Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Χαχαχαχαχαχαχα! :hahaha: Φαντάζομαι θα κατάλαβες οτι δεν το εννοώ έτσι. :orly: Απλά ένα άτομο δεν παύει να είναι αυτό που είναι και αν το έχεις φανταστεί αλλιώς σου ξυνίζει λίγο μετά. Δεν το έχεις πάθει ποτέ? :terror2:
Jun 04 2010 19:29
Photo

Nighteyes → DarkElf

Τι μου λες τώρα... Εμένα συνεχίζουν όλοι να το θεωρούν τρελό. Βασικά φταίει που δεν ασχολούμαι πια τον ελεύθερο μου χρόνο με τίποτα άλλο πέρα από anime και Ιαπωνικά και όταν μιλάω με ατομα εκτός forum ε όλο και κάτι θα πω γι αυτά και καταλαβαίνω ότι είναι κάτι που τους είναι ξένο και δεν καταλαβαίνουν γιατί ασχολούμαι. Είναι που ξεκίνησα και σε μεγάλη ηλικία οπότε δεν ξερω αν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ποτέ σε δουλειά ή κάτι τέτοιο. Αλλά εγώ τα μαθαίνω καθαρά για μένα οπότε δεν με νοιάζει αν μου χρησιμεύσουν.
Jun 04 2010 19:26
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ενταξει δν ειμαστε και για προξενιο εδω:hahaha:
Jun 04 2010 19:25
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Mμμμ. . . :wis: Έτσι θέλω να πιστεύω. Όχι οτι δεν θα χει μπει και κανας ανώμαλος εδω μέσα έτσι για ξεκάρφωμα, απλά δεν έχει τόσο πολλούς. :bike: Και είναι και το γεγονός οτι δεν χρησιμοποιούμε φωτό. . . :drink:Δεν έχεις ιδέα πως φαίνεται αυτός που μιλάς πράγμα που είναι δίκοπο μαχαίρι ουσιαστικά γιατί απ'τη μια συμπαθείς και κάνεις φίλο κάποιον γι'αυτό που είναι και τις ιδέες που εκφράζει κι όχι για την εξωτερική εμφάνηση και απ'την άλλη δεν ξέρεις ούτε πως θα σου φανεί ούτε πως θα του φανείς αν τύχει και βρεθείτε σε κανένα cosplay party. :roar: Κι αυτό γιατι απλά δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι του άλλου να δεις πως σε έχει φανταστει από τις συζητήσεις κτλ. :yellowcard::tensai:
Jun 04 2010 19:22
Photo

Zoro → nancy_neko

Πωρώθηκες με το(ν) Naruto βλέπω πάλι, μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε που λένε. :hahaha: Πάντως απλά για να ξέρεις είμαι το τελευταίο άτομο που θα έλεγες Naruto fan (του χαρακτήρα εννοώ, η σειρά αν και έχει πέσει γενικά τελευταία, πέραν του ότι δεν είναι απαίσια ακόμη imo, δεν ξεχνάω και τα καλά που μου πρόσφερε), απλώς το θεωρώ αρκετά πρωτότυπο που ο/οι χαρακτήρας/ες διδάσκεται τις κινήσεις που θα χρησιμοποιήσει στην μάχη, το βρήκα θετικό συγκριτικά με τα τόσα άλλα shonen που τις μαθαίνουν τελευταία στιγμή στην μάχη (λόγω θυμού κλπ). Ειδικά το Rasengan όταν πρωτοεμφανίστηκε το είχα βρει πολύ ωραία ιδέα, μετά OK έγινε κατάχρηση και άρχισαν να έρχονται Oodama, Chou Oodama και Gargantuan τώρα που ήταν όλα απλά παραλλαγές του ίδιου πράγματος, αλλά εξαρχής μου είχε αρέσει πολύ. Και άλλα κόλπα όπως Chidori, Sage Mode κλπ πέραν κάποιον μικροελαττωμάτων εδώ κι εκεί μου άρεσαν γενικά. Για τον Naruto όμως να μην τον πιάσει το στόμα μου (σκέψου ότι και τον Sasuke πιο πολύ τον πάω), το τούβλο της Konoha που όποτε τα βρει σκούρα τον σώζει το Kyuubi και μετά στενοχωριέται που του το βάλαν μέσα, ενώ χωρίς αυτό θα ήταν ένα τίποτα και που από το πουθενά σχεδόν γίνεται καλύτερος από Kakashi και τόσους άλλους... όταν ο Kishimoto του δίνει απλά κωμικό χαρακτήρα όπως στα τελευταία chapters τρώγεται βέβαια, αλλά όταν τον κάνει δραματικό (Sasukeeeee~ :nanteee:) πραγματικά δεν παλεύεται. Ομοίως και η Sakura (αλλά τα είχαμε ξαναπεί αυτά).
Jun 04 2010 19:16
Photo

DarkElf → Nighteyes

Τουλάχιστον μπορείς και κάνεις κάποια μετάφραση,είτε είναι απόλυτα σωστή είτε όχι.Σε κανα μήνα θα σου κλαίγομαι οτι δε μπορώ να μεταφράσω ούτε την πρώτη φούσκα.:hahaha:Πάντως το'χω δει πολύ σοβαρά το θέμα με τα ιαπωνικά.Οι φίλοι μου στην αρχή δε με πίστευαν όταν έλεγα οτι θ'αρχίσω μαθήματα...όταν το πίστεψαν άρχισαν να με κοροιδεύουν...:emptyonexg1:Τώρα το'χουν δεχτεί.
Jun 04 2010 19:16
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Εχεις απολυτο δικιο.Αλλα κ παλι εδω δν υπαρχει ο κινδυνος να μιλας με καποιον ανωμαλο or something οπως συμβαινει στο facebook(which sux btw:yellowcard:) οπου εκει ζητανε ραντεβουδακια η "περιεργα" πραματα.Εδω αν θες να γνωρισεις τα παιδια απλα πας σε cosplay party και περνας τελεια:awww:
Jun 04 2010 19:15
Photo

Nighteyes → DarkElf

Nαι το νόημα περίπου θα βγαίνει. Απλά για ακριβή μετάφραση δύσκολο, ενώ σε μια "κανονική" :P γλώσσα θα ήταν δυνατό αυτό. Λέω για ακριβή μετάφραση γιατί θέλω να κλαφτώ. Προσπαθώ να μεταφράσω όσο το δυνατόν πιο σωστά κάτι raw και έχω κολλήσει εδώ και 2 βδομάδες στο ίδιο σημείο.:D
Jun 04 2010 19:09
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Δεν κάνω θέμα για απόλυτα. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις κάποιον εντελώς απόλυτα. :wis: Απλά όσο πιο κοντά στο απόλυτα είναι τόσο το καλύτερο. Άμα την πατήσεις κανα δυο φορές όμως με φίλους γνωστούς και τα συναφή αρχίζεις ν'αναρωτιέσαι. :unlucky: Εδώ βέβαια ίσως φταίει και το οτι είναι site και όσο να ναι έχεις κάποια απόσταση, κάποια ασφάλεια και περισσότερη ευχαίρεια με τα άτομα. Ίσως και ειλικρίνια και τόλμη δεν ξέρω αν ισχύει για όλους αυτό βέβαια. :stubborn: Γι'αυτό σου λέω οτι είναι καλά εδω. Τα συνδιάζει όλα και απλά μπορώ να είμαι όπως είμαι. :bath:
Jun 04 2010 19:08
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Τώρα γράφω στις 11 Αρχές Γλωσσών Προγραμματισμού και μετά 14 Γραμμική. Έχω κάποιες μέρες κενό και θα διαβάσω μάθημα της άτυπης αύριο. Εσένα το επόμενο πότε είναι ? Δυστυχώς ο Νικολός είναι τελείως απρόβλεπτος. Μπορεί να λέω πως έχω γράψει καλά και να μου έρθει κανένα 3.:madtodeath:
Jun 04 2010 19:03
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Καταλαβαινω.Κ εγω το σκεφτομουν ετσι παλιοτερα.Αλλα εδω κ αρκετο καιρο εχω πειστει πως αν ψαξεις λιγο μπορεις να βρεις ατομα που ταιριαζουν απολυτα με σενα ;)
Jun 04 2010 19:00
Photo

iristella → Hellsing

[quote][I]Oπότε αυτά που δεν έχω δει είναι τα εξής [/I][I]Βlack Blood Brothers,Nightwalker,Kurozuka,,Kigek,iVampire Princess Miyu.[/I][I] Απο τα τελευταία αυτά που μπορώ να ταβρώ εδώ μέσα η αλλού???[/I]:hot:[/quote] [URL="http://www.bakabt.com/index.php"]Bakabt[/URL]! Τα έχει σχεδόν όλα. Διαφορετικά [URL="http://www.tokyotosho.info/"]Tokyo Toshokan.[/URL]
Jun 04 2010 18:58
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

To ελπίζω βασικά. :wis: Γιατί το έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να είμαι με άτομα με ίδιο τρόπο σκέψης. Μου κάνει πολύ καλό. :hot:Ακόμα κι αν ασχολούμαστε με Manga-Anime ή οτιδήποτε άλλο. Είχα αρχίσει να πιστεύω οτι δεν υπάρχουν! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις. :emptyonexg1:
Jun 04 2010 18:57
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Τα πρωτα συμπτωματα παρουσιαστηκαν.:tensai:Το βλεπω θα σε καταστρεψει κ σενα το forum οπως κατεστρεψε πολλους(including me)! Παντως νταξ λογικο ειναι να μην υπαρχουν τα ακραια φαινομενα που υπαρχουν αλλου αφου το .aNiMe//GR ειναι σχετικα κλειστη κοινοτητα και τα μελη της ειναι το ιδιο τρελα η συνειδητοποιημενα ωστε να ξερουν που αρχιζει και που τελειωνει η πλακα.:riiight:
Jun 04 2010 18:52
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Χθές έγραψα σχετικά καλά. Σήμερα Ι messed it up. Nah. Εσύ πως τα πήγες ? Ελπίζω καλύτερα απο εμένα.
Jun 04 2010 18:48