@c
Γειαα! Σε ευχαριστω για την φιλια!! [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Εισαι ο πρωτος μου φιλος... :laugh:

Zem@c → D.Dragon
To opening ειναι για κλαματα στο one piece!...ελπιζω να ειναι fake γτ αλλιως ειναι μεγαλη αποτυχια! :(

Affwys → Six Winged Angel
swinger boobed jolie has come to save the day
[SPOILER][IMG]http://www.evarivas.com/sites/default/files/_DSC5370.jpg[/IMG][/SPOILER]

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → GhostPrince
Ohayo GhostPrince.
Μια χαρά εγω εσυ?Πως πάνε τα διαβάσματα?
Btw nice drawings!!^-^

a2a → MisaYoshiko
Α! Λες γι αυτό που γράψα; Μελετάω κορεάτικα! Αχαχαχα!
hangukeoreul kongbuheyo! :P

Erisadesu → LethalMike
η γκόμενα που έβαλες στο asian idols είναι γιαπωνέζα και ταιριάζει
στο thread J Idol of the day