Community Status Updates

VampireGirlization → GhostPrince
εγω συνιθησμενα πραγματα.......λιωνω στον υπολογιστη και βλεπω πολλα anime....
υπομονη τελειωνεις..

ryuzaki-greadon007 → johntheo95
ρε φιλε εγω μενω σταυρουπολη και δν ξερω που ειναι η φλεμινγκ... σορι

Kai → Jorg
Ναι, εκτός αυτού, πέρα από τα όσα λένε, ο Yamamoto πρέπει να ειναι από τους αγαπημένους της χαρακτήρες οπότε απίθανο μου ακούγεται να τον βγάλει άχρηστο και να μην μπορεί να πάρει μέρος. Άλλωστε, αν εξαιρέσουμε τη θεωρία ότι το μέλλον μπορεί ν' αλλάξει, στο μέλλον ήταν μια χαρά.
Ναι, άσε. Το κακό είναι ότι δεν έχει χρώμα και δεν μπορούμε να πάρουμε καμιά ιδέα πριν δούμε κανά colored page, μας πει κάτι ή το δούμε το anime. Πιθανότατα να είναι κάτι σαν dark flame ή κάτι τέτοιο, όσο clice κι αν ακούγεται. Ή κάτι σαν wrath flame, όπως έχει ο Xanxus, κάτι αντίστοιχο. Πάντως μέσω του Xanxus μας είχε δείξει ήδη ότι πιθανότατα να υπάρχουν και άλλοι τύοι flame.
Επίσης το sin, πέρα από τις αναμνήσεις τησ Vongola που κουβαλάει μπορεί να βοηθήσει και σε κάποιο power-up, δεν είναι τυχαίο ότι το κυνηγάνε άλλωστε. Αν κάνουν επίθεση οι Simon για ν' αρπάξουν το Sin θα γίνει Ο χαμός εκεί πέρα μέσα. Μακάρι να δούμε ωραίες σκηνές. (Ευσεβής πόθος, να δω τη Varia να κόβει μερικούς κώλους (sorry κιολας) ξανά).
Kuroshitsuji όχι, One Piece, το έχω stalled, ακόμα να κατεβάσω. Καλά κάνεις και βλέπεις και άλλα ενδιάμεσα γιατί αν πιαστείς ΜΟΝΟ με ΟΡ μετά δεν έχει εύκολη επιστροφή xD. Μια χαρά πιάνουν τα μικρά breaks.
Να δω πότε θα τελειώσω το Kuroshitsuji. Προς το παρόν έχω 5-6 στη λίστα για να τα δω πρώτα επειδή τα πασπατεύω εδώ και πολύ καιρό :ρ

Petran79 → laraska
Παοκ ειμαι. Δυστηχως επειδη ο πατερας μου ειναι ολυμπιακος (πειραιωτης ειναι,τι αλλο θαναι), οταν πηρε ο παοκ το πρωταθλημα το 85 δεν με πηγε στο γηπεδο να μπω απο νωρις στην ατμοσφαιρα. Ετσι αν και θεσσαλονικιος,καθυστερησα να βρω την ομαδα που με αντιπροσωπευει. Ημουν ολυμπιακος και εγω (τραυματικο το φαιναλ φορ του 94 και ο αποκλεισμος του 93) αλλα οταν ειδα πως επαιρνε τα πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο ειπα να γινω παοκ. Οχι οτι και εκει δεν γινονται βρωμιες, αλλα ο ολυμπιακος εχει καταντησει χωματερη.

Petran79 → red pyramid
Απο ολους! Sοrry εγω ημουν απο παλια με τους pιsτοns. Τους λεηκερς και τους σελτικς δεν τους χωνευα.

Raven Princess → nikki2010
Ωραια χαιρομαι πολυ που περνας ωραια!!!!!και που εισαι ακομα>???!!!

meidei → Saf520
Τι να πεις... Κι εγώ το μεσημέρι της επομένης που είδα την αντίδρασή τους προσπαθούσα να καταλάβω γιατί έφτασαν σε τέτοιες ακραίες επιλογές. Τώρα ευτυχώς λογικεύτηκαν και ανέβασαν ξανά το σάιτ.

Black Kaiser → DarkElf
Aντε καλή επιτυχία να έχεις ! Γερά Darkelf ! :P
Και εγώ καλά. Ετοιμάζομαι για τα σήματα 2 που τα έβαλαν Κυριακή έπειτα απο την φαεινή ιδέα του ΔΣ να κάνει απεργία την Τετάρτη.:yellowcard:

Black Rock → Mad_Hatter
[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/8528/190775e43dfbc81db0ad9f1.jpg[/IMG]
Good Evening

Saf520 → meidei
Δλδ ολος αυτος ο ντορος μονο για αυτο; Για αυτο εκλεισε το site του; 0.ο

monkey d luffy → FallenSpiritGR
re file lew oti tora prosfata arxisa na blepo anime kai ematha oti ginodai anime party re s kai tha ithela na matho an kseris bebea ti ginete sta anime party re s (ti mousiki paizi kai oti alla kanete eki)giati skeftome na ertho re s kai kati allo an den dithi kapios den bori na erthi?