Community Status Updates

Zem@c → croco~boy
κοιτα..στο εξωφυλλο του μανγκα μου εδωσε την εντυπωση οτι εγινε με την "θεληση του"...ΟΜΩΣ αν δεις το preview το ανιμε 454 δειχνει τον σαντζι να τον εχουν ντυσει και να δινει και ξυλο!....ας περιμενουμε και να δουμε... παντως σημερα χαρηκα παρα πολυ που ειδα την ναμι! :)

karkas
→
Azathoth
Βοήθα και εσύ απόψε ένα φίλο ανιμιστή δίνοντας του πληροφορίες για το που να βρει το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν Big Bang Theory !!! Θα σου χρωστάω χάρη!!!

Night Wizard Seal → papp0us
Εεε όχι και παππούδες ρε. Έχουν πειραματιστεί σε χιλιάδες στίλ και ο τραγουδιστής είναι 44. Μια χαρά είναι, να έχουν την υγειά τους και ας ελπίσουμε ότι θα τους δούμε και κάποτε :P

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd
Μα καλά είσαι εδώ και οχι msn???ΠΟΡΩΜΕΝΗΗΗΗΗ!!!
:OMG3::madtodeath::mador2::fromabove:

elenikd → papp0us
Είναι καινούρια σχολή και δεν την έχουν μάθει πολλοί ακόμα!! :P
Όχι...πρώτο έτος είμαι.Εσύ τελειώνεις;;

Mad_Hatter → Serestrum
Will do.Ειμαι στο 5ο επισοδιο του 2nd gig atm, αρκετα καλα αρχισε ελπιζω να φτασει στα κοντα στα επιπεδα του πρωτου.

Zem@c → croco~boy
lol ναι! εσυ εισαι ο croco-boy ενω ο Σαντζι ειναι ο gay-boy :p
xaxaxaaxaaxa

Serestrum → Mad_Hatter
το σεναριο για το anime Ghost Hound ειναι δικο του.
οπως και για το Real Drive, το οποιο προσπαθω να το ξεχασω... δεν ξερω τι σκεφτονταν εκει στο Production IG... Π_Π
anw τσεκαρε τα. ^^ ελπιζω να σου αρεσει και το 2nd GIG .

Mad_Hatter → Serestrum
Μπα δεν εχω διαβασει τιποτα δικο του μεχρι στιγμης, αν και εχω ακουσει τα εργα του (dominion).

Serestrum → Mad_Hatter
οχι ρε, καμια σχεση. το manga ειναι του θεουλη Shirow Masamune, οπως καi το Appleseed (αν εχεις δει τις 2 ταινιες ξεχνα τις, το manga και το ova του ειναι πολυ καλυτερα.

Mad_Hatter → Serestrum
Ε αν ειναι τοσο μικρο παιζει να το επισπευσουμε xd
Δεν ειχε παντως αναμιξη ο oshi σε εκει, ε?