Community Status Updates

Nighteyes → DarkElf
Κοίτα σαν λαό δεν θεωρώ ότι είναι καλύτεροι από μας με την έννοια ότι κάθε λαός έχει τα στραβά του. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω εκεί, περα απο διακοπές. Από τα doramas που έχω δει μου φαίνεται ζόρικη η ζωή τους. Και είναι λίγοι αυτοί που μου άρεσαν εμφανισιακά ως τώρα. Αλλά το κοντοί είναι μύθος τελικά. Υπάρχουν κάποιοι που είναι αρκετά ψηλοί. Λες και μεις σαν λαος είμαστε πρώτο μπόι στην Ευρώπη.:P

DarkElf → Nighteyes
Καλά,κι εγώ μια απ'τα ίδια,δεν είχα καμία επαφή με Ασία,παρότι οι γονείς μου είχαν πάει πολλές φορές.Πλάκα έχει που μου αραδιάζουνε φίλοι και συγγενείς ένα σωρό αρνητικά για τους Ιάπωνες (είναι κοντοί,είναι άσχημοι,είναι εργασιομανείς..και κάποια άλλα ακατάλληλα σχόλια..).Δεν κοιτάμε τα χάλια μας καλύτερα...
Το διαφορετικό δεν αρέσει στους ανθρώπους,βαριούνται να μαθαίνουν νέα πράγματα.:madtodeath:

Nighteyes → DarkElf
H ειρωνεία είναι ότι αν αντί για anime και Ιαπωνία είχες κόλλημα με οτιδήποτε άλλο μέχρι και ποδόσφαιρο, κανένας δεν θα σου έλεγε τίποτα. Τους φαίνεται πολύ απόμακρο το "Ιαπωνικά" ή το "Ιαπωνικά κινουμενα σχέδια".
Who am i kidding i used to be one of them...:unlucky:Δεν με ενδιέφερε καθόλου τι γίνεται στην Ασία μέχρι πριν 2 χρόνια που κόλλησα στα anime. Σαν να μην υπήρχε αυτή η ήπειρος. Αν και είχα δει κάποιες ταινίες κτλ με θεματολογία απο Κινα/Ιαπωνία δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να πάω "πιο μέσα".
Αν άκουγα κάποιον τότε να λέει ότι θα ήθελε να μάθει Ιαπωνικά, για βαρεμένο θα τον νόμιζα. "Τι χάνει τον χρόνο του;" Όλα πληρώνονται όμως.:congrats:
--Αν και αν μου έδινε να δω anime θα έβλεπα και μετά θα άλλαζα γνώμη. Γιατί οι κριτές μας δεν το κάνουν όμως αυτό;--

Zoro → laraska
Well said τέκνο μου, keep supporting the Black Swordsman. :riiight:

DarkElf → Nighteyes
Ναι...κάτι τέτοια δεν τα γλυτώνουμε.(Ερώτηση φίλου μου:"Τι έκανες στα γενέθλιά σου?Μαραθώνιο Naruto να υποθέσω??")'Εχω έναν φίλο που ασχολείται,αλλά είναι στην Αθήνα..:damn:Προσπαθώ να παρασύρω και κάποιους άλλους,αλλά έχω την εντύπωση πως όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε όλο και πιο στενόμυαλοι.:mador2:

Nighteyes → DarkElf
Καλά κι εγώ ένα ταξιδάκι στην Ιαπωνία κάποτε φιλοδοξώ να το κάνω. Όπως όλοι μας εδώ μέσα.:P
Δεν μου λένε τίποτα μωρέ, απλά το ξέρω ότι το σκέφτονται. Όπως δεν καταλαβαίνω κι εγώ αντίστοιχα άλλα που αρέσουν σε άλλους. Και έτσι νιώθεις ότι κάτι λείπει από τις προσωπικές σου σχέσεις. Μειώνονται τα θέματα που μπορείς να συζητήσεις. Παραδειγμα με τον οποιοσδήποτε μπορείς να μιλήσεις για μια ταινία, για τα θέματα μας όχι. Οπότε υπάρχουν "απαγορευμένα" θεματα και τα αποφεύγεις για ευνόητους λόγους. Και αν αναφερθείς πχ "άκουγα listening" πέφτουν ατάκες "πάλι Ιαπωνικά;" και κάτι τέτοια...

Nighteyes → Petran79
Το πρόσεξα κι εγώ αλλά είπα να μην στρίψω το μαχαίρι. Been there.:P
Λοιπόν, χρόνια πολλά και ότι ποθείς.:congrats:

Nighteyes → Night Wizard Seal
"Ταιριάζουμε, ταιριάζουμε, γιατί δεν συμπεθεριάζουμε!"
--Από παλιό λαικό άσμα. Τι λέγαμε για το yaoi του θέματος;:P--
:hahaha:
Σοβαρά τώρα, ο δικός σου μαμάει και δέρνει στην κυριολεξία. Μου αρέσει πολύ.:lovulovu: Είναι κι αυτός που "δρα" πιο συμβατικά οπότε το ευχαριστιέμαι πιο πολύ όταν ξεχέζει τους "κακούς" που την έχουν δει.
Βασικά κάτι και με τους δύο ήθελα να βάλω αλλά είχα χάσει την σελίδα και συμβιβάστηκα με τον δικό μου. Όχι ότι με χάλασε τελικά.:congrats: Στο σημείο που το έφτασα μου άρεσαν και οι δυο το ίδιο. Αν και δεν καταλαβαινα τι λέγανε ο Cadis δεν μου φαίνεται τόσο απόμακρος αργότερα. Άσε που έχει ολόκληρα bubbles με κατεβατό: :oo: Μιλάει!:P Μου αρέσει και το κόκκινο το μάτι πιο πολύ οπότε...

Darthnicolas → iris 生活 kurosaki
Όντως λογικό μου φαίνεται να μην ξέρεις και κάνα harem,δεν είσαι στο target audience,πιο πολύ για αγόρια είναι...
Πάντως δοκίμασε κανένα Ouran,θα σου αρέσει.(Είναι reverse harem,δηλαδή πολλά αγόρια-ένα κορίτσι)

Stefi-chan → GhostPrince
Και εδώ τίποτα... Εξετάσεις στο σχολείο συν προετοιμασία για εξετάσεις στο καράτε, έχω πεθάνει, δεν προλαβαίνω... Λέω όμως να πάω αύριο~ Αν έχει καλό καιρό :3 :3

Petran79 → Kenny
Ευχαριστω πολυ απο την ομορφη Κρητη (με εξαιρεση το μερος που μενω τωρα, μιας και μονο τσιμεντο και θερμοκηπια εχει και μυριζει εντονα πολη, αλλα ενας μηνας εμεινε ακομη οποτε...).
Τωρα που περασα τα 30 τα γενεθλια δεν ειναι οπως πριν αλλα δε βαριεσαι... Βtw επισκεφτηκα την πολη σου για λιγο και τη βρηκα μαγευτικη

Petran79 → Night Wizard Seal
(καθουμενος στο τζακι με την κουβερτα του και τα αρθριτικα του): Να σαι καλα καλο μου παιδι, ο Θεος και η Παναγια να σε εχουν καλα που με θυμηθηκες γερο ανθρωπο παραμελημενο στα γενεθλια του.
Περαν της πλακας,ευχαριστω ρε φιλε!

Night Wizard Seal → Nighteyes
Τώρα τα σετάκια μας κολλάνε γάντι; Ε δεν είναι ωραία; [spoiler]Kenny-san made them :P[/spoiler]