Jump to content

Community Status Updates

Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Ρε συ είναι στο μελλον ΟΚ. Είναι fantasy όμως μέχρι αηδίας. Δεν είναι scifi. Πως να στο εξηγήσω δεν ξέρω. Scifi είναι όταν επικεντρώνεται σε τεχνολογία, σε μάχες που χρησιμοποιούν τεχνολογία. Το ότι είναι σε μελλοντικό χρόνο λογικό που έχει και κανα δυο τεχνολογικά ευρήματα. Προσωπικά ούτε που τα είχα προσέξει. Βασικά γιατί δεν τα αγνοείς απλά δεν καταλαβαίνω. Η ουσία είναι οι Λυκοι επι γης και ο μύθος τα άλλα δεν με ενδιέφεραν καθόλου. Και το ότι η Τσέζα ήταν μέσα εκεί πιο πολύ σε fantasy μου είχε φέρει παρά σε κάτι scifi. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί κάτι τέτοιο με καμιά τεχνολογία, οπότε fantasy. Μα τόσο καιρό νόμιζα ότι το είχες τελειώσει κιόλας και εσύ δεν το έχεις αρχίσει καν. Αν όμως σε ενοχλούν τόσο πολύ ακόμα και τέτοιες λεπτομέρειες, δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Δηλαδή, μια που το ανέφερα, στο naushika το ανεμόπτερο και τα σκάφη μαζί με την αναγέννηση του δαίμονα, scifi τα έβλεπες; Θα με σκάσεις μιλάμε!:P
Jun 23 2010 23:11
Photo

The Tragic Prince → Sakura!!!

Στο Monster αναφερομουν :P
Jun 23 2010 23:09
Photo

Sakura!!! → The Tragic Prince

Ναι βρε συ το έχω δεί.. δεν είπα πως δεν μου αρέσει..Αντιθέτως είναι πολύ καλό και οι χαρακτηρες και το στόρυ όπως και η μουσική!! απλά δεν ξέρω πως και γιατι κουράστηκα λίγο προς το τέλος..
Jun 23 2010 23:03
Photo

VagelioKai

Mια χαρα σε βρισκω, και θα συμφωνησω πως η φετεινη λιστα δεν ειχε μονο τρεις σειρες που να αξιζουν. Ολοκληρωμενες? Χμμμ... παρα πολλες. -το gokudo που μου προτεινες (αλλα θα το αφησω για αργοτερα) -το ghost in the shell: stan alone complex (υπαρχει και με greek subs αν δεν κανω λαθος) -το tentai senshi sunred (θελω καμμενη παρωδια) - peace maker kurogane και κανενα shounen ai οπως το monochrome factor ή το mirage of blaze θα ηταν οτι πρεπει...:awww: A! Κι εγω θελω να τσεκαρω black rock shooter και nurihyamon no mago (και ας ειναι το ενα απο το studio deen) αλλα θα περιμενω λιγο γιατι μπορει να βρεθει κανενα ελληνικο fansub καποια στιγμη να τα μεταφρασει οπως εγινε και με το hellsing και το uraboku :) Καλο μας καψιμο~!
Jun 23 2010 22:55
Photo

The Tragic Prince → Sakura!!!

Κοιτα μπορεις να δεις και στο thread του τις αποψεις. Για μενα ειναι αριστούργημα. Το μόνο κακό οτι μπορει να σε κουράσει σε μερικα σημεία. Αλλα πιστευω οτι αν σ αρεσουν τα Mysteries/thrillers θα σ αρεσει :)
Jun 23 2010 22:51
Photo

didimakia → Strange Loop

Μπραβο τους παντως...εγω κουραγιο να σταθω δεν θα ειχα...παει για ρεκορ γκινες ε?
Jun 23 2010 22:49
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Συγγνώμη με δουλεύεις; Το όλο θέμα στο μέλλον. Όλες αυτές οι τεχνολογικές εφευρέσεις. Η Τσέζα μέσα σε εκείνο το πράγμα, η μάχη στο πρώτο έπ που εμφανίστηκε εκείνο το ρομποτάκι. Τι είναι όλα αυτά; Απτά στοιχεία σου φαίρνω. :P Δεν το λές ιστορικό πάντως και δεν μπορείς να πείς και ότι δεν είναι επιστημονική φαντασία. Επίσης μην υπερβάλεις, στο 3ο επισόδειο είμαι τώρα:hahaha: Εντάξει τώρα το βλέπω παράλληλα. Μέχρι το μεσάνυχτα αυτό θα βλέπω.
Jun 23 2010 22:46
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:kakaka: λολ!!! καλα πάμε!!! :D
Jun 23 2010 22:40
Photo

Strange Loop → didimakia

Αναβληθηκε γιατι δεν θα εβλεπαν το μπαλακι χωρις φωτα. Εγινε ο μεγαλυτερος σε διαρκεια αγωνας οποιουδηποτε αθληματος oλων των εποχων. Ο κοσμος φωναζε we want more
Jun 23 2010 22:35
Photo

Night Wizard SealKenny

Ναί όντως, αυτό δεν το έκανα :P
Jun 23 2010 22:33
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Οι μαχες αποδιδοντε τελεια.Και ο Togashi ξερει πολυ καλα να φιαχνει power system/levels και να περιγραφει μαχες. Το σχεδιο του απλα ειναι αφελες και πολυ απλο, δε θα εχεις προβλημμα να το διαβασεις do it now xd
Jun 23 2010 22:30
Photo

Sakura!!! → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Heyyy τιποτα ρ εγώ arigatou!..έριξα μια ματιά στην γκαλερί σου με τα gif και τις εικόνες.. ντάξει έμεινα..χεχε Οι Gazette ήταν το πρώτο jσυγκρότημα που κόλλησα!! είχα ακούσει και αλλα όμως μόνο αυτοι με κέρδησαν.. και λόγο του Ruki βέβαια!!παρότι είναι κοντούλης είναι απίστευτος :P Κοίτα ο Aoi μ'αρεσει για την σεξουαλικότητα του και γενικά το style του! Και οι υπόλοιποι είναι ωραίοι όπως ο Kai που μπορεί να μην είναι τόσο σεξυ αλλά είναι cute και έχει απίστευτο χαμόγελο και γέλιο!! btw με λένε Τζούλια..εσενα?
Jun 23 2010 22:26
Photo

Vagelio → spartankid

Μην το συζητας, δεν κανει τιποτα :)
Jun 23 2010 22:25
Photo

didimakia → Strange Loop

Οι! Εβλεπα και εγω το ματς τεννις και στο τελος τι εγινε ρε? το ληξανε ισοπαλια?
Jun 23 2010 22:25
Photo

Vagelio → Botsun

Kαλησπερα Jumpei-kun :) . Περασα μια βολτα απ' το profile σου για να σου πω πως ο custom user title τα σπαει!!!:hahaha: Περα απο τα αξιολατρευτα καταραμμενα ζωηφια, πως ειναι τα πραγματα στην Αθηνα? Tomorrow θα βρισκομαι εκει για να δωσω ελευθερο και γραμμικο σχεδιο.:hot:
Jun 23 2010 22:24