Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sakura!!! → The Tragic Prince

Και to umineko το είχα αρχήσει αλλά το σταμάτησα λόγο ότι με κούρασε στην πορεία..αλλά βεβαια θέλω να το δω ως τέλος.. Καλέ τόσο καλό είναι το Monster? χεχε λολ..θα το κατεβάσω :|
Jun 23 2010 22:22
Photo

spartankid → Vagelio

σε ευχαριστώ πάρα πολύ :D
Jun 23 2010 22:20
Photo

KennyNight Wizard Seal

I stand corrected. Είναι στα σχόλια. Anyway, δύσκολα το προσέχει κανείς εκεί που είναι. Κάνε ένα edit στο review και βάλε κι εκεί τα links (στο τέλος).
Jun 23 2010 22:19
Photo

Zoro → Mad_Hatter

lol, έλα ρε δεν το ήξερα αυτό. Στο πρώτο υπήρχαν αρκετά επεισόδια που φυσικά δεν χρειάζονταν, αλλά τα υπόλοιπα τα βρήκα τρομερά για filler, αν και ακόμη δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι είναι και τι δεν είναι filler, τα ανακαλύπτω atm στο B, αν και έχω μια μέση ιδέα. Ειδικά οι τελευταίες δεκάδες επεισοδίων του πρώτου ήταν φοβερές πάντως (εκεί φαντάζομαι θα ήταν όλες filler), αν και η ταινία με ξενέρωσε τρομερά (με αυτήν τελειώνει κανονικά το πρώτο fma). Αααννν ποτέ βρεις χρόνο θα σου έλεγα δες το και μόνο για να έχεις μια ιδέα του τι εστί καλό filler. Γιατί μέχρι να φτάσω up to date, με τις εξετάσεις που είμαι παίζει και να έχουν περάσει 3 βδομάδες XD, αν και απ' όσο έχω δει στο 62/64 είναι τώρα, άρα 2 βδομάδες πρέπει να λείπουν νομίζω (απλώς δεν το έχουν βγάλει οι eclipse ακόμα). Επίσης έχω να δω και τα 3 OVA και ακόμη και να τα έχω τελειώσει όλα μέσα σε 2 βδομάδες, πιάνω manga για να δω την συνέχεια. :P Το σχέδιο του HxH παλεύεται btw; Είχα ακούσει και ρίξει και μερικές ματιές και μου φάνηκε ακόμα πιο weird από του OP, αναρωτιέμαι πως αποδίδονται οι μάχες.
Jun 23 2010 22:19
Photo

Vagelio → Pyrofol

:hahaha:Hahahahah, παρακαλω δεν κανει τιποτα. Καλο practice :ureshii:
Jun 23 2010 22:18
Photo

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

:x3:Eto. . . Arigatou gozaimasu! Διάλεξε αν θες καμια εικόνα να στη μετατρέψω σε T-Shirt. :kyaaa:
Jun 23 2010 22:16
Photo

Pyrofol → Vagelio

Σε Α-Γ-Α-Π-Α-Ω! ^^
Photo

Vagelio → spartankid

Thanks again, διαλεξε οποιον θελεις :D . Nαι αυτη ειμαι. Χαιρομαι πολυ που βλεπω οτι αρχιζουν σιγα σιγα να εμφανιζονται ελληνικα scanlations, βοηθανε στην διαδοση των manga και δινουν στους fans ενα πιο ανετο αισθημα οταν τα διαβαζουν. Μαλιστα θα γινομουν κι εγω μελος σε καποιο που να μεταφραζει απο english σε ελληνικα αλλα εχω δουλεια με τον ελεγχο και την δημοσιευση τιτλων στο animeplanet. Kαλη συνεχεια :riiight:
Photo

Night Wizard SealKenny

Μα έχω βάλει... Για κατέβασμα και για streaming. [QUOTE=Night Wizard Seal;369503]Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς σαν έκδοση, η σειρά είναι μία με 26 επισόδεια και το 25 και 26 είναι συμπληρωματικά επισόδεια αλλά αξίζουν το χρόνο σου. Πιάνουν πολύ την φιλοσοφία :P For streaming [URL="http://www.animeseason.com/otogizoushi/"]here[/URL]. and for download [URL="http://www.bakabt.com/141699-otogizoushi-otogi-zoshi-ssp-corp.html"]here.[/URL][/QUOTE] Αν εννοείς αυτό. Μπορεί να μην κατάλαβα καλά. Τέτοια ερώτηση που έκανε...
Jun 23 2010 22:14
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

...Smells like πήρατε ψυχοτροπικά:P Ντάξι ακούγεται γέλιοοοοοοοοοοοοοοοο Εμείς κάνουμε πιο σοβαρά ramblings... 2 το πρωί, αντροπαρέα 4-5 άτομα, να μιλάμε για το τί θα γινόταν αν η Ελλάδα είχε πυρηνικά... Yeah
Jun 23 2010 22:12
Photo

AmiRyuuzaki → Lucy Heartfilia

bravo arya chan wraia diafhmi6h kaneis 6thn tainia mas -__-... kai 6e parakalw h erminia mou ws ami htan 6igloni6thkh idika 6to 6hmeio pou milou6a me to koutali :P
Jun 23 2010 22:12
Photo

AmiRyuuzaki → HelenGreece4ever

ok thanks :D απο οτι ειδα το aimini δεν εχει και πολλα επισοδια αλλα περισσοτερο τα τραγουδια... τα επισοδια μαλλον τα βρηκα απο αλλου :D ευχαριστω παντος :D
Jun 23 2010 22:06
Photo

Vagelio → Jorg

Hahahahahah:hahaha::hahaha::hahaha: δεν ειναι γλυκα? Παω στοιχημα πως θα την λατρευω και θα την σκατοζηλευω ταυτοχρονα XDDDDD
Jun 23 2010 22:05
Photo

spartankid → Vagelio

η του happy βγήκε υπέροχος.art thief με την καμία.Να σε ρωτήσω εσύ είσαι η vagelio που έκανε post στο blog μου ;
Jun 23 2010 22:03
Photo

Vagelio → spartankid

Sure, go ahead :). Εφοσον ζητας την αδεια και την θες για avatar και οχι για καποιο art thief ειναι μια χαρα. Μαγευτικη? Τhank you :ureshii:, να φανταστω θελεις να cropαρεις την φατσουλα του natsu?
Jun 23 2010 22:00