Jump to content

Community Status Updates

Photo

spartankid → Deedee

xD έκανα ενα διαλλειματάκι γιατί θα με φάνε τα μάτια μου xD δώσε hint καλός η κακός :P ?
Jun 25 2010 17:49
Photo

Deedee → spartankid

:riiight: Σε λίγο θα συναντήσεις εναν απο τους πιο cool χαρακτήρες του manga!^^
Jun 25 2010 17:47
Photo

spartankid → Deedee

είμαι στο 27 κεφάλαιο και μετά απο πολύ καιρό έχω ξανατρελαθεί τόσο με manga xD
Jun 25 2010 17:36
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Μπορώ να το δώσω Σεπτέμβρη αλλά προτιμώ να θυσιάσω τα Σήματα 1 που δεν χρειάζονται ασκήσεις και να έχω 2 ευκαιρίες για το Εργ. Δικτύων παρά το αντίθετο. ;) Τελείωσες σήμερα ? Άντε καλές διακοπές τώρα σου εύχομαι (τυχερή :p) ! :D
Jun 25 2010 17:26
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Yeap. Eμ βγάζει μάτι (αφού γέμισα το μισό forum με αυτήν την φωτό):P
Jun 25 2010 17:20
Photo

Jorg → Kai

Βασικα δεν ειναι τοσο οι σελιδες, αλλα το ποσο κανεις να τις περασεις. Αν γραφει για παραδειγμα 2-3 λεξεις σε καθε σελιδα, τοτε σιγουρα θα το περασεις γρηγορα το chapter. Αν βεβαια εχει ολοκληρους διαλογους, τις περισσοτερες φορες σε χορταινει. Λες για το comeback; Και εμενα μου φαινεται περιεργο που ακομα το αναφερουν το future arc. Δεν ξερω μπορει κατι να παιζει...
Jun 25 2010 17:14
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, και Τετάρτη καπάκι ξεκινά η άτυπη. Μπορεί να αφήσω τα σήματα 1 γιατί πρέπει να περάσω οπωσδήποτε το εργαστήριο Δικτύων στις 30 (λόγω ασκήσεων).
Jun 25 2010 17:09
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Είναι τέλειοι και πολύ καλό μάνχουα. Το έχουν πάρει υπερβολικά πολύ ζεστά με την μετάφραση και καλά κάνουν. Να έχουμε μια καλή διαφορά με τα Raws. Και είδα και το τσάπτερ 59, από το οποίο πήρες την sig σου. Χεχε, όλα τα προσέχω :P
Jun 25 2010 17:07
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Naι είναι άπαιχτοι. Γενικά πολύ καλό το noblesse. Καλά το πάνε με την μετάφραση, μακάρι να συνεχίσουν έτσι.
Jun 25 2010 17:03
Photo

FallenSpiritGR → Kenshiro

χρονιά πολλά να τα εκατοστησεις!!
Jun 25 2010 16:59
Photo

laraska → Petran79

χμμμ εγω παλι ολυμπιακος ειμαι ... ας ελπισουμε καποτε να επιστρεψεις ..
Jun 25 2010 16:58
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. Για μελλοντικά ενδεχόμενα :P Δεν σε αδικώ. Και εγώ την είδα την ταινία και μάλιστα ήμασταν μεγάλη παρέα(συμπεριλαμβανομένου και κορίτσια) και σε εκείνη την φάση που ο Πίτ με τον Αντόνιο είχαν φτάσει τόσο κοντά, η φίλη μου να έχει λιώσει. Εγώ ως κλασσικός Πολύδωρος κοίτούσα τους υπότιτλους. Από ότι θυμάμαι έλεγαν κάτι ενδιαφέρον. Και φώναζα "Κοιτάτε τους υπότιτλους και μην μου σπάτε τα νεύρα". Η άλλη από δίπλα μου συνέχιζε "Πο τι μανάρια" "Ιιιι δείτε τι κάνουν!" και τέτοια. Καζάνι το κεφάλι μου:P Και να μου πείς είναι και μάνχουα, είναι μπισκότεν και τα δύο, τι άλλο να περιμένεις από την ποζεριά την σκέτη; Αλλά μαμάνε και οι δυό. Άπαιχτοι :P
Jun 25 2010 16:56
Photo

Kai → Jorg

Άσε ναι, φτάνεις στην τελευταία σελίδα και λες "Τι, αυτό ήτανε; Τέλος; Πότε πρόλαβε;" Μακάρι να γινόταν νε έβγαινε το διπλάσιο κάθε φορά, αλλά θα τα παίζανε γενικά όλοι οι mangaka αν γινόταν κάτι τέτοιο, εκτών αυτών που δουλεύουν μόνο πάνω στην ιστορία και δε χρειάζεται ν' αφοσιώσουν χρόνο στο σχέδιο. Επίσης καλύτερα να κυλάει πιο αργά το θέμα και να πηγαίνει ομαλά παρά να έχουμε κανένα απότομο τέλος όπως στο Future Arc που για να το κόψει έτσι ή το βαρέθηκε τελείως ή θα δούμε κάποιο come back με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. (Ο Tsuna δεν έχει συναντήσει ακόμα τον Soichi από το παρελθόν). Επίσης μου κάνει εντύπωση που αρκετοί έχουν πάρει ήδη τις αναμνήσεις από τη μάχη στο μέλλον. Πάντως το νέο Arc φαίνεται αρκετά υποσχόμενο και αυτό είναι το θετικό :D
Jun 25 2010 16:54
Photo

FallenSpiritGR → monkey d luffy

mporeis na pas kanonika ntimenos se anime party den pezi problima se cosplay tora den ksero ego panta se opoia exo paei (ektos anime//gr) eimai ntimenos me kapoio anime oso gia tin mousiki sinithos pezoune j-rock - j-pop - k-pop - k-rock kai tetia apo kei kai pera tha deis otan pas!!
Jun 25 2010 16:34
Photo

Jorg → Kai

Το θεμα με το χρωμα ειναι οτι επιτηδες το εκανε ετσι, εκμεταλευοντας τισ ασπρομαυρες σελιδες, για να μας σκασει απο τη αγωνια :P. Μπα δεν τους κοβω τους Simon να κανουν καμια ξαφνικη επιθεση. Αυτοι κινουνται υπουλα. Λογικα οταν ξυπνησει ο Yamamoto θα τους πει τι εγινε. Οπως και να εχει θα γινει της τρελης! Και οι σελιδες μου φαινονται λιγες ρε γ@μωτο!
Jun 25 2010 16:33