Community Status Updates

Raven Princess → nikki2010
Καλως τη φιλεναδα μου!!!καλως ηλθες!!!θα περασεις τελεια εδω κατα την γνωμη μου!!!θα βρεις πολλα ανιμε και μανγκα και πολλους με κοινα ενδιαφεροντα με σενα!!!!

Strange Loop → sunday
Για του χρονου λοιπον ξερεις ποια σειρα να δεις. Δεν περιμενα ενα αστυνομικο δραμα να ειναι τοσο καλο αλλα η συγκεκριμενη σειρα ειναι τοσο ωμη και αληθινη, που πραγματικα δινει αλλο αερα στην σειρα και την ξεχωριζει απο αλλες παρομοιες.Βλεπεις επιτελους οτι οι μπάτσοι ειναι ****** και οχι οπως τους παρουσιαζουν αλλες σειρες.xD

red pyramid → Petran79
Από ποιον σημερινό παίκτη ήταν καλύτερος ο Rodman? Στο παρκέ ε, όχι στο κούρεμα :P

Serperoth → Lucy Heartfilia
Επειδή δεν είμαι τρομακτικός^^
Άσε που θα έσκαγε μύτη ο hero στο λημέρι μου (α λα Vader φάση) και αντί για epic battle θα μου έδειχνε ΜΙΑ φωτογραφία από red panda, bam, defeated villain is defeated:P

Tenshi → moonheart
Μια απο τα ιδια!! ;)
Εχω πολυ πραμα, οποτε οταν βρω το χρονο θα τα ποσταρω στο thread :)
Καλο κουραγιο στην εξεταστικη!!!!

moonheart → Tenshi
ναιιι!!!! βασικα ειναι απο τις τελευταιες μου ανακαλυψειςςς!!! κ δυστυχως τωρα π ψιλοαρχισα να ψαχνομαι ειναι εξεταστικη!! αν πετυχεις τπτ καλο ανεβασε το στο thread μπας και :P εγω γενικα ειμαι πολυ into στα reagge κομματια στν dubstep εκδοση τους... πχ το rude boy απο dub incorporation ηταν σκετη απολαυση!!! κ εννοειτε το it was written :ο

Jorg → Kamen Tantei Zura
Και εγω πριν λιγες μερες εγινα 16. Δεν ξερω... το 16 με κανει να νιωθω μεγαλο XD.

meidei → Saf520
Έκανα ένα review ("τα τάδε και τάδε ήταν καλές επιλογές, το άλλο ίσως μπορούσε να αποφευχθεί...") του Switch OVA 1 από υποτιτλιστική σκοπιά με όλη την καλή διάθεση, γιατί χάρηκα που έκαναν αυτή τη σειρά. Δυστυχώς διέγραψαν τα σχόλια μου ώστε να με κατηγορούν χωρίς να δίνουν σε κανένα την ευκαιρία να δει τι πραγματικά είπα.
Θα δω αν υπάρχει η σελίδα σε cache.

Tenshi → moonheart
Δεν ηξερα οτι ακους Dubstep!!
Ευγε!! ^^
Βλεπω σ'αρεσε και το "dubstep save my live" ;)

didimakia → sunday
Damn it...:P
Πηρα καμμια 5-6 τηλεφονα για να το βρω το ονομα XD

Saf520 → meidei
Ρε συ, τι του ειπες του geoclop [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8729"]εδω[/URL] κ το πήρε τοσο κατακαρδα; Σορρυ κι'ολας αλλα εχω περιεργεια!!!

sunday → didimakia
Well ξέρω ποια ταινία λες αλλά δεν μπορώ να δώσω hint εκτός παιχνιδιού.

didimakia → sunday
Well δεν θυμαμαι το ονομα..και ουτε προκειτε να το θυμηθω...ειχα δει πολυ λιγο απ την ταινια και την ειχα κλεισει γτ δεν μ'αρεσε...:P