Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes

Ναι όντως. Εσύ το switch το έχεις δει; Mου άρεσε πολύ το opening του μια που αναφέρθηκες σε μουσική.
Jun 24 2010 00:31
Photo

Sakura!!! → The Tragic Prince

σταμάτησα το χρόνο..:tensai:
Jun 24 2010 00:27
Photo

Botsun

Cool! Η Vagelio στην Αθήνα!! Πόσες μέρες θα κάτσεις?Α! και μην ψαρώνεις,θα τα πας τέλεια! Υ.Γ Μόλις Τώρα έπιασα ένα και το έστειλα να συναντήσει τον Δημιουργό του:kill4u:χαχαχα (κεραυνοί και εκκλησιαστικό όργανο σε λα δίεση)χαχαχα!!
Jun 24 2010 00:26
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Πάντως αυτή η σειρά, το 10 και το άριστα στην μουσική που έχει, το παίρνει με τόνο. Καταπληκτική μουσική.
Jun 24 2010 00:20
Photo

VampireGirlization → shinigami94

αφου δεν μαρεσε!!!
Jun 24 2010 00:19
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

και εγω εκανα μπανακια.... ποτε τελειωνεις??
Jun 24 2010 00:18
Photo

The Tragic Prince → Sakura!!!

Ναι δλδ αμα προλαβαινες να φτσεις στο τελος του Monster που ειναι 75 επ μεσα σε 10 λεπτα και να το βαριοσουν θα ήσουν το πιο γαμάτο ατομο πάνω στον πλανήτη :hahaha:
Jun 24 2010 00:12
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Ανεμόπτερο το λένε.γκρρρ.
Jun 23 2010 23:43
Photo

Και σου κάνω την χάρη γιατί είναι μόνο OVA. Αν ήταν σειρά, ξού αμέσως. ΚΑΙ, αν δείς στο bakabt το λέει sci-fi. Την κοιλάδα του Αέρα. Όχι γιατί μετά, εγώ γίνομαι υπερβολικός.:hahaha: Και ξανα επίσης, right now i watch Wolf's Rain, αυτό θα το δώ αύριο. Αυτό το πράγμα που καβαλάει η Ναυσικά είναι πολύ απειλητικό :hahaha:. Θα το προσέχω :P
Jun 23 2010 23:31
Photo

Darthnicolas → matassos

Χαχα,έτσι έτσι...Τα σπάει ρε,απλά φοβόμουν μην τραβήξει το βλέμμα κανενός μυγιαγγιχτου xD
Jun 23 2010 23:30
Photo

Ρε συ αυτά τα μηχανήματα μου την δίνουν αφάνταστα. Και επίσης έχω να κάνω ένσταση, γιατί στο 4ο επ που βλέπω τώρα, είναι ένα χαζό μηχάνημα και κυνηγάει τον Τσούμε και τον Τόμποε. Πολύ σπαστικό. Σε άλλη φασή θα το είχα ντροπάρει το άνιμε αλλά έχει χάρη που μου αρέσουν οι λύκοι. Έχε χάρη :P
Jun 23 2010 23:28
Photo

Hitorinai Kokoro → Barbara

μπορώ να στα στείλω εγώ, έχω και 2 DVD aγορασμένα, αλλά αν θες να τα κατεβάσεις, εγώ τα είχα πάρει όλα από την community τους στο lj, την Kanjani's Eden. You want link to the community or the download pages themselves? ^^
Jun 23 2010 23:26
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Θα σε μαλώσω πάλι.:P Miyazaki είναι. [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Nausica%C3%A4_of_the_Valley_of_the_Wind_%28film%29[/URL] (Κοίτα ποια μιλάει. Κι εγώ δεν τα χω δει όλα τα έργα του. ) Πας και το βλέπεις TΩΡΑ. Ε και διαδραματίζεται σε άλλο κόσμο, ΟΚ; Μην μου το απορρίψεις πάλι για scifi.:P
Jun 23 2010 23:22
Photo

Sakura!!! → The Tragic Prince

α :frozen:... :hahaha: ντάξει δεν την παλεύω..
Jun 23 2010 23:19
Photo

Ναί όντως, δεν τους δίνω πολύ σημασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα βλέπω.:hahaha: Έχεις δίκαιο, περισσότερο post-apocalyptic είναι πολύ. Κοίτα εκεί επικεντρώνομαι. Και δεν είπα ότι δεν μου αρέσει. Μια χαρά είναι μέχρι τώρα (αν εξαιρέσεις το ρομπότ:P στο πρώτο επισόδειο) Εντάξει τα πόστ-αποκαλίπτικ τα αντέχω σίγουρα περισσότερο. Τώρα τι να κάνω για τα sci-fi, έτσι βγήκαν τα γούστα. Ότι το μελλοντικό και πιο συγκεκριμένα ρομποτικό, το απεχθάνομαι. Και όχι μόνο σε άνιμε. Επίσης αυτό το Τάνι πως το λένε, δεν μου το έχεις προτίνει. Βασικά, δεν το έχω δεί κάν :hahaha:
Jun 23 2010 23:17