Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

zade → sunday
Το είδα το Holy Water. Απίστευτα άνευρο και βαρετό.Να δεις το EXAM. Είναι Βρετανικό thriller αγωνίας ,αλλά από αυτά που σε βάζουν να σκέφτεσαι.Κάθε πλάνο του και κάθε διάλογος έχει πολύ συγκεκριμένα νοήματα που θέλει να περάσει.Έχω να δω κάτι τόσο καλό στην κατηγορία από τότε που είδα το Se7en

Kamen Tantei Zura → spartankid
εννοείς αν δύο άτομα μεταφράζουν γενικά; βασικά τρία, και η κοπέλα στο sc.

Kamen Tantei Zura → Jorg
Ναι, ακριβώς :) εσύ έχεις το ίδιο username εκεί σωστά; :D

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sakura!!!
:hi:Χαρηκά πολύ που σε γνωρίζω Τζούλια!Ελένη με λένε εμένα!!^-^
Τέλεια η profile εικόνα σου:awww:!!Ναι είναι όντως κοντούλης αλλά έχει άλλα χαρίσματα ο ruki που τον κάνουν να ξεχωρίζει!!Για μένα είναι ο ποίο ωραίος jrocker everr!!Kαι έχει και μια φωνάρα απίστευτη+ το fanservice που κάνει μου προκαλέι ΤΟ nosebleed!!:hahaha: !!Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι τους??Εμένα είναι όλα απο το stacked rubbish album τους και φυσικά το cassis απο single!!
[IMG]http://fc03.deviantart.net/fs47/f/2009/200/9/5/Ruki__Reita_and_Kai_hug_by_deadellamorte.gif[/IMG]
Kαι αυτό για σένα ως true gazette fan!!Άχουτα !!:lovulovu:

Kai → Jorg
Ναι, τελείωσα χθες. xD Τίποτα δε συγκρίνεται με τις διακοπές. Τελειώσατε κι εσείς, ε;
Μπορώ να πω ότι αν και ήθελα λίγο slice-of-life παραπάνω μετά το Future Arc για να θυμιθώ τα παλιά, μέχρι τώρα είναι πολύ καλό, έχει αποφύγει κάποια κλισέ σε καλό βαθμό επίσης. Το τελευταίο chapter ήταν αρκετά καλό επίσης. Αν και δεν πιστεύω ότι ο Yamamoto θα μείνει ανάπηρος, τουλάχιστον όχι για πάντα θέλω να δω πώς θα συνεχίσει η υπόθεση. Επίσης σε τι βαθμό είναι μπλεγμένοι ο Simon.
Γενικά ξεκίνησε καλά το Arc, μέχρι τώρα δε φτάνει αυτό της Varia αλλά είναι καλύτερο από το Future γιατί η ροή του είναι πολύ πιο ομαλή και η Amano φαίνεται να το έχει δουλέψει καλύτερα. Επίσης ήταν καιρός να δούμε και λίγο Mafia World, του έλλειπε κάτι τέτοιο, όπως και ν' αποδεχτεί ο Tsuna τη θέση του.
ΥΣ. Αυτό το 'SIN' μ'εχει σκάσει τόσα chapters, θέλω να δω τι θα γίνει μ' αυτό... μπορεί να μάθουμε τίποτε περισσότερο την άλλη Πέμπτη.
Εσένα πώς σου φαίνεται;

Black Kaiser → Night Wizard Seal
Right.
Υπήρχαν και χειρότερα. Να έγραφα μόνο το tsu ή το su. Well. :P

Strange Loop → Anelis
Οτι εισαι πορνη το ηξερα, αλλα οτι θα μου γ@μουσες την αυτοεκτιμηση κιολας οχι..
ΠΛΙΖ Die

Nighteyes → Night Wizard Seal
Δεν ξέρω τι μου λες εσύ, αλλά όταν την είδα την ταινία τότε που βγήκε μου είχε αρέσει πολύ.
Τώρα, μετά yaoi εποχής κατάλαβα το γιατί.:P Εδώ μέχρι και ο Μπραντ Πιτ που δεν μου έκανε ούτε κρύο ούτε ζέστη μου είχε φανεί ελκυστικός. Και μην ξεχνάμε ο Lestat τον "έκανε" vampire. Και η γενικότερη ατμόσφαιρα + 4 γοητευτικοί leads το πήγαιναν λίγο στο yaoi. Ή θα θέλαμε να το πηγαίνανε:DXD
Ενταξει βρε συ μην νομίζεις πλάκα κάνω εννοείτε. Δεν πιστεύω ότι θα έπαιζε τέτοιο σενάριο στο noblesse. Αλλά έχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάτι τέτοιο. Μην νομίζεις, τα περισσότερα yaoi το 90% του anime κάθονται και κοιτιούνται, ρίχνουν βλέμματα και ατάκες. Γενικότερα δεν συνηθίζω να βλέπω yaoi σενάρια σε κανονικά anime (πχ Light-L, Naruto-Sasuke) όπως κάνουν άλλες που τους αρέσουν τα yaoi. Μάλιστα αντιπαθώ τέτοιες ιδέες για χαρακτήρες που δεν έχουν σχέση με αυτό το είδος. Απλά το vampire theme βγάζει κάποιον ερωτισμό από μόνο του οπότε προδιαθέτει...
A σ' αυτό που είπε ο άλλος, νομίζω την έχω φάει και στο αυτί(δεν θυμάμαι αν ήταν ποδοσφαίρου βέβαια). Θυμάμαι έναν μεγάλο πόνο σε συνδυασμό με κάψιμο. Πω ρε συ, μαγνήτη έχω για τις μπάλες;

Night Wizard Seal → Nighteyes
Άσε. Τραυματική εμπειρία. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρό για μένα δεν υπήρχε :P
Δεν μπορείς να φανταστείς σούτ. Και από δυνατό πόδι. Εκείνος ήταν 17 και εγώ 9.
Εγώ αφού με πέτυχε έπεσα κάτω με την πλάτη από την δύναμη.

Nighteyes → Night Wizard Seal
Aντε ρε συ.:oo:
Κι εγώ στο δημοτικό το μόνο άθλημα που παίζανε στην αυλή του σχολείου ήταν το ποδόσφαιρο. Είχα προσπαθήσει μερικές φορές να παίξω αλλά όλο με κλωτσούσαν κάτι που είναι εκτός κανόνων και μου την έδινε. Οπότε σταμάτησα να δοκιμάζω τις δυνάμεις μου σ' αυτό(δεν ήμουν και ποτέ αθλητικός τύπος:P) και την έβγαζα χωρίς να παίζω. Ώσπου την έφαγα στην μύτη μια μέρα που καθόμουν στο "τέρμα" (αυτοσχέδιο, από το δέντρο Α έως το δέντρο Β. Καθόμουν ψηλά στο τοίχο. Κι άλλοι καθόντουσαν εκεί αλλά σ' εμένα έλαχε. Ρε συ μιλάμε από πάντα τις τραβάω τις μπάλες!:hot:) και μικρή με το παραμικρό έτρεχε αίμα η μύτη μου. Φαντάσου τι έγινε με την μπάλα. 1 ώρα κάτω από την βρύση την είχα βγάλει. Ε από τότε το ευγενές αυτό "άθλημα" είναι blacklisted. Το θεωρώ εξέλιξη των βάρβαρων εκδηλώσεων που είχαν στις μάχες οι άνθρωποι. Ειδικά με το πως συμπεριφέρονται κάποιοι "φίλαθλοι" επιβεβαιώνεται η υποψία μου ότι τελικά το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος διοχέτευσης κάποιων ενστίκτων που στο παρελθόν μόνο στις μάχες σώμα με σώμα μπορούσαν να εκτονωθούν.

Μιλάμε ο Toboe είναι απίστευτος. Ο αγαπημένος μου εκεί μέσα. Μου αρέσει τρελά. Είναι καταπληκτικός και τόσο χαζούλης.
Είναι ο μόνος χαρακτήρας που ταιριάζει με εμένα. Η συμπεριφορά του στα πρώτα επισόδεια. Γενικά, δεν έβρισκα χαρακτήρες που να μοιάζουν σε μένα. Αυτός όμως...
Πεθαίνω για Toboe :P
Και η Blue με αρέσει πολύ. Και σκυλάκι με τα μπλέ ματάκια ήταν:lovulovu:.
Τέσπα πάω να συνεχίσω :P 14 επισόδειο είμαι:hero:

Tιιιιί; Δεν φταίω εγώ... Τ_Τ
Είμαι αθώος...
Ναι λές καλά που βλέπω το Wolf's Rain.
Μιλάμε ο Hubb και ο Quent στο 13 επισόδειο ήταν απίστευτοι. Γενικότερα, πολύ ωραίο επισόδειο. Το καλύτερο anime duo που έχω συναντήσει. Πραγματικά :P