Jump to content

Community Status Updates

Photo

Getekid → Black Rabit

Ω, πόσες γλώσσες:OMG3:. Χαρά στο κουράγιο σου..... Κι εμένα κάπως έτσι θα πάει η εξεταστική..... Δίνω μέχρι τις 24 (αν θυμάμαι καλά...) αλλά δεν έχω πολλά μαθήματα που θα δώσω (4). Ευχαριστώ πολύ για το power up. Επιτέλους είδε κι ο κακομοίρης ο Brook κάποια pants. Τόσα έχει ζητήσει!!!! Αυτό θα το χρειαστώ, διότι μετά τον Σεπτέμβρη πρέπει να περάσω κάποια σημαντικά:terror2:. Ευτυχώς μετά φεύγω για Ιρλανδία (Εράσμους) οπότε θα είναι άλλη φάση:bike:! Πάντως αν σου πω εγώ πόσα anime/manga έχω αφήσει στη μέση θα γίνει τεράστιο το μύνημα οπότε μην ανησυχείς, χαλάρωσε:nosey:. Και να έχεις δεν πειράζει, σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!
Jun 04 2010 20:18
Photo

Night Wizard SealKenny

:nod:
Jun 04 2010 20:15
Photo

KennyNight Wizard Seal

[IMG]http://i49.tinypic.com/ouqn84.png[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/10eq9tc.png[/IMG]
Jun 04 2010 20:12
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

C ya!
Jun 04 2010 20:03
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Οκ :bahhh: Να το ξέρω να μην ανησυχώ. :wis: Άντε θα σ'αφήσω τώρα να πάω για ένα μπάνιο γιατί θα σκάσω! :bath: Έχει πολλή ζέστη. . . Και δεν μπορώ ν'ανοίξω και το παράθυρο γιατι γεμίζει το σπίτι κουνούπια και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε μετα. . . :beaten: Oyasumi nasai! :gn2:
Jun 04 2010 20:02
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ειτε κομπλεξ ανωτεροτητας ειτε παραδοση δν ξερω τι αλλο να πω! Παντως δν παρεξηγουμαι σχεδον με τιποτα εχω ακουσει πολλα...^^
Jun 04 2010 19:57
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Στο πολύ βάθος όμως. Φταίει η καθημερινότητα τι να γίνει. . . :hot: Όχι ρωτάω καλού κακού γιατί λέμε πολλά του στύλ "τι είπες τώρα ρε παιδί/μωρό μ" κτλ που φαίνονται περίεργα! :oo: Μην παρεξηγηθούμε κιόλας! Όπως σ'εμάς φαίνεται περίεργο εδώ που όλοι στα Γιάνεννα φωνάζονται μεταξύ τους "καμάρια"! καλοί, κακοί, στραβοί, ανάποδοι όλοι καμάρια είναι. :dazed:
Jun 04 2010 19:53
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Lol καθολου παρεξηγησιμο chill! Οσον αφορα τα μαθηματα συγγνωμη αλλα κατα βαθος ειμαι λιγο φυτο...:unlucky:
Jun 04 2010 19:48
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Πως καταλήγουμε ρε παιδί μου συνέχεια στα μαθήματα είμαι για να σκάσω! :hot: Ά, το "ρε παιδί μου" το λέτε εσείς εκεί ή είναι παρεξηγήσημο? :yellowcard:
Jun 04 2010 19:46
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Δυστυχως απο τα λιγα αλλα μεγαλο μειονεκτημα του internet(τα γραφα κ προχτες στην εκθεση XD)
Jun 04 2010 19:43
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Αφού δεν την είδε καλά είναι! :orly: Εγώ που μιλούσα με κάποιον (όχι για προξενιό ξεκαθαρίζω :hahaha:) αρκετό καιρό, απο Φιλιππίνες όμως (ζωγράφιζε κι εκείνος γι'αυτό), και άρχισε ξαφνικά να μου λέει κάτι κουφά για αίματα και θυσίες?!:terror2:για πότε την κοπάνησα και τον μπλόκαρα κιόλας δε λες τίποτα!!!! :frozen:
Jun 04 2010 19:40
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ναι ειχε φρικαρει για καμποσες μερες αλλα μετα απο τα block των 5 ε-μαιλ π ειχε αυτη συνηλθε.Δν λες παλι καλα π το σωσε πριν την δει real-life...
Jun 04 2010 19:35
Photo

DarkElf → Nighteyes

Βασικά θέλω να προσπαθήσω να πάω Ιαπωνία όταν τελειώσω με τη σχολή,οπότε πέρα απο το γεγονός οτι μου αρέσουν σαν γλώσσα,αν πάω θα'ναι απαραίτητο. Νομίζω οτι το δέχτηκαν γιατί βλέπουν οτι το θέλω και είμαι αποφασισμένη ν'ασχοληθώ σοβαρά.Για τα anime γενικά μου τη λένε που και που...κάποιοι είναι πιο ανεκτικοί απο άλλους.:hehehe:Ο κολλητός μου πχ,που δεν έχει καμία σχέση με anime και ούτε θα μπορούσα ποτέ να τον πείσω ν'ασχοληθεί,είπε οτι θα μου πάρει όποιο manga θέλω για τα γενέθλιά μου.:ureshii:
Jun 04 2010 19:34
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

LolzZz :hahaha: Να φανταστώ αντίδραση?!?! :oo:
Jun 04 2010 19:32
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Εγω οχι ενας φιλος μου ομως ναι(και πηγαινε και για προξενιο:wet2:).Και επεσε στην περιπτωση που προαναφεραμε:του ανωμαλου,για την ακριβεια της ανωμαλης!
Jun 04 2010 19:31