Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Serestrum → Mad_Hatter

το 1 και το 1,5 ναι. το 2.0 δεν το αντεξα... αρκετα κακο. το manga ειναι σαν τις σειρες. πολυ ωραιο, το σχεδιο δειχνει την ηλικια του, θα σου θυμισει το BAA νομιζω, στις αρχες του.
Μάι 30 2010 17:18
Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → GhostPrince

'Eτσι έτσι να παίρνεις και εσυ σειρά για φοιτητής!! Εγώ τώρα οπου νάναι αρχίζω και μόνο που το σκεφτομαι βαριέμαι! Αντε να έρθει το καλοκαίρι να αφιερωθούμε και σε αυτό που μας αρέσει!!Τα anime δηλαδή!!XD Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία και στους δυο μας!(Ελπίζω να πιάσει η ευχή και να περάσω και εγω κανα μάθημα) :wis:
Μάι 30 2010 17:15
Φωτογραφία

papp0us

Τει Γεωπωνίας στο Ηράκλειο.. Ντομάτα και άγιος ο θεος:P
Μάι 30 2010 17:08
Φωτογραφία

elenikd → papp0us

Θα το κάνω και ελπίζω να πέσει και σε μένα μέσα :P Σε ποιά σχολή είσαι;;
Μάι 30 2010 16:57
Φωτογραφία

papp0us → Night Wizard Seal

Αμ μπράβο Visual Key,(μην ψάχνεις απο ορολογία είμαι off:P) Δεν το λέω για να τους προσβάλω, γενικά είναι κάτι που μου κάνει εντύπωση, χωρις να σημαίνει οτι το κακοβλέπω. Ακουσα 1 cdακι που βρήκα απο buck-tip, καθόλου ασχημοι!! και παίζουν 30 χρόνια ρε φίλε; πολύ προγκρέσιβ τους ακούω για παππούδες :D
Μάι 30 2010 16:50
Φωτογραφία

papp0us

Μωρε στα ανιμε δε θα κολλήσουμε.. Έχουν βγεί τόσα πολλά που στάνταρ κάτι θα πετύχεις που να σ'αρεσει. Μπες anime-planet.com, και γράψε ένα ανιμε που σ'αρεσει. Σου βγάζει απο κάτω recommendations. Στα δικά μου συνήθως πέφτει μέσα.. Ασε ρε συ! αν είχαμε ορεξη για διάβασμα θα είμασταν όλοι δικηγόροι:P
Μάι 30 2010 16:47
Φωτογραφία

elenikd → papp0us

Χιχι....και γω δίνω πρώτο μάθημα την τετάρτη (Φυσική :OMG3: ) και όρεξη για διάβασμα 0 !! :P Από ανιμε δεν ξέρω τι να δω...δεν έχω δει και πολλά αλλά ξεκινάω κάποιο και αν δε μου αρέσει από το πρώτο επισόδειο σταματάω!!! προβλήματαααααα......!!! :P
Μάι 30 2010 16:42
Φωτογραφία

papp0us → elenikd

Τι να κάνω μωρέ.. εδώ βαρεμάρα αμετανόητη.. πλησιάζει η εξεταστική στο τεί και τρέχω και δε φτάνω! (για ανιμε πάντως βρίσκω χρόνο:P είδες καλά λέει η μάνα μου.."[B]αμα θες[/B]..")
Μάι 30 2010 16:26
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Serestrum

true, δε συγκρινεις σειρα με ταινια xd Εχεις διαβασει και το manga εσυ?
Μάι 30 2010 16:17
Φωτογραφία

GhostPrince → Angelcross

:hi:..τί γίνεσαι? όλα καλά? :wis:
Μάι 30 2010 16:10
Φωτογραφία

GhostPrince → Eleni~WaIKinG oN AiR~

thanks re ^^ μια χαρά κιεγω :)...τωρα τελιωσαμε και τις πανελληνιες ...:D μια χαρα...και χαλαραα xD χεκιναμε της γνεικης τα μα8ηματα βεβεα σε 3μερες [school] αλλα οκ..δεν βαριεσαι ==p ti leei esy? πως παμε? =D
Μάι 30 2010 16:05
Φωτογραφία

3...2...1...BOOM!!!

lol thanks!δεν ηξερα τι αλλο να βαλω....αυτο ειναι το πρωτο που μου ηρθε!
Μάι 30 2010 16:00
Φωτογραφία

VampireGirlization → shinigami94

0α0χα0χ0χ0 δεν το βαζεις κατω ε?? το χα ξεχασει αυτο.
Μάι 30 2010 15:49
Φωτογραφία

Serestrum → Mad_Hatter

οταν βλεπεις τις σειρες και την ταινια τους ( solied state society) μην τις συγκρινεις με τις 2 ταινιες. διαφορετικο κλιμα, διαφορετικα πραγματα θελουν να πουν... εγω τα λατρευω ολα με τον τροπο τους... εκτος απο 2ο manga που ειναι λιγο αθλιο XD
Μάι 30 2010 15:31
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Serestrum

Την εχω ηδη αρχισει τη 2η :P Αν και να πω την αληθεια καλυτερη ολλων μου φανηκε η 1η ταινια.
Μάι 30 2010 15:25