Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → spartankid

Καλημέρα. :hi: Να κάνω κάτι ερωτησούλες? Γιατι έχω απορίες απο τα Forums εδώ. . . :hot: 1) Από που μπορώ να ενημερώνομαι για επικείμενα cosplay parties? 2) Γίνονται μόνο τις απόκριες? 3) Μπορεί κανείς να φτιάξει στολή βασισμένη σε διάφορα Anime-Μanga και την Ιαπωνική κουλτούρα αλλά και με δικές του μετατροπές και φαντασία ετσι ώστε να μην αντιπροσωπεύει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα? :orly:
Jun 05 2010 10:56
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd

[IMG]http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/135/7/c/Super_Junior__EunHae_by_Carnivalstripes.gif[/IMG] [IMG]http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/311/6/b/Kang_teuk_by_LoveCBandTokioHotel.gif[/IMG] :lovulovu::lovulovu:
Jun 05 2010 10:34
Photo

spartankid → Kai

meh σιγά μην το έκανε στην τελική ο Fedon :P
Jun 05 2010 10:30
Photo

insanemuffin → Ass_Kicker

Hey!ασε,σε καταλαβαινω,εχω τρελαθει φετος στις εργασιες και το διαβασμα... λοιπον,θα ηθελα κατι που να εχει chibi (lol) αρα μαλλον ψαχνω για κατι κοινωνικο,προς κωμωδια...οπωτε,οταν βρεις χρονο,δες αν μπορεις να γραψεις κατι :) και ναι,δεν εχω καμια αντιρηση να το δουμε και μαζι μετα :) αα btw εκανα ενα update στο post μου με το fan-art,προσθεσα ενα καινουριο στο οποιο μπορεις να δεις καλυτερα την τεχνοτροπια μου :) ειναι το τελευταιο απο αυτα για το Castlevania. χαχα ενταξη,θα το εχω υπ'οψην μου X3 talk to u soon!
Jun 05 2010 10:26
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

yep ήταν το καλύτερο μ σαββατοκύριακο :D να σε ρωτήσω ενδιαφέρεσαι ακόμα για μεταφράσεις το καλοκαίρι ;
Jun 05 2010 10:26
Photo

monoBlack Rock

Είσαι θεά, μιλάμε ξύπνησα με σκατά διάθεση και μου φτιαξες την μέρα, δεν υπάρχεις λέμε ρε!!!!!!!:nod: Είναι πανέμορφο, το φόρεσα ήδη φυσικά, έχω ξεμείνει από λόγια, είμαι κάπως έτσι :kyaaa::kyaaa::kyaaa: *παραλήρημα*
Jun 05 2010 09:26
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

Βγήκατε και photos 8D Μπαα νομίζω ότι θέλεις λίγο ακόμα για να το φτάσεις . :P έχει ένα χαμόγελο το αρκουδάκι, μέχρι τα αυτιά. Αν και συνήθως όλα έτσι είναι. Πάντως από τις φωτογραφιες, φαίνεται ότι περνούσατε καλά. 8D
Jun 05 2010 09:16
Photo

Night Wizard Sealiristella

*shuts his mouth and goes with the flow :P*
Jun 05 2010 02:29
Photo

iristellaNight Wizard Seal

Μια χαρά είναι οι τίτλοι και οι περιγραφές. XD Tόσοι και τόσοι καταλαβαίνουν σωστά τόσον καιρό. Μια χαρά γενικές συζητήσεις έχουμε κάνει κατά καιρούς. Εσύ αρμένιζες λάθος μικρό φωκάκι. :3
Jun 05 2010 02:18
Photo

Night Wizard Sealiristella

Τότε είναι λάθος οι τίτλοι :P Γιατί τουλάχιστον οι περιγραφές άλλα λένε. Θα έπερεπε να ήταν Naruto Manga and Naruto for new :P Or something like that. To latest πάντως αποδίδει αλλού. Τέλος πάντων, δεν βαριέσαι...
Jun 05 2010 02:16
Photo

Zoro → Tea-chan

Βάλτο για user title, στο χαρίζω. :P [SIZE=1](<-- just an alternate way of saying glad you liked[/SIZE][SIZE=1], you don't really have to)[/SIZE]
Jun 05 2010 02:03
Photo

iristellaNight Wizard Seal

Πάμε αλλη μία από την αρχή. Δεν μιλάμε up to date αποκλειστικά. Μιλάμε όσοι είμαστε up to date με την σειρά (κοινώς όσοι παρακολουθούμε μέχρι και το τελευταίο chapter) για θέματα που μπορεί να αφορούν τα πάντα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο chapter στο οποίο βρισκόμαστε. Με τα σεντόνια που πέσανε μου ξέφυγε το ότι με φώναξες. Anw απεφάνθην!!! Λύνεται η συνεδρίασις.:knock-knock:
Jun 05 2010 02:01
Photo

Tea-chan → Zoro

genderless vampire? Μ'αρέσει! *.*
Jun 05 2010 01:57
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Μα σου είπα ότι μου αρέσει. Ε καλά και τα ρομποτάκια του τα έχει και στο μέλλον είναι. Και γυναίκες μέσα σε μπάλες και πράσινα υγρά έχει :hahaha:. Για αυτό μου αρέσει, επειδή [B][I][U]ευτυχώς[/U][/I][/B] η ουσία είναι αλλού.
Jun 05 2010 01:55
Photo

Zoro → Tea-chan

Έτσι, κόντρα στο κύμα! Πάντως να δεις που στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν αγόρι (άντε genderless vampire στην χειρότερη), δεν εξηγείται αλλιώς! :x3:
Jun 05 2010 01:54