Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

λολ ούτε καν δεν πρόκειται!!! λεμε κάτι μπούρδες!!!! (ΡΕΖΙΛΙ) :OMG3:υποτίθεται καταγόμαστε από την κουταλοχώρα με βασιλιά τον κουτάλα και έχουμε ως κακό τον πέτραman, η Ami είναι η φωτιάwoman και εγώ η νέροgirl και το τι μπούρδα πέφτει στην ταινία δεν λέγεται! :hot:
Jun 23 2010 21:59
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Το παλιο fma το ειχα droparei πριν χρονια νωρις.Μολις τελιωσα το καινουργιο μου ειπαν τι γινετε στο παλιο και δε μου αρεσε :( Καλα γιατι δε περιμενεις 3 βδομαδες να τελιωσει να το δεις ολλο μαζι? [SIZE=1]also HxH is smaller in size xd[/SIZE]
Jun 23 2010 21:45
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Στο 9, αν και επαναλήψεις αυτών που έγιναν στα πρώτα 25κάτι επεισόδια του πρώτου είναι, δεν βλέπω την ώρα να περάσω στα διαφορετικά. Πάντως αν και είναι αξιοθαύμαστο πως χώρεσαν τόσο πράμα σε 10κάτι επεισόδια, ο τρόπος που κυλούσε η ιστορία γι' αυτά τα γεγονότα μου άρεσε πιο πολύ στο προηγούμενο, το βρήκα λίγο rushed στο B, αν και γενικά δεν έχω παράπονο (ίσα ίσα από το να ξαναβλέπω τα ίδια προτιμώ να είναι σε λιγότερα eps). Επίσης για κάποιον παράξενο λόγο το σχέδιο μου άρεσε πιο πολύ στο πρώτο, αλλά φυσικά χρώματα και ποιότητα εικόνας είναι άπαιχτα στο B, να 'ναι καλά το budget τους! (άντε με έψησες, μετά το FMA θα ρίξω μια ματιά και στο HxH, άλλωστε είμαι σε shonen phase αυτή την περίοδο και πρέπει να ξεφορτωθώ κάποια πριν περάσω στα seinen που θέλω xd)
Jun 23 2010 21:21
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Aw yay:) Θέλω να την δω πάντως (να μαντέψω χαβαλέ την κάνετε ε?)
Jun 23 2010 21:14
Photo

matassos → Darthnicolas

σιχαμερο, ξεσιχαμερο πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια, thx 4 this epic post (αναφερομαι σε αυτο που εβαλες στο black hole πριν λιγο)
Jun 23 2010 21:14
Photo

:hahaha: Είναι σχεδόν τελειωμένη αλλα στην επόμενη (κάνουμε 1 ταινία κάθε χρόνο) ευχαρίστως να μας κάνεις join στο cast :)
Jun 23 2010 21:13
Photo

Mad_Hatter → Zoro

ε αυτα ειναι μικροομοιοτητες xd Που εισαι στο FMAB? Και επιμενω να αρχισεις το manga του HXH παραυτα :)
Jun 23 2010 21:06
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Καλά σίγουρα, ο Griff σκέψου είναι αγαπημένος κακός στην ιστορία (I just happen to prefer Guts) και τον πάω γενικά, απλώς είπα ότι έχουν κάτι μικρά κοινά του στύλ κόμπλεξ ανωτερότητας, traitors, rivalry με main, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και τα σχετικά, σε όλα τα υπόλοιπα οι λέξεις seinen και shonen κάνουν την διαφορά φυσικά. Και απλώς απ' αυτά και μόνο υπέθεσα ότι δεν θα τον πας όσο τον πρωταγωνιστή, όταν το διαβάσεις. :rolleyes: Όχι, αν και έχω κατεβάσει τις σειρές και ακούσει για το(ν) laughing man, δεν τις έχω δει. Είναι στην λίστα αναμονής μαζί με άλλα τόσα. :( Έχω δει τις 2 ταινίες gits πάντως.
Jun 23 2010 21:02
Photo

Jorg → Vagelio

Πλακα μου κανεις?!!! Δεν το ειχα καταλαβει XD.
Jun 23 2010 20:54
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Epicness. Για καλοκαιρινά μωρέ, επειδή θέλω Πολυτεχνείο. Αναγκαίο, αλλά όχι πολύ κακό (μια χαρά παιδία είναι όλοι^^) Ψάχνετε extra cast? *hint*
Jun 23 2010 20:36
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Να σου πω την αληθεια ουτε ο griffith μου φαινετε πως φερνει προς sasuke. ty για το set, απο ghost in the shell stand alone complex ειναι το εχεις δει?
Jun 23 2010 20:34
Photo

lol η ταινία ονομάζεται "Οι κουταλομάχοι" και έχουμε κάτι κουτάλια που γίνονται σπαθιά για να πλακώνεις τους κακούς και κατι άλλες μπούρδες :P H Ami είναι η κολλητή μου... ΑΑ λολ τι φροντηστήρια;;;;
Jun 23 2010 20:23
Photo

KennyBlack Rock

Χαχαχα, συγχαρητήρια! Και ναι, έπαιξες πολύ καλά σήμερα. ^^
Jun 23 2010 20:07
Photo

Kenny → matassos

Σαν το μεγαλείο της πρώτης υπογραφής, τίποτα.
Jun 23 2010 19:55
Photo

KennyLoke

Ε πες το. :P
Jun 23 2010 19:50