Community Status Updates

Tea-chan → Nighteyes
Άσε, μόλις είδα και τα τελευταία RAWs... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ UPDATE!!!
Αυτός ο Cadis είναι απλά badass. Κάθεται και τους pwnάρει [B]όλους[/B]!

Nighteyes → Kenny
Η αλήθεια είναι πως δεν σας έχω συνηθίσει σε τόσο μεγάλες αλλαγές.:P Ε φτάνει τόσο πια. Αν και Gintama θα ξαναβάλω σίγουρα.

Nighteyes → Tea-chan
Ναι, κι όμως έγινε κι αυτό.:D Είχα ξαναλλάξει sig αλλά όχι avatar. Που να βρω άλλη γυναίκα με προσωπικότητα σαν την Balsa; Αλλά τελικά σήμερα μετά από τόσο noblesse την έριξα την καημένη...
Κορεάτικα στην Θεσσαλονίκη έχουμε;:P
Ασε δεν παλεύονται τα ongoing. Και μην νομίζεις, κι εγώ τι καταλαβα που θα περιμένω τα raw κάθε βδομάδα; Δεν κέρδισα και τίποτα. Πέρα του ότι κόλλησα πιο πολύ με την σειρά και με τους χαρακτήρες, δηλαδή. Από κει και πέρα στην ίδια μοίρα είμαστε...

Nighteyes → iristella
Ευχαριστώ!
Ασε, θεός ο "master" και ο διευθυντής. Μετά από κάπου 80 chapter που τα έπιασα από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι, είναι να μην κοντεύω να αλλάξω όνομα, πόσο μάλλον set.:P Και να σκεφτείς ότι δεν είχα βγάλει ποτέ την Balsa ως τώρα...
Δεν έκανα τίποτα εγώ, έτσι όπως τα βρήκα σχεδόν είναι. Είχα δει άπειρες καλές σκηνές, και είχα εντοπίσει κάτι καλό και με τους 2 αλλά το έχασα και δεν μπόρεσα να ξαναβρώ την σελίδα.
Τι σου κάνουν τα έγχρωμα manga τελικά...Το λεγα γω ότι θα μου άρεσαν πιο πολύ έτσι.

iristella → Nighteyes
Tι γαμάτο σετάκι είναι αυτό? Και ω διαβολική σύμπτωση πριν λίγο ξεκίνησα το NOBLESSE και αμέσως μετά είδα το set σου. Τα σπάει.

Barbara → Mad_Hatter
για να βάλεις video links θα γραφεις [youtube]την ιστοσελίδα[/youtube][SIZE=1]
[/SIZE]

croco~boy → Bachatron
Φιλε προσεχε τα λογια σου!! Αυτη ειναι η δουλεια της κ δεν ειναι αυτο το επιθετο π αναφερες!
Σωστα αναφερε το οne piece latest chapter δεν ειναι τοπικ που μπορει να συζητησει ο καθενας οτι του κατεβει στο κεφαλι!

Night Wizard Seal → papp0us
Έλα γιατί τους προσβάλλεις τώρα :P. Το συγκεκριμένο συγκρότημα έφερε εν μέρει το visual kei στην Ιαπωνία. Είναι στίλ αλλά είναι καθαρά αυτουνού του συγροτήματος. Δεν ήταν οτέ σταθεροί σε ένα στίλ. Πάντα πειραματίζονται...

papp0us → Night Wizard Seal
Na, πολύ Emo ρε παιδί μου, Οσα Ιαπωνικά συγκροτήματα βλέπω παίζει πολύ ποζεριά, βαμένο νύχι κτλ, Alice Cooper 2010 δηλαδή:P Είναι μόδα στο Japan αυτό;