Jump to content

Community Status Updates

Photo

johntheo95 → Nergal

φιλε ξερεις αν παιζει τιποτα σε θεσ/νικη?
Jun 27 2010 23:17
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Πφφ. Στο σχολείο έχω σκάσει fireball σε φίλο μου. Δυνατά. Ξεδιάντροπα even:)
Jun 27 2010 23:11
Photo

johntheo95 → iai

φιλε και εγω θεσ/νικη (καλως ή κακως) μενω και θα με ενδιεφερε να παω να μαθω καποια απο αυτες τις τεχνικες(δεν το διατυπωσα σωστα αλλα ελπιζω να καταλαβενεις τι εννοω) εχεις να προτεινες κατι?
Jun 27 2010 23:06
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2: άπεχτος!! αλλά εχεις κυκλοφορίσει έξω από την πολυκατοικία με ροζ περούκα, αυτιά γάτας και σ άλλη φάση με στολή shinigami για τα γυρίσματα μιας ταινίας και να σε κοιτάνε όσοι περνάνε;;; (πάλι καλά ήταν στην Ami και οχι σπίτι μου) *fiouf*
Jun 27 2010 23:06
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

καλά αυτό είναι συχνό με εμένα πρίν μ χαλάσει το πσ είχα δεί 3 επς durarara μετά πάει και το άφησα το συνέχισα σήμερα από εκεί που το άφησα κ έχω χάσει την μισή υπόθεση xD
Jun 27 2010 22:56
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

είναι σοβαρό θέμα, φυσικά. ελπίζω να το ξεπεράσεις γρήγορα, όσο δύσκολο και να ήταν. Κοίτα παντού συμβαίνουν τέτοια, οπότε~ η ζωή συνεχίζεται έτσι; όσο δύσκολο και να είναι! (πώς συνδυάζω απαισιοδοξία και αισιοδοξία μαζί ρε παιδί μου; XD) χεχε είναι λίγο κάπως να σου συμβαίνει αυτό. πχ εμένα πολύ μου τη δίνει που ενώ έχω δει ένα άνιμε δεν θυμάμαι σκηνές του XD
Jun 27 2010 22:53
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Σίγουρη? Χτες, στην θάλασσα, είχαμε πάει νωρίτερα. Μέσα στο νερό έπεσε αυτοσχέδιο trivia contest με τον kakashi sensei.
Jun 27 2010 22:48
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

new icon? YAY! ωραίο :) το θυμάμαι αυτό~ άλλαξες και sig?
Jun 27 2010 22:45
Photo

Night Wizard Seal → Serestrum

Μεταφορικά το είπα :P
Jun 27 2010 22:35
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hahaha: I'll agree with you..!!! But I don't think you are worse than I am, honestly!
Jun 27 2010 22:33
Photo

Night Wizard Seal → SouLSLayeR

Ευχαριστώ :) Ε τότε ήμουν ξύπνιος :P
Jun 27 2010 22:33
Photo

Lucy Heartfilia → FallenSpiritGR

Δεν χρησιμοποιώ linux αλλά έχω μάθει από φίλους πως έχει πολύ ισχυρό, αξιόπιστο και σταθερό λειτουργικό σύστημα αλλα είναι αρκετά πιο δύσκολο στη χρήση κυρίως αν δεν είσαι αρκετά εξιδεικευμένος computerας και έχεις μάθει να δουλεύεις λίγο σε κάποιο άλλο λογισμικό... Αλλά βασικά το κύριο πρόβλημα(τουλάχιστον για μένα) είναι το επαρκές εμπορικό λογισμικό... Αλλά όλα αυτά εξαρτόνται για το τι θες να τον χρησημοποιήσεις... I hope I helped a bit, if there is anything else I could help youwith just tell me :)
Jun 27 2010 22:30
Photo

Omoikane → Favole

Ναι,την γνωριζω κ εγω.Την πρωτογνωρισα μεσα απο την Favole.Ετυχε να πεσουν στα χερια μου οι δυο πρωτη τομοι της Favole.Αυτο ηταν κ η αρχη.Επαθα πλακα με τα σκιτσα κ απο τοτε παρακολουθω τα εργα της.
Jun 27 2010 22:26
Photo

tsintori → ZeLiGa

Tι έγινε ο Zoro;;;;;;;
Jun 27 2010 22:25
Photo

Botsun

Δεν εχω πάει ποτέ εκει....αλλα ελπίζω να είναι καλά.Ό,τι απορία έχεις για την Αθήνα μην διστασεις να ρωτήσεις,τον πιο cool mod! :P
Jun 27 2010 22:20