Community Status Updates

Serperoth → Lucy Heartfilia
Πφφ. Στο σχολείο έχω σκάσει fireball σε φίλο μου. Δυνατά. Ξεδιάντροπα even:)

johntheo95 → iai
φιλε και εγω θεσ/νικη (καλως ή κακως) μενω και θα με ενδιεφερε να παω να μαθω καποια απο αυτες τις τεχνικες(δεν το διατυπωσα σωστα αλλα ελπιζω να καταλαβενεις τι εννοω)
εχεις να προτεινες κατι?

Lucy Heartfilia → Serperoth
:hihi2: άπεχτος!! αλλά εχεις κυκλοφορίσει έξω από την πολυκατοικία με ροζ περούκα, αυτιά γάτας και σ άλλη φάση με στολή shinigami για τα γυρίσματα μιας ταινίας και να σε κοιτάνε όσοι περνάνε;;; (πάλι καλά ήταν στην Ami και οχι σπίτι μου) *fiouf*

spartankid → Kamen Tantei Zura
καλά αυτό είναι συχνό με εμένα πρίν μ χαλάσει το πσ είχα δεί 3 επς durarara μετά πάει και το άφησα το συνέχισα σήμερα από εκεί που το άφησα κ έχω χάσει την μισή υπόθεση xD

Kamen Tantei Zura → spartankid
είναι σοβαρό θέμα, φυσικά. ελπίζω να το ξεπεράσεις γρήγορα, όσο δύσκολο και να ήταν. Κοίτα παντού συμβαίνουν τέτοια, οπότε~ η ζωή συνεχίζεται έτσι; όσο δύσκολο και να είναι! (πώς συνδυάζω απαισιοδοξία και αισιοδοξία μαζί ρε παιδί μου; XD)
χεχε είναι λίγο κάπως να σου συμβαίνει αυτό. πχ εμένα πολύ μου τη δίνει που ενώ έχω δει ένα άνιμε δεν θυμάμαι σκηνές του XD

Serperoth → Lucy Heartfilia
Σίγουρη?
Χτες, στην θάλασσα, είχαμε πάει νωρίτερα. Μέσα στο νερό έπεσε αυτοσχέδιο trivia contest με τον kakashi sensei.

Lucy Heartfilia → Serperoth
:hahaha: I'll agree with you..!!!
But I don't think you are worse than I am, honestly!

Lucy Heartfilia → FallenSpiritGR
Δεν χρησιμοποιώ linux αλλά έχω μάθει από φίλους πως έχει πολύ ισχυρό, αξιόπιστο και σταθερό λειτουργικό σύστημα αλλα είναι αρκετά πιο δύσκολο στη χρήση κυρίως αν δεν είσαι αρκετά εξιδεικευμένος computerας και έχεις μάθει να δουλεύεις λίγο σε κάποιο άλλο λογισμικό... Αλλά βασικά το κύριο πρόβλημα(τουλάχιστον για μένα) είναι το επαρκές εμπορικό λογισμικό...
Αλλά όλα αυτά εξαρτόνται για το τι θες να τον χρησημοποιήσεις...
I hope I helped a bit, if there is anything else I could help youwith just tell me :)

Omoikane → Favole
Ναι,την γνωριζω κ εγω.Την πρωτογνωρισα μεσα απο την Favole.Ετυχε να πεσουν στα χερια μου οι δυο πρωτη τομοι της Favole.Αυτο ηταν κ η αρχη.Επαθα πλακα με τα σκιτσα κ απο τοτε παρακολουθω τα εργα της.

Botsun
Δεν εχω πάει ποτέ εκει....αλλα ελπίζω να είναι καλά.Ό,τι απορία έχεις για την Αθήνα μην διστασεις να ρωτήσεις,τον πιο cool mod! :P