Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

προς το παρόν, θα τελειώσω αυτά που έχω από το fansub και μετά θα ξεκινήσω :D χαχα πάλι καλά δηλαδή που κατέβασε η Kai τα blu-ray XD μη φανταστείς πολλές, 2 πιάνει τουλάχιστον η μετάφραση, αλλά με το να προσαρμόσεις τις εκφράσεις στην γλώσσα και να βρεις την καλύτερη δυνατή μετάφραση των λέξεων που φυσικά πρέπει να ταιριάζουν πιάνει γύρω στις 2:30 ώρες. αλλά αν είναι κάποιο το οποίο χρειάζεται ΤΟΥσ όρους, τότε πιάνει περισσότερο πχ το Gundam.
Jun 23 2010 19:50
Photo

matassos → Kenny

what about my curent signature?
Jun 23 2010 19:48
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Ω? Για πες για πες? Ποιά είναι η Ami βασικά?:) Εγώ από Δευτέρα έχω φροντιστήρια...:(
Jun 23 2010 19:48
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Χεχ, ότι αν ο ένας φέρνει λίγο προς Sasuboy δεν σημαίνει ότι ο άλλος φέρνει προς Ναρούτιον (yup, I can find a comparison out of everything xd). Btw ξέχασα να το αναφέρω αλλά rly great set, ειδικά το avatar. Παίζει να είναι το καλύτερο που έχεις βάλει ως τώρα (animated + transparent και μέσα στα όρια = win!). Whitebeard approves. [IMG]http://i41.tinypic.com/2dipvnb.jpg[/IMG]
Jun 23 2010 19:43
Photo

Zoro → Loke

[QUOTE=Loke;403247]ρε λαθος χαρακτηρας εχει το ονομα loke [SPOILER]o ξανθος επρεπε να ηταν, εχει το καταλληλο χαρακτηρα που ταιριαζει στο ονομα, μπασταρδι εως το κοκαλο ;)[/SPOILER][/QUOTE] Κι όμως έχει (σχεδόν) το δικό μου όνομα, τυχαίο; :p Που έφτασες btw; Πόρωσις να υποθέσω; XD
Jun 23 2010 19:23
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2: από χθές είμαι σπίτι της Ami και γυρίζουμε ταινία :P
Jun 23 2010 19:10
Photo

Vagelio → Pyrofol

Καλησπερα ^_^. Eιδα αυτο που εγραψες στο fanart thread και αμα ενδιαφερεσαι οριστε μια λιστα με μερικα απο τα αγαπημενα μου tutorial για ανατομια και αλλα πολλα [url]http://www.nidoqueen4ever.deviantart.com/favourites/#Drawing-tutorials-and-help[/url]
Jun 23 2010 19:05
Photo

spartankid → Vagelio

δεν έβαλα λίνκ :S αυτήν από το fairy tail εννοούσα
Jun 23 2010 19:03
Photo

ryuzaki-greadon007 → johntheo95

re file pou akribws salonika meneis ki egw edw eimai ... eimaste kai idia hlikia min afisoume tn eykairia na paei xamenh... XD
Jun 23 2010 19:01
Photo

spartankid → Vagelio

γειά σου μπορώ να κάνω crop από αυτή την ζωγραφιά σου για avatar ;;; plz plz plz την βρίσκω μαγευτική
Jun 23 2010 18:55
Photo

LokeKenny

Ρε μη με αποφευγεις μην ανεβω πανω στο χωριο με τα ξαδελφια και κλαινε μαναδες μετα ρεε
Jun 23 2010 18:38
Photo

matassos → johntheo95

οριστε ^_^[spoiler][IMG]http://i362.photobucket.com/albums/oo63/matassos/1261288441471-1.jpg[/IMG][/spoiler]
Jun 23 2010 17:46
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

υπέροχα :D θα τα κανονίσουμε και για μεταφράσεις όποτε είσαι έτοιμη.Είναι σπουδαίο που θα είναι από blu-ray θέλω να το δω με τέλεια εικόνα γιατί από ss δεν το ευχαριστιόμουν όσο θα έπρεπε να σου κάνω μια ερώτηση που το έχω απορία πόσες ώρες την ημέρα μεταφράζεται ; :P
Jun 23 2010 17:17
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

ωραία, ελπίζω να σου αρέσει! αν και έχει κάτι προβλήματα η forumation και δείχνει κάπως τα links, μπορείς άνετα να κατεβάσεις. λυπάμαι :/ κρίμα και για τα δύο. α! σου είχα υποσχεθεί ότι θα μεταφράσω και εγώ οπότε γιατί να κλείσει; δεν νομίζω να μην βρεις κανέναν κιόλας. κουράγιο και πάνω απ' όλα χαμόγελο :D ααα η Kai μου είπε ότι κατέβασε την πρώτη season σε blu-ray, οπότε η πρώτη θα είναι στάνταρ. για την δεύτερη βλέπουμε :)
Jun 23 2010 17:09
Photo

iris 生活 kurosaki → HeLLBoiS

χαχαχ γ πες μ γ τ τυπο μ τ χαρτοφυλακα :P
Jun 23 2010 17:03