Community Status Updates

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Σορυ γ την ακθυστερηση απλα εβαλα να δω Naruto κ ξεχαστηκα...ειλικρινα δν εχω καταληξει καπου συκεκριμενα.Εχω σκεφτει Πληροφορικες,Οικονομικα,και διαφορα αλλα.Θα δειξει...

Serestrum → Strange Loop
εδω και κανα χρονο ρε... για εσενα το εκανα, να βγαζεις το μισος σου πανω μου, ενω παιζεις και ενω χανεις XD

Stefi-chan → GhostPrince
:3 Yep, να τελειώνουν για εσάς... Εγώ έχω και ένα χρόνο ακόμα ;_;
Meh, εδώ προσπαθώ να τους μαζέψω για κανένα cosplay, κάθε φορά γίνετε χαμός για ένα photoshoot λίγων ωρών...
Κανένα μπάνιο έχεις κάνει ή τίποτα ακόμα?

Strange Loop → Serestrum
Eκανες drop και το one piece. Eχασα πασα ιδέα για σενα dude.
Why Why Why;;;

Strange Loop → Serestrum
Δε το κράτησαν και πολύ το εβδομαδιαίο τελικά.
Δεν είχαμε τίποτα αυτη την εβδομαδα.
Οπως καταλαβαινεις γλιτωσες .. Απο Σεπτεμβρη τωρα .

Black Kaiser → Tea-chan
Νο problem ! :)
Mάλλον τα παράτησαν. Έχω καιρό να ακούσω για release των chapters απο απο τα Volumes, απο το 32 όπως είπες. Μόνο τα weekly chapters βρίσκεις πια. Άμα βρω κάτι θα σου πω.
Έριξα μια ματιά στο ju-ni.net και όντως με μια πρώτη ματιά δεν υπάρχει κανένα info ή καν σελίδα για τα manga releases τους. Τουλάχιστον έμαθα και κάτι καλό, μπορεί να πιάσουν το anime του Bleach τώρα που το κάνουν drop οι DB. 8)
EDIT : Τo site τους είχε πέσει, σήμερα ξανανέβηκε : [url]http://ju-ni.net/[/url] και ναι όντως έχουν σταματήσει τα tankoubon.

愛情のある中心 → ChopperFan93
Δν θες δηλαδή κάπου συγκεκριμένα? Δν μπορεί κάτι θα έχεις στο μυαλό σου.

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Πφφφ το λυκειο ειναι γενικως ΓΤΠ...Ανυπομονω να το τελειωσω κ οπου θελει ας περασω(αρκει να μεινω αθηνα:hihi2:)

愛情のある中心 → ChopperFan93
Όχι καλά άκουσες. Στο γυμνάσιο είχα υπέροχους καθηγητές ειλικρινά. Με όλη την έννοια της λέξης. Μας είχαν σαν παιδιά τους. :ureshii: Το τι εκδηλώσεις, εκδρομές, θέατρα, μουσικές βραδιές και πολλά άλλα κάναμε δεν μπορείς να φανταστείς. Και είχαν και ταλέντο ως δάσκαλοι. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα. :drink:
Στο λύκειο είναι αλλιώς. . . :borednn9:Όλο τρικλοποδιες μας βαζουνε. . .:emptyonexg1:

Black Kaiser → Tea-chan
Ναι, συνεχίζουν κανονικά. Ta releases τους γίνονται upload για online reading εδώ : [URL]http://www.mangatoshokan.com/series/Bleach[/URL] ενώ για download τα κάνουν host oι MH : [URL]http://mangahelpers.com/s/juni/details/85280[/URL]
Αργούν λίγο τα releases τους σε σχέση με Mangastream, sleepyfans etc (συνήθως γίνονται το Σάββατο) αλλά έχουν πάντα την πιο έγκυρη μετάφραση. Είναι οι καλύτεροι απλά είναι πιο αργοί.

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Εχω ακουσει πως υπαρχει μια περιεργη σχεση καθηγητων-μαθητων στα νησια λογω του οτι ειναι πολυ κλειστη κοινωνια αλλα νομιζω πως ψιλοεπιασα τωρα το σκεπτικο του...Αντε 2 βδομαδες ακομα εμεις και μετα ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙΙΙΙΙ!:lovulovu:

愛情のある中心 → ChopperFan93
Ναι! Δεν είμαι λέει πολύ καλή αλλά μου βάζει 20 για να γράψω καλά κατάλαβες? Γιατι εγώ όχι. :hot:Αν δεν είμαι καλή ας μου βάλει οτι πιστεύει τι να τον κάνω?! Γι'αυτ'ο σου λέω οτι έχουμε πολλούς τρελούς εδω. . .

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Lulz sorry δεν το επιασα αυτο το τελευταιο...Δηλαδη σου βαλε 20 για να γραψεις καλα?:blurah5: