Community Status Updates

愛情のある中心 → ChopperFan93
Χαχαχα:hihi2:καλό αυτό. Και αυτογνωσία βλέπω! :8): χεχε
Δεν έχω γνωρίσει πολλούς ακόμα. Με όσους μιλάω όμως έχω ήδη εκπλαγεί. Περιττό να σου πω οτι περίμενα πως ,όπως και σε πολλά άλλα site που έχω δοκιμάσει, θα σας μιλάω και θα με γράφετε ή θα σνομπάρετε όλους και όλα αντίθετα βλέπω οτι σας έχω κατασυμπαθήσει και δεν βλέπω την ώρα να συνδεθώ! :joyful:

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Ah u make me blush!:blush2:Σοβαρα τωρα,πιστευω πως ειμαι αρκετα ωριμος σε σχεση με αλλα αγορια της ηλικιας μου(και ψωναρα οπως βλεπεις:hahaha:) σε ορισμενα μονο θεματα.Αλλα μην νομιζεις εδω στο anime.gr θα εκπλαγεις με το ποσο συγκρατημενα ειναι καποια ατομα!

GhostPrince → Stefi-chan
o..nice...=]
και μπ@ ...τιποτα...ακομα...δεν εχω βρει τιμε...-_-
αργισα φετος...αλλες χρονιες τετια εποχη ειχα κανει 5-6 XD
εσυ? :P

愛情のある中心 → ChopperFan93
. . .Όντος. . . :unlucky: Άρα κάτι με πολλές επιλογές για μετά. . . Σε καλό δρόμο είσαι. :riiight:
Πάντως αυτό που έχω να πω είναι οτι δεν είναι και πολλά τα αγόρια της ηλικίας μας που θα κάτσουν να κουβεντιάσουν online για επαγκελματική αποκατάσταση, σε τέτοιο site και μάλιστα με κορίτσι. :drink: Πρέπει να έχεις εντελώς άλλο τρόπο σκεψης και ιδιοσυγκρασίας ή είσαι πολύ ώριμος. Πολύ καλά στοιχία και δυσεύρετα την σήμερον ημέρα! :benkyou::mafia:

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Η πληροφορικη στις παρουσες συνθηκες ειναι η πρωτη μου επιλογη γτ εκτος του οτι εχω καποιες βασικες γνωσεις ειναι απο τους λιγους κλαδους που εχουν αρκετες ακρες.Οσον αφορα τα χομπι μου δλδ τη μουσικη το χω σκεφτει κ εχω καταληξει στο οτι ειναι ουτοπικο να σκεφτομαι να προχωρησω γτ δν εχει επαγγελματικη αποκατασταση κ εαν εκτος σμουδων κανεις ενα συγκροτημα ειναι υπερβολικα δυσκολο να ζεις απο αυτο...:fromabove:

愛情のある中心 → ChopperFan93
Χαχα :wis: το περίμενα. :tensai: Κατι άλλο? Πχ σ'άρέσει κάποιο άθλημα ή έχεις κάποιο χόμπυ που θα ακολουθούσες? Η πληροφορική όπως είπες θα σου ταίριαζε πιστεύω έχει τρελά πράγματα που μπορείς να κάνεις και συνδιάζεται σχεδόν με οτιδήποτε σήμερα. . . :drink:

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Στανταρ δν θα προτιμουσα δουλεια γραφειου.Παντα οταν σκεφτομαι τετοιες δουλειεσ μ ρχονται στο μυαλο αυτες οι καταστασεις που καμια φορα βλεπουμε στις ταινιες:ενα κενο ατομο που ξυπναει,παει στη δουλεια του,γυρναει σπιτι του και μετα κοιμαται με την γυναικα του η οποια τον τσακιζει στην κρεβατομουρμουρα.God this sux!

愛情のある中心 → ChopperFan93
Μμμμμ. . . :borednn9: Ούτε εγώ είμαι πολύ κοινωνική αλλά αυτό δεν σημαίνει τπτ θεωρώ. Ίσως καλύτερα έτσι γιατι προστατεύεις τον εαυτό σου από περιττές. . . εκπλήξεις. :unlucky: Το γεγονός οτι μαθαίνεις εύκολα είναι καλό, δείχνει οξυδέρκεια και πάντα χρειάζεται και επίσης οτι ασχολείσαι με πολλά φανερώνει οτι δεν αντέχεις τη στασιμότητα και τα τετριμμένα. . . :riiight: Άρα σίγουρα φαντάζομαι δεν θες δουλειά γραφείου. :hot: Κάτι με φαντασία και πιο προχωρημένο απο τα κλασικά. . .

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Χμμμμμ...Σιγουρα δεν ειμαι κ πολυ κοινωνικος αλλα μπορω να συνεργαστω με ατομα για καποιο λογο.Βαριεμαι ευκολα κατι που κανω αλλα συνηθως δν χρειαζεται ν ασχοληθω πολυ μ αυτο γτ μαθαινω καποια πραγματα με τη πρωτη.:hero:Τωρα δν ξερω τι αλλο να σ πω...:hot:

Jorg → Vagelio
Βρε Vagelio, μιας και πειραμε φορε με τα anime downloads δεν μου λες και απο που κατεβασες το Mushishi. Ε, φανταστικη, Vagelio?

愛情のある中心 → ChopperFan93
Καθολου παράλογο. . . :borednn9: Βέβαια αυτό εξαρτάται κ από σένα. Αν αλλάζεις εύκολα ενδιαφέροντα θα πρέπει να το προσαρμόσεις αυτό στη δουλειά σου. Το ίδιο αν είσαι σταθερός σ'αυτά, αν σου αρέσει η περιπέτεια, τα ταξίδια, το σχέδιο, η μουσική ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνεις. :tensai:
Επίσης πάει ανάλογα και με το χαρακτήρα. Αν πχ είσαι ευαίσθητος δεν θα πάς για ψυχολόγος(γιατι θα κλαίς μαζί με τους ασθενείς σου και δε λέει), ή αν αντιπαθείς το αίμα για μοριακός βιολόγος ή γιατρος(αμα είναι να λυποθυμάς όποτε πας να πάρεις αίμα δεν κάνουμε δουλειά). :terror2: Απο σένα εξαρτάται και επειδή ούτε σε ξέρω καιρό ούτε από κοντά δεν μπορώ να πώ κάτι. . . :yellowcard: Τι άνθρωπος πιστεύεις οτι είσαι? (άρχισα την ψυχανάλυση πάλι. . . :hero:)

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Pff αυτο μ λενε ολοι...Ομως δν μπορω να πω με σιγουρια τι θα μ αρεσει σε 5 χρονια π θα σπουδαζω και το οποιο θα κανω σε ολη μου τη ζωη.:deadga6:

Serestrum → Strange Loop
απο shounen μονο reborn για να περασει η ωρα και D.Gray-man.
real men can do right click XD

愛情のある中心 → ChopperFan93
Σε τι είσαι πολύ καλός? :wis: Ή τι σ'αρέσει να κάνεις περισσότερο? Αυτό θα επιλέξεις. . .

Strange Loop → Serestrum
No shonen manga anymore;
Oυτε kateikyoushi hitman reborn ;;
και εσυ και ο κεννυ θα καλοπερασετε...να ειστε σιγουροι
real men use magic mouse ..