Jump to content

Community Status Updates

Photo

HelenGreece4ever → AmiRyuuzaki

ναι, τα έχω δει όλα, αλλά στο youtube όμως δεν ξέρω τι είδους επισόδια έχει το aimini, γιατί δεν έχω κατεβάσει και κανένα
Jun 23 2010 17:00
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

δεν έχει βγει anime χμμ δεν πειράζει μόνο και μόνο από την κοπέλα πρέπει να το διαβάσω
Jun 23 2010 16:40
Photo

μου άρεσε εδώ και καιρό η περιγραφή αλλά δεν μπορούσα να το δώ θα τσεκάρω και θα αφήσω σχόλιο:D.Ναι δυστυχώς διαλύθηκε χώρισα με την κοπέλα και μοναδικό ακόμα μέλος του group translator και τρέξε τώρα να βρεις μεταφράσεις άστα να πάνε ;/ βέβαια είναι και το ψυχολογικό αλλά οκ το παλεύω ;\ μην με βγάλεις ακόμα από το site θα κοιτάξω αν γίνει κάτι τις επόμενες μέρες και θα σου πω στα σίγουρα ;) να σε ρωτήσω το clannad έχεις ιδέα αν θα γίνει με αυτά τα blue ray που βγαίνουν ;
Jun 23 2010 16:39
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

έτσι έτσι να ξαναρχίσεις να βλέπεις :) το groupaki διαλύθηκε; ο.Ο ελπίζω να σου αρέσει το yozakura! :D
Jun 23 2010 16:34
Photo

Είχα σκάσει ΔΥΟ μήνες τώρα και τώρα που το groupaki διαλύθηκε Τ_Τ θα το ρίξω πάλι στα anime είχα περιεργεια για Yozakura Quartet τρέχω να κατεβάσω :P
Jun 23 2010 16:13
Photo

KennyNight Wizard Seal

Βασικά, ΔΕΝ έχεις βάλει download link...
Jun 23 2010 16:00
Photo

Kenny → Glaurung

Η διαφήμιση στην Pizza Hut σε χάλασε εσένα; Γιατί εμένα με χάλασε όλο το anime.
Jun 23 2010 15:56
Photo

KaiVagelio

Α! Nice. Έτσι δυναμικά. Έχεις κάποιες άλλες ολοκληρωμένες στο μάτι; Υπάρχουν αρκετά στη λίστα για τη νέα season αλλά το κακό είναι ότι θα είμαι στο χωρίο και με τη σύνδεση που θα έχω εκεί δεν ξέρω αν θα με παίρνει να κατεβάζω. (12αρα και 100 ώρες δωρεάν το μήνα, πρέπει να τα βολέψω ^^'') Λοιπόν, γενικά έχω σταμπάρει κάπου στα 10 anime. Αυτά που θα δω σίγουρα είναι τα 1) Seikimatsu Occult Gakuen 2) Abnormal Psysiology Seminar 3) Nurarihyon No Mago 4) Okami-san -Sengoku Basara φυσικά :D Και θέλω να τσεκάρω τα AmagamiSS Black Rock Shooter Mitsudo Moe Seitokai Yakuindomo (παρόλο που το manga δε μ' ενθουσιάσε, αλλά όταν τα βλέπεις με φωνές κλπ ποτέ δεν ξέρεις) Tono To Issho Φυσικά δε θα τα δω όλα μαζί, δεν παίζει, ταιριάζει το "κάνε όνειρα" xD απλά να γα να δω ποια θα με κρατήσουν να τα δω καθώς είναι on going περισσότερο, τα υπόλοιπα μόλις ολοκληρωθούν θα κατεβούν σε batch-κλέψει-κλέψει από bakabt για να μην κάνουν κι έναν αιώνα. Αλλά η χρονιά φέτος είναι καλή, θυμάμαι πέρυσι και πρόπερσυ να είχα το πολύ 3 για standar, κάποια δεν τα είδα κιολας.
Jun 23 2010 15:54
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

πωωω τελικά δεν έχω την γκαντεμιά πάνω μου : o όχι ότι έκανα τίποτα αλλά τέλος πάντων XD χαίρομαι που μπορείς να δεις πάλι anime! :D
Jun 23 2010 15:52
Photo

Black Rock

[IMG]http://img580.imageshack.us/img580/7506/nyan.jpg[/IMG] [SIZE="3"][B]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ! Free at last![/B][/SIZE]
Jun 23 2010 15:50
Photo

Vagelio → Jorg

Αχεμ... το καταλαβα αυτο, απλως ηθελα να πω πως ο καινουργιος μαστερ ειναι θυληκου γενους :D
Jun 23 2010 15:17
Photo

VagelioKai

Σε τρεις-τεσσερις μερες αρχιζουν, και μαζι τους αρχισει και το καψιμο... εχω να ξεκινησω μπολικα! Απο sengoku basara ni μεχρι και koisuru bokun. Εσυ ποιες σειρες εχεις βαλει στο ματι?
Jun 23 2010 15:16
Photo

FallenSpiritGR → monkey d luffy

αν θες γραψε μου με greeklish γιατι δεν καταλαβα χριστο απο οτι μου γραφεις!!!!
Jun 23 2010 15:00
Photo

εισαι γουρλού δύο μήνες πάλευα και με το που σου το είπα βρήκα την λύση :DDDDDDDDDDD δεν το πιστεύω back to animes yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jun 23 2010 13:40
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Θα σε κάνω add στους φίλους τότε. Βασικά είχα δει το όνομα σου άλλα δεν ήμουν σίγουρος. Όμως μόνο μια Ελληνίδα θα έγραφε "Constantinople" την Κωνσταντινούπολη και όχι Instabul και γι'αυτό είπα να σε ρωτήσω. ;)
Jun 23 2010 13:28