Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rockmono

[spoiler]μές στην νύχτα γυρίζω σαν αλήτης τον προγραμματισμό συγυρίζω. Το οτι έκανα αυτό [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/6961/reig.jpg[/IMG] [IMG]http://img693.imageshack.us/img693/1444/reiav.jpg[/IMG] δείχνει πόσα κύταρρα έκαψα. Enjoy :p[/spoiler]
Jun 05 2010 01:50
Photo

Night Wizard Sealiristella

Μα δεν μιλάνε up to date. Αυτό είναι το θέμα :P Εγώ είπα να εξηγήσεις.
Jun 05 2010 01:50
Photo

Night Wizard SealNighteyes

I know βρε. Και εγώ αστειωδώς θέλω να σου πάω κόντρα :P Τόσα εμότικον έχω βάλει :hahaha:
Jun 05 2010 01:45
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

lol Ακου που με έβγαλε κακιά.:P Αφού μ' αρέσει να σε πειράζω.:D [U]Edit[/U] Ε όχι και scifi το wolf's rain :oo: τίγκα στο fantasy είναι. Εντάξει βρίσκεται στο μέλλον (μας; ) αλλά καμία σχέση. Εξάλλου η ουσία είναι αλλού.
Jun 05 2010 01:43
Photo

Tea-chan → Zoro

Είμαι μοναδική, τί να κάνουμε. Κάτω τα κλισέ!! :slash: Σιιιιγά. Εδώ είχα υπογραφή αντι-yaoi και επιβίωσα, εδώ θα κολλήσω; Άλλωστε, όταν πρωτομπήκα στο forum, πριν από εσένα, η πρώτη μου δουλειά ήταν να εκφράσω την απέχθειά μου σε thread. Πέσανε όλοι να με φάνε, αλλά με βλέπεις πού είμαι τώρα. Είμαι ακόμα ζωντανή στη σκηνή, σα rock συγκρότημα! :hero:
Jun 05 2010 01:43
Photo

Zem@c → Phantom Duck

[COLOR="Navy"]NA ρωτησω κατι?...παλια υπηρχε ενα τοπικ για κατι βιντεακια γκρεντάϊζερ....ειχε γινει κατι σαν αλυσιδα κτλ.. γενικα υπαρχει αυτο ανεβασμενο σε ραπιντ ?..γτ τα θελω και εγω... ειναι το πρωτο ανιμε που ειδα..και τα σπαει φυσικα[/COLOR]
Jun 05 2010 01:36
Photo

Όχι να πείς :P Αν μιλάς για άκακα πράγματα να το δεχθώ. Αλλά ακακία και μυαλό Nighteyes δεν συμπίπτουν :P Οπότε μείνε στις φαντασιώσεις :hahaha:
Jun 05 2010 01:31
Photo

Zoro → Tea-chan

Καλά, μα πόσα female κατεστημένα σπάς σε αυτό το forum τελικά; Τα έχεις μετρήσει ποτέ; (λόγω του τελευταίου σου post πήρα αφορμή btw) - Yaoi Hater (μέγα ταμπού) ✔ - [SIZE=1](Quality)[/SIZE] Splatter/rottenness Fan (Berserk, Hellsing κλπ) ✔ - Shonen Fan (το ίδιο το όνομα τα λέει όλα) ✔ Και το απόλυτο: - Kaori Yuki Hater (που δλδ ΟΚ να σου αρέσει λίγο απλά, αλλά να την βρίζεις για την δουλειά της wow, that requires some [I]Guts[/I]) ✔ Totally didn't see that coming. :oo: Tbh, δεν έχω διαβάσει τίποτά της, αλλά σκοπεύω το ελάχιστο να διαβάσω το AS κάποια στιγμή, γεγονός παραμένει βέβαια ότι το σχέδιο (του AS) απ' όσο είχα δει (αλλά και μου είχαν πει μερικοί) είναι πολύ βαρύ για το μάτι και όντως, δεν ξέρω αν τα scanlation μου δεν είναι καλά (Hawks και Omanga είναι βέβαια, που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο net απ' όσο ξέρω, το έχω κατεβάσει), αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει γενικά, δεν ξέρω πως είχε φτάσει 2ο μετά το Berserk [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5980"]εδώ[/URL] αλλά τουλ δεν το ξεπέρασε (βέβαια δεν είχε και πολλούς ανταγωνιστές). :zombie: Αλλά ας αφήσουμε το σχέδιο στην άκρη, εσύ δήλωσες γενικά ότι δεν πας το συγγραφικό της στύλ... ! Στην θέση σου θα πρόσεχα τα νώτα σου από δω και πέρα, δεν θες να καταλήξεις σαν την μητέρα του Serpico (blast from the past)! Και καλά, αυτά τα ξέρουμε, τι τα ρωτάω; Ever thought of doing a sanity check; :P
Jun 05 2010 01:23
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

:D:P
Jun 05 2010 01:19
Photo

Τι εννοείται με το "σάντουιτς" καλή μου Nighteyes;:hiding_something: Για να καταλάβω...:hahaha:
Jun 05 2010 01:18
Photo

Ass_Kicker → insanemuffin

λοιπών γεια σου και πάλι :), δεν έχω πολύ χρόνο τώρα και είμαι και πτώμα από την εργασία που έκανα όλη την μέρα :( Και γενικά θα είμαι πολύ απασχολιμένος για καμιά βδομάδα. Πάντως αν θες πες μου προς ποιά κατεύθυνση θες να κινηθεί το σενάριο, τι είδους μάνγα θες να ζωγραφίσεις διλαδή(δράμα,κομωδία, ότι άλλο θες) και θα προσπαθήσω να σκευτό κάτι καλό στον ελεύθερό μου χρόνο και θα σου στείλω απάντηση μόλις μούρθει μια καλή ιδέα, και αν θες το επεξεργαζώμαστε μαζί μετά :) Σε ξαναπροειδοποιώ πάντως, διάλεξε κάποιον άλλον καλύτερα =)
Jun 05 2010 00:27
Photo

Τί; Μιλάει ο Κάντις;!!!!!!!!!!!:oo: Καλά εε πολύ ευχάριστα νέα. Και οι δύο μαμάνε και δέρνουν. Ο Φράνκε σκουπίζει τα απομεινάρια και ο Κάντις κάνεις τις ίμπα εμfανίσεις που τα κάνουν όλα άνω κάτω. Ήξερα ότι δεν θα με απογοητεύσει για μετά αυτό το μάνχουα:) Κατεβατά κιόλας εε :Ο Εξελίξεις :P Αυτό το μάτι, το έχω πει και εγώ, είναι τέλειο. Κατακόκκινο ειδικά σε αυτήν την σελίδα, απ'όπου πήρα και το άβα μου. [URL]http://www.mangafox.com/manga/noblesse/v01/c030/5.html[/URL] Από τις πρώτες σκηνές δράσης στο μάνχουα. Απλά υπέρχοες... [spoiler]Forget the YAOI thing. How dare you make proposals like this? Leave it as it is :P Thank you :P[/spoiler]
Jun 04 2010 23:51
Photo

DarkElf → Nighteyes

Θ'αμοληθώ στο Tokyo να τους κυνηγήσω με το ψαροντούφεκο!(όποια θέλει έρχεται για παρέα :hehehe:)Σε διαβεβαιώ πως ούτε κι εδώ δεν τους βρίσκεις τόσο εύκολα.:damn:
Jun 04 2010 23:40
Photo

Nighteyes → DarkElf

Εγώ σου είπα, δεν μας θεωρώ καλύτερους/χειρότερους. Σε κάποια πράγματα υστερούμε σε κάποια υπερτερούμε όπως όλοι οι λαοί. Αντε ρε συ. Που θα σου βρούμε Ιαπωνα πάνω απο 1,85; Από ηθοποιούς έχω τύχει μερικούς αλλά δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και έξω τέτοιοι ή τους καπαρώνουν τα πρακτορεία.
Jun 04 2010 23:31
Photo

DarkElf → Nighteyes

Γενικά δεν έχω και την καλύτερη των απόψεων για τους Έλληνες.Θεωρώ οτι κάθε λαός έχει τα στραβά του και πρώτοι απ'όλους εμείς.Δεν έχω δει και πολλούς Ιάπωνες αλλά υπάρχουν κάποιοι που μ'αρέσουν(παρότι γενικά τείνω προς το ξανθό γαλανομάτικο:hehehe:).Όσον αφορά τον τρόπο ζωής τους,δεν ξέρω αν θα μπορούσα να προσαρμοστώ αλλά θα'θελα να το προσπαθήσω. Καλά,αυτό για το ύψος ξαναπες το!Είμαι 1.82 και είμαι πιο ψήλη σχεδόν απ'όλους τους φίλους μου.:unlucky:
Jun 04 2010 23:24