Community Status Updates

didimakia → sunday
Ποοο αυτη η εικονα που εβαλες στο movie pictures trivia ειναι απο ενα θριλλερ που εινια μια οικογενεια και εμφανιζοντε 2 τυπαδες με ασπρα ρουχα και ενα μπαλακι του γκολφ και τους βαραν κλπ? ενα θριλλερ?

Kamen Tantei Zura → Jorg
Ευχαριστώ πολύ!! :D ε θα γίνω 16 σε λίγους μήνες, δε θα μπορώ να χαίρομαι για την ηλικία μου XD
Ευχαριστώ πάντως :D

DoB → HelenGreece4ever
Hi! Thanks for commenting on my pics!:ureshii: To UlquiHime αρέσει σε πολλούς γιατί είναι αυτή η σχέση μίσους - αγάπης, η αίσθηση του απαγορευμένου που κάνουν το ζευγάρι αγαπητό. Το γεγονός ότι η Orihime ήταν αιχμάλωτη και ο Ulquiorra αυτός που την επέβλεπε, το χαστούκι που του έδωσε, οι συζητήσεις για το τι είναι καρδιά, και τα χέρια που έδωσαν ειδικά... Εμένα είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου στα anime! :lovulovu: To IchiHime απ' την άλλη, δεν το μπορώ με τίποτα, μου κάνει τα νεύρα ζαρτιέρες!!!!!!!! Ειδικά όταν ακούω αυτό το "Kurosaki-kun", τινάζομαι δέκα μέτρα πάνω. Ειλικρινά, έχει περάσει ολόκληρο επεισόδιο, κι αυτή η κοπέλα δεν έχει πει ΤΙΠΟΤΑ άλλο!!! :Crying2: Η σχέση της Orihime με τον Ichigo είναι ίδια μ' αυτήν του Ryuji και της Minorin, αν έχεις δει Toradora!. "You won't get anywhere with idolization". Μια σχέση που βασίζεται πάνω στον άκρατο θαυμασμό, κι όχι τον πραγματικό έρωτα, δε μπορεί να λειτουργήσει. Η Orihime "ερωτεύτηκε" τον Ichigo επειδή ήταν ο μόνος που την έσωσε από τότε που πέθανε ο αδερφός της. Δεν ξέρει όμως πως να τον προσεγγίσει. Αντίθετα η Rukia είναι άλλη ιστορία. Είναι δυναμική, ξέρει ακριβώς πώς να μιλήσει στον Ichigo, ξέρει πώς να τον παρακινήσει, τον καταλαβαίνει πολύ καλύτερα απ' ότι τον καταλαβαίνει η Orihime. Oύτε η Rukia πάντως ούτε ο Ichigo έχουν το μυαλό τους στο ρομάντζο. Κι εκεί ταιριάζουν... Ενώ η Orihime, που δεν είχε πειράξει ποτέ μύγα, ξαφνικά βρήκε τα κότσια να χαστουκίσει τον Ulquiorra... Ποτέ δε θα μπορούσε, ούτε γι' αστείο, ν' ακουμπήσει τον Ichigo. Αμ' δεν πάει έτσι! Και ο Ulquiorra της φερόταν διαφορετικά. Μου την έσπαγε που ο Ichigo της έλεγε συνεχώς "φύγε, θα χτυπήσεις" και την έκανε να νιώθει τελείως άχρηστη. (όχι συνειδητά βέβαια) Ο Ulquiorra την υπολόγιζε περισσότερο, κατά μια έννοια.
Αυτάαααα... Ελπίζω να σ' έπεισα! Φιλάκια!:hi:

Sakura!!! → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Ohhh i want a hug too!! :Crying2: To cassis einai ena apo ta polu kala tous tragudia ^^
loipon emena m aresei to[SIZE=2][B]DISTRESS AND COMA[/B] kai epishs to [/SIZE][B][SIZE=2]Filth in the Beauty [/SIZE][/B][SIZE=2]apo ta prwta agapimena[/SIZE][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][SIZE=2]moy to astamitito [/SIZE]headbanging me ekane na piastw 2 meres >.>
Dn kanw plaka ^^

Cassiel → Hyuuga_Nikorasu
Να υποθέσω ότι εννοείς αυτό;
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Aoki_Densetsu_Shoot!_%28video_game%29[/url]
Δεν γνωρίζω άλλα παιχνίδια που να βασίζονται στην σειρά και ούτε νομίζω ότι αυτά είναι soccer RPGs,αλλά soccer με story events.

Jorg → Kai
Ναι και εμεις τελειωσαμε απο τις 16.
Και εμενα μου φαινεται ωραιο το arc και γενικως εχει παρα πολλα να δειξει...
Πρωτον τι ρολο παιζουν οι Simon που φυσικα ολοι μας εχουμε παρει χαμπαρι οτι δεν ειναι κανονικοι. Ο ενας τους εβγαλε knock-out ολοκληρο Rain Guardian (δεν παιζει καθολου να μεινει αναπηρος ο Yamamoto. Δεν ειναι και πολυ του δραματος το Reborn).
Επισης το Sin που ανεφερες. Μας το εφερε στη φορα τωρα τελευταια και σιγουρα εχει πολλα να μας πει για αυτο.
Τελος αυτο που με εχει σκασει περισσοτερο ειναι οι καινουριες flames. Μπορει να ειναι λιγο deus ex machina, αλλα οπως και να εχει δεν παυει να με συναρπαζει η ιδεα των καινουριων flames.
btw αυτο με τις καινουριες flames το ειχα σκεφτει και εγω ως τροπο με τον οποιο θα το συνεχισουν μετα το future arc XD, no kidding.
ΥΣ: Αρχισα one piece. Εφτασα στο 30 κατι, αλλα λεω να το κανω stalled για λιγο μιας και δεν εχω τελειωσει κανενα αλλο ανιμε απο αυτα που ειχα σχεδιασει :P (εκτος το kuroshitsuji). Εσυ τελικα θα το αρχισεις/ το εχεις αρχισει;

Mr Sandman → Hyuuga_Nikorasu
wooooooooooooot!!!!
Mou aresei perissotero apo to proigoumeno!

karkas → Night Wizard Seal
Ε εντάξει είναι ένα μέτριο water-type (ασε που εγω νομιζα οτι ειναι Dragon και φαγωθηκα {ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ} να το αποκτησω - μαμημενο Feebas - οταν επαιζα), μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα πόκεμον (και πιο εύκολα XD) όπως το Walrein! Αχ τι Πάσχα πέρασα με τη Sapphire στο Εμουλέιτορ δε λέγεται...

Jorg → Kamen Tantei Zura
Yup ^^. Τα σκιτσα σου τα σπανε παντως! Και εισαι ακομα 15...

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd
[IMG]http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/111/4/1/Tegoshi__s_Smile_by_jumigrace.gif[/IMG]
Kοίτα ομορφούλη που είναι!!Τον ερωτεύτηκα!!AIIIII NANTEEEEEE!!!<3<3

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd
Για σένα γκαύλα μουυυ!!:hahaha::hahaha:BECAUSE U HAVE TO READ IT OR BETTER WATCH IT!!Plzzz Καντο για μενααα!!!Το λέει και η ξαδέλφη σου!!:hahaha:ΥΑΟΙΙΙ 4LIFEE!!:wooi2:[IMG]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/110/b/f/Yaoi_by_Aozora_Wonders.jpg[/IMG]

sunday → zade
Το είχα πετύχει αλλά δε μου κίνησε το ενδιαφέρον. Μου φάνηκε ripoff. Anyway, ίσως το τσεκάρω.